Alive

Nu kan jag börja leva igen! Igår satt jag i skolan från 10 på förmiddagen till 6 på kvällen ( en fredag ) och idag skrev jag min sista tenta ( Ja, en lördag ). Nu är det äntligen över och jag kan börja ägna min tid åt betydligt roligare saker än att sitta inne och plugga, tex blogga lite oftare ;)

Jag sitter hemma och firar med lite godis nu. Jag ska snart lägga mig och vila en stund för jag var uppe 6 imorse och känner mig lite sliten. Ikväll ska jag och baby på middag hos min familj och det blir grillning. Ska bli mysigt med en lugn och trevlig lördagskväll tillsammans med underbara människor. Trevlig helg på er!

Zebra och nitar

jag hittade snyggaste och billigaste sandalerna med små nitar på och en grymt snygg och cool zebraklänning så jag kunde inte låta bli att klicka hem båda två. Sandalerna i svart har redan sålt slut och jag hade tur som fick de sista paret och i rätt storlek dessutom. Ibland har man lite tur :)


Här är zebraklänningen från H&M trend. Den sålde slut direkt i affärerna men det finns fortfarande många kvar på webben. Visst är den cool? Ge mig vår!


Beställning

Mina saker från H&M har redan kommit och ligger på ICA och väntar på mig. De stod att de skulle komma i mitten av mars så det här var jag inte alls beredd på. Får se om jag hinner hämta paketet idag anars får jag ta det på lördag. Spännande :D Nu blev jag glad!

Natti

Jag sitter i soffan nu och Stefan ligger och sover med huvudet i mitt knä. Han är så söt! hihi.. Ska väcka honom snart för jag ska gå och lägga mig och det borde den lilla sömntutan också göra. Jag ska upp tidigt imorgon och åka ner till skolan för att plugga hela dagen, måste måste måste. Nu vill jag hoppa ner under mitt täcke, måste bara gå ut med vovven först... Natti <3

More shoes

I måndags fick ett par skor och två koftor från H&M följa med mig hem. Har länge tänkt beställa skorna men så spg jag att de kommit in i affärerna nu så jag slog till eftersom det är riktigt bekväma och kommer bli skitnsnygga nu till våren. Jag behöver ett par heels med lite tjockare klack som sitter ordentligt runt foten så jag kan ha dem till vardags när jag vill känna mig lite extra snygg ;) Koftorna var riktigt billiga, det var ta 2 betala för 1 så det fick bli en svart och en rosa.

Puss på mina nya älsklingar, 249kr på H&M.

Trötthet

De senaste dagarna har precis all enegri runnit ur mig och jag känner mig bara tom. Jag är jättetrött och stressad och vill bara att den här veckan ska ta slut. Igår var en riktig killerdag!  Åkte hemifrån 8 på morgonen för att sitta på Sundspärlan och skriva tenta i några timmar, efter det fick jag slänga i mig lite lunch på espressohouse för att sedan åka vidare till jobb. Jobbade i 10 timmar och var hemma igen halv 12 på kvällen och då var det bums i säng. Nästa tenta är på lördag och jag har verkligen inte orkat plugga idag. All enegri och motivation är som bortblåst och jag vet inte riktigt hur jag ska klara av det här. Ussh, jag bara gnäller men allt känns så trist och hopplöst. Det är ingen bra dag idag, mitt humör är i botten.

Hoppas ni mår bättre och har haft en bra dag!


Såhär trött är jag idag.. Lilla kisemis <3

Kungligt bröllop

Kronprinsessan Viktoria och Daniel har förlovat sig och försommaren 2010 blir det kungligt bröllop i Sverige. Daniel måste verkligen älska Viktoria som har stått ut med all press och fått vänta i 10 år innan han fick lov att fria. Äntligen från prinsessan sin prins och det är bara en tidsfråga innan det är en liten bebis påväg.

Titta på det är söta klippet från offentliggöringen av förlovningen. De må vara kung, drottning och prinsessa men de är endå helt vanliga människor, precis som du och jag.


Viktorias superhjälte

haha, så söt bild! Victoria och hennes nya livvakt?
Nej, det är hennes son utklädd till superhjälte.


