Sliten

Jag har haft en jobbig dag igen.. Började skolan 10 i förmiddags och direkt när jag slutatn fick mamma komma och hämta mig och köra mig till jobb. Kom hem bara för en stund sedan och jag har alltså varit borta i mer än 12 timmar idag. Skönt att få komma hem och lägga sig i sängen. Jag är helt ledig imorgon och jag ska passa på att sova ut, ta hand om mig själv och ta en lång promenad.

Jag fick ett sms innan där det stod att mina beställning från Ellos finns att hämta ut på posten. Det gick otroligt fort så imorgon ska jag ta en tur till posten och hämta ut mitt paket, jippi!

Friend

Louise, du är en underbar vän!


Wayfarer

Åh, vad jag vill ha ett par Ray Ban wayfarer! De kostar ca 1400kr men det kan det vara värt, se bara hur snygg Rachel Bilson är i sina. Såg att solglasögonen går att köpa på halens så om jag får något bra rabatterbjudande snart slår jag nog till. Annars väntar jag tills jag ska till Göteborg i maj. Snygga är de iallafall!


Pizza

Jag har haft en jättejobbig dag och har knappt haft tid att andas. Jag är helt slut nu, det snurrar i huvudet och jag mår ialla eftersom jag inte hunnit äta något heller. Jag ska snart gå ut och möta upp min fina vän sen ska vi gå och unna oss pizza och bara ha det mysigt.

Audrina

Börjar den här dagen med en snygg bild på Audrina Patridge från the hills. Följer själv inte the hills men har kollat på det ett par gånger och jag vet att det finns många som älskar serien. Nu ska jag sminka mig och sen ta bussen till skolan. Caio!


Chilinötter

Nu sitter jag och tittar på sanningens ögonblick och äter chilinötter. När programmet slutar ska jag gå och lägga mig för jag ska upp  tidigt imorgon och ha en "heldag" i skolan. Jag har glömt att berätta att jag bytat inriktning i skolan vilket betyder att jag börjar i en ny klass imorgon. Känns lite nervöst men jag hittar säkert någon jag känner igen och jag hoppas jag kommer trivas. Berättar mer imorgon!

Det ska bli så skönt att sova.. Godnatt på er bebisar <3


Söndag

"Hej det är jag som är zoombien Jenny"
Gick upp 3 inatt istället för 4 (eftersom man skulle vrida fram klocka) för att åka till mitt älskade jobb. Det gick bra att jobba men känner jag mig riktigt sliten och ser ut därefter. Jag ska snart ta en promenad med vovven och få lite frisk luft så jag piggnar till. Sen ska jag ta ett bubbelbad, smörja in mig med BUS-lotion och måla naglarna sen sjunka ner i soffan och titta på tv hela kvällen. Missa inte gossipgirl klockan 19.00!

Hoppas alla haft en fin helg <3


Ellos

Igårkväll när jag satt hemma och hade tråkigt klickade jag hem lite nytt från Ellos. Har aldrig beställt kläder och skor därifrån så jag tänkte att jag skulle testa. Överraskande nog hittade jag två par skor, två blusar, ett skinnarmband och en stor sjal och jag fick dessutom 300kr i rabatt. Jag har letat efter ett par "indianskor" länge och blev jätteglad när jag hittade det här söta paret. Nu har jag mycket vårfint att se fram i mot.



Ändrade planer

Min chef ringde för en stund sedan och frågade om jag kan komma och jobba imorgon, klockan 5 på morgonen. Eftersom jag bara suttit hemma hela kvällen och inte har några planer för imorgon sa jag JA. Det är bra pengar på helgerna så det är lika bra att bita ihop och gå dit. Så det blir sängen snart för min del.

Sitter och tittar på Lets dance finalen nu och goooooosh vilken fridans Laila Bagge gjorde. Det var otroligt vackert och jag blev helt rörd. Jag tycker Magnus och Annika är så söta tillsammans men jag måste endå säga att Laila förtjänar att vinna. Vi får se hur det går!


Så vackert!

Godiskväll

Vilken otroligt tråkig kväll. Jag är så sugen på att gå ut och göra något kul men alla kompisar jobbar eller ska jobba tidigt imorgon, typiskt. Sitter bara inne och tittar på tv och kränger godis helt ensam... Tycker ni lite synd om mig?

Imorgon ska jag iallafall ut och jogga på morgonen!

Armband

Såja, nu har jag försökt mig på att göra några armband och så här blev resultatet. Ett brunt och ett lila flätat läderarmband med korsberlocker och ett svart flätat med en believe-ring. Jag är ganska nöjd faktiskt!


Pyssla

Förut brukade jag pyssla när jag inte hade något att göra och jag köpte mycket pärlor och berlocker för att göra egna smycken och det var roligt. Nu blev jag sugen på att plocka fram min kreativa sida igen och göra massa fina armband. Flätade mockaarmband med berlocker syns ju överallt nu och det är superenkelt att göra själv. Jag ska faktiskt köra en runda och svänga inom Panduro och handla mockaband och lås. Blir spännande!


