Albin 10 månader


- Han kryper uppe på alla fyra och det går fort, fort, fort. Tar sig från alla fyra upp till sittande och från sittande upp på alla fyra, hur enkelt som helst.

- Han reser sig upp mot allt och går sakta men säkert längs tv-bänken. Han kan släppa med ena handen och han kan stå upp och leka med saker som ligger på bordet.

- Han sover hela nätter i sin egna säng inne på sitt rum. Han lägger sig strax innan 7, sover hela natten och vaknar väääldigt tidigt, gärna innan klockan 6... Det tycker mamma inte riktigt om.

- Han älskar mammas spagetti med köttfärssås och kan äta ungefär samma mat som vi gör om man mosar det ordentligt. Han gillar att hålla i rån och maskrokar och äta själv.

- Han är en riktig busunge och hade jag släppt blicken från honom en stund hade han rivit hela huset. Han gillar att tömma tvättmaskinen direkt efter jag fyllt den och att riva sönder papper och dra ut allt papper från toalettrullen. Sen tycker han det är roligt att bita pappa i fingrarna. Dammsugaren är han också väldigt glad för.


Mormors dammsugare, en stor favorit.


En trött liten kille satt sig ner mitt i gåvagnen.


Stå vid soffan.


Drar ut tvätten från tvättmaskinen. Han var väldigt stolt när jag kom in i badrummet.

En liten uppdatering


Här kommer en liten uppdatering om... allt... Tråkigt att jag inte tagit mig tid att blogga på länge. Har fortfarande inte fått rätt på bredbandet så använder mobilens wifi för att få internett på datorn. Vi börjar få fint i lägenheten och är snart klara med alla "stora" saker. Vi har lagt golv, målat och tapetserat i vardagsrummet och det blev så fint. Stefan ska så småningom bygga en bardisk och köpa bar- och vitrinskåp och det kommer bli grymt. Nu är det bara garderoberna som ska byggas ihop och Albins rum som ska fixas till sen är allt på topp. Jag trivs jättebra.

Jag skäms över att berätta hur det går med viktväktarna. Dåligt.. Sedan flytten har det bara gått utför. De första 5 veckorna gick jag ner 4,5 kg och sen dess har det stått still. Har inte räknat points på flera veckor, men ska skärpa mig! Jag är ju med i vv online och det har varit svårt att fylla i checklistan utan internett. Många har iallafall sagt att jag blivit smalare och det gör mig glad. Nu ska jag skärpa till mig och fortsätta. Ca 7 kg to go.

Albin har blivit 10 månader och har haft sin första namnsdag. Han är så duktig och söt och har blivit så stor. Ska skriva ett 10-månadersinlägg om honom och lägga in lite färska bilder.

RSS 2.0