Blairs blus

Såg ni gossipgirl igår? Någon mer än jag som blev förälskad i Blairs cremevita blus med vollanger och öppen rygg? För den som är intresserad kommer den från Bill Blass och kostar 17 200 kr på Net-a-porter, men den redan är slutsåld. Jag undrar vem som har 17 200 kr över att lägga på en blus. Jag önskar att det var jag...



Mer från H&M

Nu i morse hittade jag två saker till från H&Ms sale som jag la till i min beställning. Det är galet billigt och det är alltid kul att få lite nya basplagg i ljusare färger nu till våren. Det blev en beige finstickad topp och ett par blåmetalic ballerinaskor. Färgerna på plaggen på bilderna stämmer inte som ni nog ser ;)

Beige topp 29.50 kr


Metalicblå ballerinas 39.50 kr


Spegeldörrar

Nu har jag äntligen köpt dörrar till min garderob. Jag tycker visserligen det är snyggt men en garderob utan dörrar där man kan se alla snygga kläder som hänger på fina galgar. Men hur många har ordning och reda i sin garderob 24 timmar om dygnet? Idag åker 3 dörrar iallafall upp och det blir finfina spegeldörrar. Så nu kan jag ligga i sängen och beundra mig själv om jag nu känner för det :D

Stefan ska hjälpa mig sätta upp dem i eftermiddag.

Katy Perry i Sthlm

Katy Perry har hoppat av tåget och befinner sig nu i Stockholm. Hennes konsert är ikväll och jag skulle så gärna vilja vara där och sjunga med i hot and cold. Det är svårt att känna igen henne i vardagskläder och jag skulle utan problem kunna stöta på eller gå förbi henne utan att uppfatta att det är hon. Cool stil iallafall!



Snökaos

Godmorgon. Jag skulle igentligen vara på jobb nu men sitter istället i mitt kök och ser hur skottbilen kör undan allt snöslask på gångstigen utanför mitt fönster...

Snökaoset bröt ut igårkväll. Jag hade tacos och melodifestivalenkväll tillsammans med några klasskompisar och vi hade jättetrevligt. Vid 22 tiden kom Stefan och hämtade mig för jag var tvungen att gå hem och lägga mig. Det var ingen rolig bilfärd. Det snöade så mycket och det låg 1 dm på alla vägar så vi fick ligga i 30 hela vägen hem och endå fick vi sladd ett par gånger, det var läskigt. Jag kom iallafall hem och Stefan körde vidare till sitt jobb. Gissa om jag var orolig när jag låg där i min säng och visste att min baby var ute på vägarna. Stefan ringde iallafall när han var framme på jobb och sa också att han inte kunde köra hem inatt och fick sova hos en kompis. Då slapp jag vara orolig också.. Problemet var bara att nu när bilen var kvar på hans jobb kunde jag inte ta mig till mitt jobb på morgonen. Jag fick gå upp klockan 5 på morgonen och ringa till jobb och berätta hur läget låg och det fanns inte mycket att göra åt saken. Jag kollade upp busstider men det fanns ingenting som passade och jag tror inte att mamma skulle bli så glad om bad om skjuts 5 på morgonen i snöoväder. Nej, så jag fick komma överens med min chef att jag fick stanna hemma.. Så här sitter jag nu.

Jag hade tänkt åka till skolan och plugga (Ja, en söndag) men jag vill inte gå ut. Uggsen blir genomblöta bara man sätter ut sin fot så det hade fått bli gummistövlar. Nej, jag tar nog och stannar hemma och pluggar istället. Jag är ju trots allt ensam hemma.

Hoppas alla har klarat sig bra och att det inte varit massa bilolyckor.. <3



Pic

Jag håller på att lägga in lite bilder på datorn. Har fortfarande inte lagt över bilder och musik på min nya dator utan allt ligger fortfarande på två skivor. Bäst att se till att det kommer in på datorn så att inte skivorna försvinner eller går sönder. Det hade varit lite synd.

Den här bilden gillar jag!

Rihanna 21år

Idag säger vi grattis till världens bästa Rihanna som fyller 21 år. Tänk att vi är lika gamla, det är svårt att tro. Hon är iallafall grym och riktigt riktigt snygg. Min idol!