Fina armband i mocka från Bracy.


Snöväder

Jag kunde knappt tro mina ögon när jag gick ut för att gå kvällsrundan med vovven. Det snöar och är redan vitt överallt! Innan idag var det blå himmel och solen värmde, och nu är det helt plötsligt snö. Jag blir så trött på Sverige, jag vill bara ha vår men istället kommer det här.. Får hoppas att det har smällt bort tills imorgon iallafall.

I förmiddags var jag på Väla och jag hittade faktiskt väskan jag letade efter plus en svart enkel kjol. Väskan är Chanelinspirerad, lagom stor och snygg. Den blir perfekt att ha till skolan och den är i precis lagom storlek för att block och böcker ska få plats, eller kan jag trycka ner laptopen i den.

Ska visa allt nytt imorgon! :)

Välamorgon

Godmorgon. Jag ska snart göra mig en smoothie och sen ska jag ta en liten sväng ut på väla och bla kolla om den Chanelinspirerade väskan finns kvar på Gina tricot. Jag är ledig från skolan idag också och kommer antagligen bli uttråkad om jag bara sitter hemma. Får se om jag kanske kör en runda till skogen också och släpper vovven lös i det inhägnade området så han får springa av sig. Det är soligt, soligt, soligt och det gör mig glad!



Volanglinne

Titta vilka sötsaker som kommit in på H&M. Tunna lössittande linnen i rosa och blått med fina volanger nertill. 289 kr kostar de och jag vill ha dem till jeansshorts och ballerinas i sommar.


Nova

Efter 3 timmar på Nova i Lund kom jag bara hem med två fjuttiga påsar. En med ett jättefint armband och en med en klänning från H&M. Hittade inget spännande på Topshop förutom typ 1000 par snygga skor som jag inte köpte eftersom jag redan har så många nya skor. Min älskling shoppade däremot loss och kom hem med två kassar proppade med nya kläder. Okej, han behövde det mer än jag. Vi hade iallafall en riktigt trevlig dag tillsammans!

Visar armbandet och klänningen imorgon!

Wish of the day

Det är vårväder ute och jag hade inte haft något imot att se ut såhär på min lilla shoppingrunda idag. En färgglad klänning tillsammans med tuffa skor, många armband, stora solglasögon och en mui mui.



Solglasögon - topshop
Klänning - mytheresa
Jacka - net a porter
Diadem - mui mui
Väska - mui mui
Armband - asos
Skor - forever21

Rihanna - Rehab

Nu går Rihannas "rehab" på MTV och jag ryser i hela kroppen. Rihanna är min största idol och jag tänker tillbaka på när jag såg henne live i Stockholm för ett år sedan. Det var en upplevelse jag aldrig kommer glömma och just "rehab" är den låt som berörde mig mest. Love, love, love!

"It feel so good to be here with you guys, finally" - Jag gråter snart...
Live från hovet i Stockholm.

Smoothie

Godmorning sunshines!
Jag började min morgon med en lång promenad med vovven i den underbara solen och nu väntar jag på att mina björnbär ska tina så jag kan mixa ihop en smoothie till frukost. Det ska bli en ny bra vana och idag blir det en smoothie bestående av vaniljyoghurt, banan och björnbär, mums! Ska inhandla lite ananas, mango och frysta hallon sen så jag kan variera smakerna lite.

Idag bär det somsagt av till Nova i Lund och jag ska shoppa, shoppa, shoppa.
I'm so happy!

 Rosa blender från OBH nordica

Godkväll

Nu har jag kommit hem från jobb och sitter och varvar ner hemma i soffan. Jag ska gå och lägga mig snart för imorgon hade jag tänkt gå upp i tid och ta en powerwalk om det är fint väder. Sen imorgon eftermiddag ska jag och min älskling åka till Nova i Lund och shoppa loss. Anledningen till att vi ska åka just dit är för att jag vill in på älskade topshop och Bianco. Det kommer bli en mysig dag och jag hoppas jag hittar mycket fint.

Tyckte ni om mitt kollage "wish of te day"?
Liknande kollage kommer ni få se mer av framöver.



Dem är godingarna ska jag spana in på Bianco imorgon.


Wish of the day

Den här outfiten hade jag gärna burit idag.



Jeansshorts - Net a porter
Vitt linne - Net a porter
Svart kavaj - Net a porter
Väska - Chanel
Skor - Topshop
Armband - Topshop
Solglasögon - Forever21

Sunshine

Vad glad jag blir när jag ser att så många läser min blogg nu, det gör det ännu roligare att blogga. Jag måste fixa min kamera en dag (trasig) så jag kan lägga ut lite roliga bilder och dagens outfit också, så bloggen blir ännu bättre.

