En baby jogger city mini beställd


Igår fick jag sålt Albins brio happy efter att den legat ute på blocket i bara en dag. Det gick snabbt och smidigt och jag blev 2800:- rikare. Så idag kunde jag äntligen beställa min efterlängtade baby jogger city mini. Är så glad! Jag beställde den från pramworld i England och den ska komma i slutet av nästa vecka. Anledningen till att jag valde att beställa den därifrån är det låga priset. Här i Sverige kostar vagnen 3500:- och ett tillhörande regnskydd kostar 500:-. Nu betalade jag Under 2400:- för vagn, regnskydd och frakt. Och somsagt tar det ungefär en vecka att få vagnen och då levereras den till dörren. Behöver jag säga att jag längtar?


Bilder från Albins 1års-dag 29/4


Albin sitter i hallen och öppnar paket. Fick en fin bil med blinkande ljus och häftiga ljud från mormor & morfar. Han älskar att åka runt på den.


Under middagen fick Albin dricka sin favoritsmoothie, det var en av dagens höjdpunkter.


Alla gäster (förutom pappa som fotograferar)


Här kommer den fina tårtan. Prins(ess)tårta med Nalle Puh motiv.


Namnamnam, äta tårta.

Albins första steg


Den 25 April (4 dagar innan hans 1 års-dag) tog Albin sina första steg. Han lärde sig att stå själv för några veckor sedan och han har blivit stadigare och stadigare för varje dag. Han stod stabilt rakt upp och tittade mot mig så jag sträckte ut armarna och försökte locka honom till mig. Han lyfte ena foten och tog ett litet steg, sen ett till och sen ett tredje, sen la han sig ner och kröp till mig. Hans tre första steg. Nu tar han ett par steg varje dag men än har det inte blivit mer. Han tycker nog fortfarande att det går lättare och snabbare att krypa. Han gjorde mamma så stolt!



Har tyvärr ingen bild på när han går, så jag delar med mig av den här underbara bilden istället. När lilla charmtrollet är ute och gungar med pappa.

RSS 2.0