Rare fashion

Nelly har fått in riktigt läckra klänningar från Rare fashion och hade jag haft två tusenlappar över hade jag klickat hem alla tre. Har aldrig hört talas om märket förut men jag kommer deffinitivt hålla utkik efter det i fortsättningen för de här klänningarna var verkigen i min smak. Älskar klänningen i mitten som både har fint blommönster och perfekt rosa färg. 599kr kostar den fina skapelsen.


Spetstopp

Nu i morse klickade jag hem en till topp från H&Ms sale, som lades till i min förra beställning. Leveransen är inte förän i April så jag kan lägga till nya saker fram tills dess och behöver då bara betala frakt en gång. Idag blev det iallafall en svart topp med fin spets upptill. Den hade kostat 198kr men var nersatt till 29.50kr! Melike <3


Den här fina toppen fast i svart. Visst är den söt?

Födelsedagslunch

Godmorgon! Igår hade jag besöksrekord och det glädjer mig jättemycket att allt fler läser min blogg, Kärlek till er! Jag gick upp 8 imorse och direkt ut i snön för att leka lite med vovven. Jag släppte honom lös på en stor gräsplan sen gick vi in i en liten "skog" på äventyr. Han älskar snö och springer och sprätter snö så han blir helt vit, mitt lilla busfrö. Idag ska jag och Stefan på födelsedagslunch på en gästgivargård redan klockan 1 så idag blir det en liten paus från pluggandet. Innan lunchen måste vi nog ut en snabbis på väla för att fixa en present.

Jag har ingen aning vad som händer ikväll. Stefan ska jobba så jag blir ensam kvar här hemma. Antingen får jag ta tillfället i akt och plugga när ingenting kan störa mig eller så ringer jag någon kompis och hittar på något roligare. Någon annan som sitter ensam ikväll? Ring mig! ;)

H&M home

Idag släpte H&M sin home-kollektion och jag har inte riktigt bestämt mig vad jag tycker om den. Det känns konstigt att H&M nu säljer kuddfordral, handdukar, påslakan och mattor. Jag har kikat på kollektionen men hittade ingenting som föll mig i smaken, dessutom tycker jag inte prislapparna var så generösa heller. Vanliga och klassiska tyger och former som lätt känns tråkiga. Jag tror faktiskt att jag väljer Ellos istället för H&M om jag känner för att klicka hem nya sängkäder eller gardiner. Kommer ni handlar något från H&M home?


Min torsdag

Ni ska bara veta hur duktig jag har varit idag. Jag åkte ner till skolan vid halv 10 i morse och satt sen och pluggade intensivt i 5 timmar. hade tänkt sitta längre men efter så många timmar var min hjärna trött och ville inte ta till sig mer information och då var det lika bra att åka hem. Nu känner jag iallafall att det går framåt och jag börjar få grepp om alla teorier och begrepp och det är hela 5 dagar kvar till tentan. Efter skolan åkte jag hem och åt lite och sen åkte jag ner till stan för att dansa. Tror ni det var någon dans? Nej, de hade visst glömt att nämna att det är uppehåll den här veckan. Jag blev så arg! Hur svårt kan det vara att sätta upp en lapp? Jag ska byta dansskola till hösten, den saken är iallafall klar.

Nu är jag iallafall hemma och har precis slängt in kycklingben i ugnen och nu väntar jag bara på att min kära sambo ska komma hem så vi kan äta en mysig middag. Ikväll blir det bara mys framför tvn och lite Marabou mintkrokant. Yummie!

Vilken är din favorit?

Sweet

Avslutar den här kvällen med den sötaste bilden på länge.
Jag vill bara pussa och krama dem söta pingusarna! <3


Middag i stan

Jag måste fixa till mig lite för snart kommer Madde och hämtar upp mig. Vi ska ner till stan en runda och ta en "fika". Fast med tanke på att klockan snart är 7 blir det nog en ordentligt middag på någon mysig restaurang istället. Det är verkligen vardagslyx att äta ute mitt i veckan. Slippa laga mat och diska och istället bara få allt serverat och ta det lugnt.

Ha en mysig kväll!


Sale

Imorse klickade jag hem lite nytt från H&M och gjorde två riktiga kap på deras wedsale. De lägger ut nya plagg på morgonen och är man uppe med tuppen kan man hitta riktiga fynd, som jag gjorde idag. Titta själva!

Den här snygga finstickade toppen blir perfekt till shorts och tygskor till våren.
29,50 kr gick den på.