Jag har precis gått ur sängen och ska snart dra på mig jackan och gå en morgonrunda med vovven. Solen skiner och det ser ut att bli en härlig dag. Jag får tyvärr inte njuta av solen så mycket eftersom jag börjar jobba klockan 1 och inte slutar förän sent ikväll. Imorgon är det löning!



Kära vän

Jag ska snart gå ut med vovven och möta Louise. Båda satt ensamma hemma så nu ska hon komma hit en sväng och sitta och prata lite skit och titta tv med mig. Jag kan sitta uppe länge idag eftersom jag inte börjar jobba förän klockan 1 imorgon, så jag kan sova länge. Vad gör ni ikväll?

Pssst..
Jag fick hem ett par assnygga skor för ett par dagar sedan. Jag ska visa dem här i bloggen sen!

Retuscherad

Ser ni vem det är till vänster?



Det är Pernille Holmboe som är mest känd som Gina tricots modell. Jag känner knappt igen henne och detta är ett bevis på hur otroligt mycket modellbilder retuscheras. Hon är långt ifrån lika snygg och fräsch i verkligheten som hon är på Gina tricots kampanjbilder, eller vad säger ni?



Nicole Richie for BlackBook

Jag bara älskar bilderna Nicole Richie gjort för BlackBook.
Hot, hot, hot!








Myshelg

Nu är det måndag igen och jag måste börja med att säga att jag har haft en superbra helg. I lördags var det kalas för Stefan och vi hade våra familjer här på kaffe & tårta, och alla tyckte det var trevligt. Efter kalaset följde jag med familjen hem och åt middag och hade myskväll hos dem. Jag fick gå och lägga mig efter Robinson eftersom jag skulle upp och jobba redan klockan 5 på morgonen.

Igår efter jobb åkte jag hem till familjen igen och fikade sen på kvällen kom baby och hämtade mig. Vi hade mys hela kvällen och beställde hem mat och spelade spel (kampen mellan man och kvinna). Det blev många skratt och efter nästan två timmars spelande vann mannen. Kom i säng strax efter 12 och jag somnade som ett litet barn.

Idag har jag varit i skolan hela förmiddagen och när jag kom hem la jag mig sängen för att gosa med vovven och somnade en timme. Det behövdes verkligen. Jag känner mig lite krasslig idag, ont i halsen och tung i huvudet. Jag ska bara vara hemma och ta det lugt och titta på tv nu ikväll för jag vill inte bli sjukling..


Kalas

Hej på er sötkorvar.
Idag ska vi ha kalas här hemma och om fyra timmar kommer min familj, Stefans familj och mormor&morfar. Det blir fullt hus och jag har laggt i extra bordskivor i köksbordet och plockat fram fem extrastolar så att alla ska få plats. Nu har jag några timmars städning framför mig. Jag ska städa badrummet, plocka undan i hallen, gå ut med lådor i förådet, bädda sängen och dammsuga och torka golven i hela lägenheten. Sen måste jag springa bort till Ica och handla kex och kokos för jag hade tänkt hinna med att baka kokoskakor också. Bäst jag sätter fart!



Halo

Jag ryser i hela kroppen när jag lyssnar på Halo med Beyoncé. Om 51 dagar ska jag se henne live i Göteborg och det ska bli fantastiskt roligt!

Lyssna och njut.

Volanger

Nelly.se som har blivit en av mina favoritbutiker på nätet och de får in nyheter varje dag och nu i helgen ska de få in inte mindre än 200 nya plagg. Jag var precis inne och kikade lite och såg att de fått in de supersöta volangklänningarna som jag spanat efter sedan jag såg de på Angelicas blogg. De är perfekta vardags- klänningar till våren och sommaren och blir fina tillsammans med ett par strumpbyxor under eller helt barbent. Jag är riktigt sugen på att klicka hem den rosa, de kostar 259 kr och jag har ju gratis frakt fortfarande.




Mysig fredag

Jag har haft en helt underbar dag tillsammans med min lilla födelsedagsgris. I eftermiddags var vi och beställde tårta, handlade gott vin och gick en liten runda i stan. Sen nu ikväll har vi varit och ätit supergod mat på en liten restaurang och haft det mysigt. Nu har vi laddat upp med lösgodis och vin här hemma och ska bara mysa tillsammans hela kvällen. En perfekt fredag med andra ord <3



Min godisskål, mums!

Stan

Hejhopp! Jag ska snart ta bussen ner till stan och hem till en klasskompis där vi ska plugga lite. Sen ska jag beställa en tårta tills imorgon och kanske gå en runda på stan i det fina vädret. Solen skiner idag igen och jag ska inviga mina vita tygskor.

Randig topp från Gina, jeans, tygskor och håret i en toffs. Jag är redo för vårväder!


Grattis my love

Idag säger jag grattis till min underbara sambo som fyller år
Jag älskar dig Stefan


Zoe

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med tända ljus, The Rachel Zoe projket och choklad. Vill ni också ha det lika mysigt som mig kan ni klicka här, där alla avsnitten av programmet finns. Ni kommer älska det!

Did I win, did I win, did I win Taylor? Did I win a price?


Heidi Klum Slut

Jag har lite otur med mina beställningar. Igår fick jag min klänning och min rosettväska från Nelly men idag lämnade jag tillbaka båda två igen. Klänningen var superfin men satt löst och halkade ner jättelätt så jag hade behövt sy dit axelband för att hålla den uppe och de har jag inte lust med. Väskan var inte alls som jag förväntat mig, den var för liten och plastig så den fick också åka tillbaka.

Heidi Klum t-shirten skulle komma i en senare leverans men nu ikväll fick jag ett mail om att den var helt slut och då blev jag ledsen i ögat. Jag är besatt av den tröjan och letade som en tok på alla webshoppar men den är slut överallt. Då gick jag in på Nelly.se igen och vad såg jag då? Jo, de har fått in t-shirten fast i grått! Jag beställde en direkt!


Nu är jag glad igen. Come to mama!


Kundtjänst

Påminn mig att jag aldrig mer ska beställa från halens. Orderbekräftelsen blev skickad till min gamla mail som inte finns längre, blusen jag beställde vill jag ta bort och nu fick jag ett mail om att klänningen jag beställde är slut. Det går inte att följa eller ändra sin beställning direkt på hemsidan utan man måste ringa till deras kundtjänst. Jag ringde dit nu ikväll och fick sitta i telefonkö i en halvtimme innan jag kom fram. Det visade sig att klänningen inte var slut utan de hade bara glömt att uppdatera sidan och jag kan även plocka bort blusen från min beställning men då måste jag ringa tillbaka imorgon. Vilket klabb!

Klänningen kommer iallafall i april och jag hoppas den sitter riktigt snyggt.


IKEA

Jag och Stefan ska snart åka en sväng till Ikea och titta lite och handla några klappstolar som vi kan ta fram när det kommer mycket folk. En viss liten nisse fyller ju år imorgon och på lördag ska vi ha lite tårtkalas och vi vet inte riktigt hur vi ska lyckas få fram sittplatser till alla..

Det blir nog en god mjukglass också på IKEA!

Godmorgon

Jag är uppe med tuppen idag. Ska möta tjejerna i skolan halv 10 och jag måste ut med hunden, äta frukost, fixa till mig och läsa igenom ett arbete innan jag ska ta bussen. Det ser ut att bli strålande solsken idag också så det får nog bli skinnjacka istället för tjock vinterjacka. Jag hoppas vi slipper sitta i skolan allt för länge idag för jag vill gärna hem och vila en stund innan jag ska iväg och dansa. Vi får se vad mer den här dagen har att komma med, ha det så trevligt!

D I E

Nu har jag sett två avsnitt av the Rachel Zoe projekt och jag kommer drömma om alla underbara klänningar inatt. Jag hade mer än gärna bytat garderob med henne och hennes hår hade jag inte heller tackat nej till. Så snygg! Kolla bara hennes skosamling, love love love. D I E, I DIE!



Ni måste se hennes program. Jag ger er en länk till alla avsnitten imorgon!

The Rachel Zoe Project

God kväll min vänner! Nu ska jag ha en mysig stund här hemma med mig själv. Jag ska titta på några avsnitt av the Rachel Zoe prodjekt och äta Marabou premium hazelnöt och nougat. Rachel Zoe är en av de populäraste stylisterna i Hollywood och jag älskar det hon gör. Hon är bland annat stylist åt Nicole Richie som är min största inspirationskälla när det gäller, ja ALLT.

Myshörna i soffan + mode  + choklad = vardagslyx!


Rachel Zoe

Sunny day

Godmorgon, vilket underbart väder det är idag! Solen lyser, det känns ganska varmt och det blåser betydligt mindre än igår. Jag ska snart göra en kopp te och äta något gott till frukost sen ska jag ta en lång och härlig promenad med vovven. Får se vad mer den här dagen har att bjuda på, det börjar ju bra.


Natti

Det har varit en jobbig kväll på jobb och jag är helt slut i hela kroppen. Jag är helt ledig imorgon och jag ska bara vara hemma och mysa med min älskling hela dagen. Nu kallar sängen på mig. Godnatt på er mina bubbelgum! <3


Till jobb

Jag sitter här och läser igenom alla mina favoritbloggar nu för det är den enda lugna stunden jag har idag. Om en halvtimme ska jag åka iväg till jobb och innan dess måste jag klä på mig och slänge ihop en macka till lunch. Jag jobbar till 10 ikväll och sen blir det nog sängen direkt. Imorgon är jag iallafall helt ledig och då ska jag busa med vovven och umgås med min fina pojkvän. Ha en bra dag mina fina läsare!

Satinklänning

Idag fick jag en liten katalog från Halens med ett erbjudande om 100kr rabatt + en hemlig present vid beställning över 300kr. Jag gick in på deras hemsida och hittade en helt underbar champangefärgad satinklänning från Rare fashion som jag klickade hem. Visst är den söt?