En söt lite tjockare kofta för 79,50 kr.


smoothiemorgon

Godmorgon på er!
Jag var uppe redan klockan 8 idag och nu sitter jag här i köket och försöker klämma ner en kiwibanan-smoothie. Det är faktiskt inte så jättegott måste jag säga.. Tror det blir bättre med frysta hallon. Jag ska snart ta bussen till skolan för att sitta där och plugga hela förmiddagen. Lika bra att ha det gjort så kan jag hitta på något roligare i eftermiddag. Hoppas allt är bra med er och att ni får en trevlig dag. Tjingeling!

Nattii

Jag har tagit ett skönt bubbelbad, borstat tänderna och gått kvällsrundan med vovven. Nu sitter jag i mitt lilla kök och skriver mitt sista inlägg för den här dagen. Sängen kallar så nu ska jag stänga av datorn och gå in och mysa med mitt duntäcke och med min fina vovve. Godnatt på er!


Madame Tussaud's

Ni kommer nog precis som jag ha svårt att tro på detta. Det är inte den riktiga Britney Spears ni ser på bilden utan det är en av de senaste vaxdockorna på Madame Tussaud's. Jag är otroligt imponerad!


Working 1 to 8

Här är det inte working 9 to 5 som gäller. Min kära morfar kommer och hämtar mig om mindre än en timme för att köra mig till jobb. Jag jobbar numera bara 6 timmar vilket betyder att jag slutar innan klockan 8 om det inte blir övertid. Skönt att vara hemma i tid så man kan njuta lite av en lugn kväll hemma istället för att gå och lägga sig direkt som jag gjort innan. Min baby jobbar inatt så Emma kommer hit och gör mig lite sällskap när jag slutat. Vi ska ha lite mys och titta på någon bra film och prata lite skit.

Hoppas ni får en bra dag små köttbullar!


Gossip klänningar

Jag älskar gossipgirl och jag skulle kunna sitta och beundra alla snygga skådespelare och alla underbara kläder i flera timmar. Jag hade inte sagt nej till att ha några av Blairs klänningar i min garderob. Jennys och Serenas känningar hade jag också tacksamt tagit imot. Dem är så fina så jag nästan dör lite...

Har ni sett något finare?


Goosh vilka snyggingar.


Den här röda sidenklänningen skulle jag kunna döda för.


Marintema. So HOT!


Vacker klänning på en vacker Serena.


Sötare spetsklänning får man leta efter länge.



Någon mer än jag som är lite kär?

Kändisnytt

Kate Moss är gravid och hennes dotter kommer få ett syskon i augusti. På bilden nedan kan man t yda en liten kula under hennes kanske lite för avslöjande klänning. Hoppas bara att hon kan hålla sig borta från sprit, cigaretter och droger tills lillen är född.


Till skolan

Jag har precis druckit upp min kiwismoothie och mitt chaite och nu måste jag skynda mig. Bussen går om 20 minuter och jag sitter fortfarande i pyjamas. Har en föreläsning i skolan på två timmar sen ska jag sitta kvar minst två timmar till och plugga. Bättre att sitta i skolan för här hemma får jag aldrig något vettigt gjort. Vi hörs ikväll mina korvar!

Jessica Simpsons viktdebatt

Ingen har väl missat alla skriverier om Jessica Simpsons viktökning? Rubrikerna lyder "Jessicas tjockchock" och att läsa sånt gör mig bara så arg och ledsen. Vadå tjock? Hon har fått kvinnliga kurvor och har på sig ett par osmickrande jeans och glömt BHn hemma. Ingen kvinna i hela världen skulle vara snygg i de där jeansen och Jessica är verkligen inte tjock någonstans. Vad är det för sjuka ideal vi har?



Följden av alla elaka rubriker gör antagligen att Jessica får gå hungrig några veckor för att se ut såhär igen. Då blir rubrikerna istället "Jessica svälter sig". Hur vill dem ha det? Jag tycker iallafall att hon är betydligt vackrare nu och hon strålar ut mer enegri och lycka. You go girl!


TV

Jag har en liten tv kväll. Har nyligen avslutat ett avsnitt av one three hill och nu börjar gossipgirl, kan det bli bättre? Vovve gnäller så jag får nog gå ut med honom först. Sen ska jag ta en snickersglass ur frysen och sjunka ner i soffan igen. Man får tjocka sig på söndagar för det är en mysig och slapp dag.