Mat

Jag åt lunch i stan med några klasskompisar innan idag och jag tog en tacosallad som var supergod. Detta var klockan 12 och nu börjar jag bli hungrig igen så jag ska se vad jag kan hitta i kylen och slänga ihop lite middag. Jag tror det blir något kött, potatis och svampsås, riktigt husmanskost med andra ord.


Långrunda

Har precis kommit in. Har varit ute och gått en lång, lång, lång promenad med Nalle i nästan två timmar. Vi sprang först en liten runda och kastade pinne och busade på ett stort grönområde sen när vi var påväg hemåt igen träffade vi Felicia och hennes husse. Felicia är en fin amstaff som Nalle tycker jättemycket om och hennes husse är en trevlig kille som bor några hus ifrån mig. Så vi vände om igen och tog en jättelång promenad tillsammans. Hundarna funkar verkligen jättebra ihop och det var himla trevlig! :)

Tv-kväll

Visste inte att det gick så mycket bra på tv på söndagar. Jag tittar nästan aldrig på tv men ikväll har jag suttit och slappat i soffan 4 timmar i sträck. Jag ska gå en kvällsrunda med Nalle nu sen ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

wipeout

Har ni sett wipeout på 5an? Det är i Argentina och deltagarna ska ta sig förbi en omöjlig hinderbana men snubblar och skadar sig hela tiden. Faller de ner från ett hinder landar de i en bassäng med någon brun sörja och det är så roligt att se när alla skämmer ut sig . Felix Herngren är kommentator och jag skrattar så jag får ont i magen!

En tjej trillande ner i den bruna sörjan:

Tjej: Öööööh vad äkligt, baaaaaajs.
Felix: Argentinskt bajs? Nej det är hårdare än så.
Tjej: JAG DÖÖÖÖR. (Tjejen trillar i vattnet)
Felix: Oj, där sköljde hon av sig bajset.
Tjej: Aaaaaj, jag rev upp hela min fi**a
Felix: Vad gör hon nu?
Tjej: Jag har så ont i mitt underliv.


Rosetter

Jag älskar rosetter! Det är så snyggt med en stor rosett som detalj på kläder och skor. Jag har beställt hem en blå rosettklänning och en liten rosettclutch från nelly, och jag hoppas de kommer om ett par dagar. Jag gillar den blå färgen och jag har en liknande klänning redan fast i svart som jag tycker mycket om. Väskan går att ha som både axelväska och kuvertväska och blir perfekt när det är dags för party.



klänning 349kr & väska 149 kr


Trötter

Jag kom hem för en timme sendan och hoppade rakt ner i min gosiga säng och råkade slumra till lite. Känner mig lite seg och yrvaken nu men måste hålla mig vaken så jag kan somna ikväll. Idag har jag först jobbat sen ätit söndagsmiddag, spelat spel med min lillsyster och umgåtts lite med familjen. Sen kom Stefan och hämtade mig och vovven och körde oss hem innan han åkte iväg på hockey. Jag ska ha en lugn och mysig kväll hemma i soffan och titta på gossipgirl och parlamentet och äta kokoskakor. Hoppas ni haft en trevlig helg!


Heidi Klum tisha

Igårkväll gjorde jag en liten beställning på Nelly och det blev bland annat den snygga "fuck you T-shirten" men Heidi Klum. Det är kul med lite attityd i den annars ganska trista och diskreta Svenssonvärlden. Det blev en vit men jag är lite sugen på en grå också, fast den var nog slut. Hoppas den sitter snyggt!

249kr hos Nelly

CSN är sämst

Jag tycker att CSN har väldigt konstiga och dumma regler när det gäller inkomsten under ett kalenderhalår. Mellan Juli-December får man endast tjäna ca 50.000 innan skatt för att få fullt studiebidrag och lån. Det betyder att om man jobbat heltid en hela sommaren, vilket man måste göra om man ska kunna betala hyran, är man redan uppe i detta belopp. Det betyder i sin tur att man inte kommer få fullt bidrag och lån resten av året.

7500kr/månad är lite pengar med tanke på att de ska räcka till hyra, el, mat, böcker, mobil, bredband, busskort osv osv. Ska man då även få avdrag på dessa pengar är det ännu tuffare. Jag räknade precis ut att jag tjäna några tusenlappar för mycket förra terminen vilket betyder att jag kommer bli återbetalningsskyldig. Till sommaren kommer det antagligen ett brev  på posten där det står att jag ska betala tillbaka si och så mycket. Jättespännande tycker jag!

Det är bara att konstatera, CSN är sämst! Varför ska de bry sig om hur mycket jag tjänar på mitt extrajobb när jag endå ska betala tillbaka pengarna jag lånar av dem. Jag tycker de kan ändra sina dumma regler för jag vet att det är fler än jag som har problem med detta. Jag ska nog maila dem en dag och säga precis vad jag tycker om deras regler.

Nattrunda

Nu ska jag gå ut en sista kisserunda med vovven ska ska vi lägga oss och mysa. Han har inte varit så snäll idag så han borde igentligen inte få någon upp- märksamhet alls, men det är svårt att motstå honom. Se bara så söt han är när han ligger och sover med sin älsklingsmus i sängen <3




Odd Molly

Jag har snöat in mig på Odd Molly och alla söta plagg och fina kappor från deras vårkollektion. Deras klassiska lovely knit jacket har kommit in i fyra ljusa och fina vårfärger och jag är riktigt sugen på en rosa (såklart). Jag undrar hur kvalliteten är? Tjusiga är de iallafall, det är det ingen tvekan om.


Odd Molly lovely knit jacket, ca 1600kr.

Ingen MJ konsert

Anledningen till att jag var uppe så tidigt var för att jag skulle försöka få tag i biljetter till Michael Jacksons konsert i London till sommaren. Jag hade laddat upp med två datorer och var inloggad på biljettsidan i god tid och när biljetterna släpptes klockan 08.00 svensk tid var jag beredd. Jag placerades i kö och när det endast var 4 minuter kvar tills jag antagligen skulle få mina biljetter hängde sidan sig. Det fanns ingenting att göra åt det så jag fick uppdatera sidan och hamnade i en ny längre kö som stod helt still. Sidan var överbelastad och efter att ha kämpat i över en timme fick jag inse att det var lönlöst och ge upp. Det blev inga biljetter...

Såg sen på blocket att en massa privatpersoner och företag säljer sina biljetter för enorma överpriser. De köper upp mängder med biljetter fast att de inte äns är intresserade av konserten, och gör istället så att de riktiga fansen blir utan biljetter. Biljetterna kostade runt 800kr och på blocket säljer ett företag dem för 5000kr styck! Vill jag ha två biljetter får jag alltså punga ut med 10.000kr, det är inte klokt. Folk är så egoistiska och ivriga så det är äkligt!



Nu gäller det

Jag sitter som klistrad framför datorn nu. Var uppe redan 6 i morse och nu sitter jag här och håller tummarna för att allting ska gå som jag vill. Det är 15 minuter kvar och jag kan inte göra mer än att verkligen hoppas, hoppas, hoppas på lite tur. Here we go!

13/3



Imorgon gäller det, den 13 mars.
Jag har stora och hemliga planer på gång.
Tänk om det går vägen, det är galet!



Odd Molly

Jag vill ha en fin vårkappa och jag har hittat två helt underbara kappor från Odd Molly som står väldigt högt upp på min önskelista. Det finns ju en Odd Molly affär här i Helsingborg men den är väldigt liten så jag tvivlar starkt på att kapporna finns där. Har letat runt som en galning efter webbshoppar som säljer Odd Molly och efter att ha kollat igenom sortimentet på ett 20-tal olika hittade jag äntligen de fina kapporna på ajabajakids. Nu måste jag bara spara ihop 3000kr så jag köpa mig en fin Odd Molly kappa för jag är käääääär.





Jag vill ha båda två!

Bakar

Ni anar inte hur gott det luktar i hela min lägenhet nu. En blandning av nybakade bullar, kokos och choklad, yummie! Jag håller på och bakar och det ser ut at bli riktigt gott och lyckat. Jag har gjort kokostoppar och nu håller jag på att göra smarriga och kladdiga chokladmuffins. Jag har ätit för mycket kokossmet så jag har fått ont i magen så jag får nog vänta en stund med att provsmaka muffinsen. Sen ska allt in i frysen så jag inte går och småäter kakor vareje dag. Stefan fyller år nästa vecka och då är det bra att ha lite kakor i frysen om man det ska komma folk på kalas. Vilken hemmafru jag är!


Britneys dubbelgångare?

Han är faktiskt ganska lik henne när han dansar, tycker ni inte?


Drömkropp

Hur många timmars träning om dagen krävs för att få Nicole Scherzingers kropp? Ge mig svaret så lovar jag att jag kommer slita ut mina joggingskor och köpa gymkort på det finaste gymmet i stan!


Barbent

jag får nog åka ner till stan lite tidigare idag och ta en sväng inom Gina tricot. De har fått in massa nyheter och jag hittade en jättesöt blommig kjol som jag fastnade speciellt för. Hittade dessutom några fina klänningar som skulle vara perfekta nu till våren, bland annat en marininspirerad.



Slöis

Jag kom hem från skolan för en stund sedan och har precis stoppat i mig två mackor och goda vindruvor. Gick inom en grönsaksaffär och hanlade massa grönsaker, fetaost och god frukt så nu är kylen välfyld med nyttigheter. Nu har jag lite beslutsångest vad jag ska laga till middag ikväll, lax eller fetaostsallad med kyckling?

Jag ska vara hemma och ta det lugnt i några timmar nu sen ska jag ner till stan igen för att ha dansträning. I ärlighetens namn tar det imot lite att gå dit för jag tycker inte det är roligt. Men har jag betalat över tuden kronor för kursen får jag bannemig masa mig dit. Min gamla dansskola jag gick på när jag tävlingsdansade är betydligt bättre, den saker är klar!

Hoppas allt är bra med er idag.
Imorgon är det äntligen fredag igen :)

Onsdag

Godmorgon på er!
Här sitter jag och har precis ätit två mackor och druckit jordgubbs-proviva till frukost. Jag ska snart klä på mig och åka hem till en klasskompis för att skriva klart vår essä. Den ska vara inne på måndag och jag hoppas vi blir klara idag eller imorgon så jag kan ha lite ledigt nu i slutet av veckan. Ush, jag är redan less på universitetet...

WOW

Detta är hot hot hot!
Vilken kvinna!



Någon mer än jag som känner för att dansa?

Alltid snygg

Hur kan Nicole Richie alltid vara så jäkla snygg? Jag älskar hennes tuffa och varierande outfits och hennes fina hår och hon är en av mina största inspirationskällor. Kanske borde jag också anställa Rachel Zoe som stylist?




Beyonce 11/5!

Nu är det bokat och klart. Den 11 maj åker jag och 4 vänner till Göteborg för att se Beyonces konsert på scandinavium. Så nu ska ipoden proppas full med Beyonces underbara musik så jag kan lära mig alla låtar utantill. Jag längtar redan ihjäl mig. Det ska bli så kul!!





Hon är så vacker!

Måndag igen

Visst går veckorna fort? Nu är det måndag och ny vecka igen!
Jag ska snart ta bussen till skolan och ha handledning tillsammans med min essägrupp och det tar bara 45 minuter sen ska jag hem och skriva lite så vi blir klara någon gång. Ikväll ska jag ha mina små gymnaster och jag hoppas jag hinner för jag missade ju förra gången. Nu måste jag ruuuuusa!

Irriterad

Jag bli galen snart! Försöker komma in på ticnet för att köpa konsertbiljetter men ingenting fungerar ju. Har testat 1000 gånger men sidan laddar inte. Jag är så nojjig att biljetterna ska ta slut så jag måste verkligen köpa dem ikväll. I tell you later!

Lördag

Jag har haft en trevlig och bra dag idag. Körde en runda till Ikea i förmiddags och handlade lite småsaker till lägenheten. En stor kudde och en mysig pläd till soffan, fler galgar till garderoben och en fin orkide till sovrummet. Små enkla saker kan göra så stor skillnad. Efter Ikea körde jag ut till mormor&morfar och fikade tillsammans med Stefan och familjen och vi stannade till det blev mörk.  Eftersom klockan var ganska mycket när vi kom hem bestämde vi oss för att äta "ute" så det blev en liten tur till BK. Det var mumsigt!

Nu ska jag ta och lägga mig för jag börjar jobba 5 imorgonbitti. Det är djurplågeri men när lönen kommer känner man att det kanske var värt det. Ha en bra lördagskväll allihopa, and dont drink to much.


3 till globen

Melodifestivalen är sämst! Har suttit och slötittat lite och nu har tre stycken från andrachansen precis gått vidare till finalen i globen. Sara Dawn Finer hade en fin låt och var bland de bästa så hon förtjänade sin plats. Men Caroline af Ugglas.... Snälla, snälla, snälla, snälla finns det någon enformigare låt? Och den "internationella jurun",  vad tänker de med? De stod mellan Amy Diamond och Sofia och de valde Sofia, en barbiedocka med lädergympadräkt som sjunger på typ ryska. Är det schlager?

Melodifestivalen suger och om en vecka är jippot över.



Borde kanske köpa en likadan dräkt.


Booobies

Detta är det fulaste jag någonsin sett. Kirurgen som stoppade in Victoria Silvstedts bröstimplantat måste ha haft minst 2 promille i blodet. Det ser ju inte riktigt klokt ut. Tror ni hon hade klarat penntestet?


Dagens outfit

Äntligen har jag letat upp min laddningsbara batteri, laddat dem och satt i min digitalkamera. Nu är det tid att bli bättre på att lägga upp lite kul bilder.
Vad sägs om dagens outfit? ;)

Såhär har jag sett ut när jag skuttat runt på väla idag. Mjuka och sköna kläder och en sne toffs på huvudet. Do you like?

- Linne i organic cotton från H&M
- Krokodilskärp från H&M
- Kjol från Gina tricot
- Kofta från Vila

Fel?

Jag vet inte om det är min dator som är knasig eller om det är min sida det är fel på? Jag kan inte se min header och min presentationsbild längre och det gör mig lite ledsen i ögat. Kan ni se hela min sida? Det är vissa internettsidor jag inte heller kommer in på så det kanske bara är min dator som flippar med mig. Help me!

Beautysleep

Nu är der dags för min skönhetssömn.
Godnatt på er. Sov gott och dröm sött <3




Latmask

Jag fick vara en liten latmask idag och hoppa över dansträningen endå. Har känt mig så trött och sliten hela dagen så det var skönt att bara vara hemma och ta det lugnt en stund. Jag och my love kom iallafall iväg en runda till maxi nu ikväll och fick lite påfyllning i kylskåpet. Jag vågar lova att det behövdes.

Nu ligger jag i min mysiga säng och vovven ligger sidan om mig och smaskar på sitt nya ben. Han SMASKAR bokstavligen och det lilla som finns kvar av hans ben är nerkladdat med hunddreggel. Visst låter det underbart? Min lilla busvovve som gör mig så glad alltid! <3



Min lilla Nalle när han är 10 veckor gammal. Går det att bli sötare?

Vackra armband

Jag vill ha massa fina armband i olika färger och material runt mina handleder. Det är de små detaljerna som gör en outfit speciell och några färgglada armband piffar verkligen upp. Det finns jättemånga webbshoppar som säljer fina och söta armband och jag har hittat några favoriter som jag gärna skulle ha i min ägo. De tre första armbanden kommer från Nelly.se och det bruna läderarmbandet kommer från Mihi. Habegär!


Anden

Det är helt galet! Anden gissar rätt 9 av 10 gånger när jag tänker på olika personer. Han gissade rätt när jag tänkte på Homer, Snobben, Tweety, rädda Willy, Blondinbella, Tom Cruise och en Italiensk porrskådis! HAHA. Ni måste testa. Jag lovar att ni kommer kunna sitta och spela hela dagen. För att spela klicka HÄR.


Trött

Ush jag skulle kunna gå och lägga mig nu. Kom hem från skolan för ett tag sedan och är helt slut i huvudet. Jag ska bara vara hemma en timme till sen ska jag ge mig iväg till stan igen för att dansa. Känner inte riktigt för det idag, men eftersom det bara är en gång i veckan är det lika bra att ta sig i kragen och gå dit. Ikväll ska jag ha en superlugn kväll framför tvn iallafall, den saken är klar.

Innan jag ska iväg ska jag ladda upp med rostade mackor med nutella på. Det är så sjukt gott! Rena rama hälsokosten ju ;)


Ny design

Ett enormt tack till tescho som gjort min otroligt fina bloggdesign!
Jag är supernöjd och nu känns det ännu roligare att blogga. TACK!

Vad tycker ni, visst är det fint?

Nejdu Elin

Nejdu Elin Kling, den här outfiten skulle passa bättre på en uteliggare.
Ingen hitt enligt mig. Ett bevis på att även de bästa misslyckas ibland.

Väskan hade jag däremot gärna tagit imot! <3


Godkväll

Hej mina kära vänner.
Sitter i min säng nu och varvar ner lite innan jag ska lägga mig. Har lite tvätt i tvättmaskinen också som måste bli klart och hängas upp innan jag kan stänga mina ögon. Det har varit en helt vanlig dag idag som bestått av skola och kalas hos Stefans lillebror. Det slank ner lite smaskig smörgåstårta och lite godis i min mage och det blev ett bra avslut på den här dagen. Imorgon är det skola och dans som står på schemat. Har en ganska lugn vecka nu. Har inga föreläsningar och inga dumma tentor utan jobbar istället med ett grupparbete som ska vara klart om 1,5 vecka. Skönt att komma hem och känna att man är ledig. Hoppas alla haft en bra dag!

Baslinne i organic cotton

Jag måste tipsa om helt underbara baslinnen från H&M. Ribbade linnen med knappar framtill i underbart mjuk kvalitet och perfekt längd. De är gjorda i organic cotton och är bra för både huden och för miljön. Jag fick hem ett i färgen ljus kitt i för ett par dagar sen och jag funderar starkt på att beställa ett vitt också för de här helt perfekta! Ni hittar dem här.

 98 kr på H&M

Läskig granne

Nu måste jag bara berätta om min mystiska granne, eller mystiska grannar för hennes typ 40 åriga dotter bor också där. "Tanten" är hur trevlig som helst och verkar och ser ganska normal ut men jag har upptäckt lite komstiga saker på sistone. Ibland tidigt på morgonen eller sent på kvällen hör jag ljud utifrån trappen och då brukar jag kika ut genom det lilla titthålet som finns i dörren. Vad ser jag då? Jo en halvnaken granne (Mormortrosor och linne) som står och skurar golvet i trapphuset. Då undrar såklart jag varför man inte kan ta på sig ett par mjukisbyxor eller något när der finns 10 andra som bor i samma hus, och varför man skurar golvet flera gånger om dagen? Jaja, jag har iallafall vant mig nu och håller mig borta när hon skurar golven. Idag var jag dock med om något ännu konstigare. Jag gick ut genom porten klockan 04.30 i morse för att gå till jobb och då hörde jag att grannens dörr låstes upp och någon kom ut. Det var grannes 40 åriga dotter som gick ut där ute helt yrvaken i linne och TROSOR! Hon gick ut och försvann bortför hörnet sen såg jag henne inte mer. What? Lite läskiga människor..

RSS 2.0