Broke (Sophie Bush) är så jäkla snygg och charmig så man önskar nästan att man var som henne ibland. Hennes flirtiga blinkningar och viskningar får alla att bli knäsvaga.

My valentine

Jag hade en jättemysig dag igår tillsammans med min älskling. Det började med att jag överraskade honom med en gullig rosa frukost som bestod av pannkakor med vispgrädde och rosa strössel, chokladdoppade marshmallows och varm choklad med vispgrädde. Jag hade dekorerat köket med massvis med rosa ljus och rosa hjärtformade ballonger och satt fram en chokladask och gelehjärtan. Det var en mysig start på dagen och Stefan blev  jätteglad.

På kvällen körde vi ner till stan och tittade på love and light tillställningarna och det var så otroligt vackert i hela Helsingborg. Vi såg på en ljusshow som prydde trappan upp mot kärnan med hjärtan, regnbågar och svanar och jag har aldrig sett något liknande. Vi stod där hand i hand ute i kylan.. När showen var över gick vi cantina där vi bokat bord och åt en jättegod middag.

Behöver jag säga mer?
En underbar valentines day med den finaste pojken i världen! <3



Såhär vackert var det vid trappan upp mot kärnan. Som taget ur en saga.

Believe

Jag har nyligen varit och hämtat min nya parfym som jag beställde för ett par dagar sedan från Bellme. Den luktade blommigt och gott och jag älskar den fina flaskan och förpackningen den kom i. En liten alla hjärtansdags-present till mig själv.


 Britney Spears Believe

Ballerinas

Här kommer jag med ett litet tips om söta randiga ballerinaskor. De kommer från H&Ms barnavdelning och finns upp till storlek 39. Jag säger sommar, sol och marininspirerade ballerinas. Ni hittar dem här och de kostar bara 98kr.


13

Har ni tänkt på att det är fredagen den 13e idag? Det sägs ju att det är en otursdag men för mig är det tvärtom. Jag träffade Stefan fredagen den 13e så det måste ju varit en riktig lyckodag <3

Idag har jag inget planerat på hela dagen. Hade tänkt plugga lite och kanske åka ner en runda i stan. Det blev inget solande igår för växlingsautomaten var trasig och jag hade inga mynt, så jag får sola idag istället. Ikväll ska jag träffa Louise och vi ska ta en liten drink någonstans nere i stan. Får se vart det bär av.

Ta det försiktigt idag! ;)

Jorgubbar och choklad

Jag har nyss tagit mig ett litet kvällsmål så jag slipper gå och lägga mig hungrig. Det blev en stor skål med kellogs special K dark chocolate and strawberries och mjölk. Flingorna är riktigt mumsiga och jag rekommenderar dem starkt. De är perfekta när sötsuget sätter in men frågan är bara om de ska klassas som frukostflingor eller godis?



1, 2, 3 gör vardag till fest!

Nu ska jag gå ut en sista runda med lilla busvovven sen ska vi nanna.
Godnatt <3

Knytskor från HM

De bruna skorna med knytningar finns att beställa på H&M igen. Dock är leveranstiden inte förän i maj men det är ju då säsongen börjar så det gör ju inget. Dem är lite annorlunda och gillar dem mer och mer ju fler gånger jag ser dem. Passa på att beställa om du gillar dem för de lär ta slut lika fort som förra gången.

398:-  på HM


Top model

Igår var det final i top model och jag missade modevisningen men såg vem som vann. Annaleigh var min favorit men hon åkte tyvärr ut pecis innan finalen. När det i slutänden stod mellan McKey och Sam tyckte jag att McKey var mest värd att vinna eftersom hon gjort bra ifrån sig genom hela programmet.

Vad tycker ni om att McKey vann?


Annaleigh var endå bäst.


Naturgodis

Jag har syndat.. haha.. Nej, men jag har gett mig själv ett godis och chipsförbud eftersom jag är enormt beroende. Jag överdriver inte när jag säger att jag åt godis varje dag innan och att det var inte alltid gott. Nu är det slut med det och jag har inte ätit vanligt godis på tre dagar nu, rekord! Idag syndade jag dock lite för jag köpte lite naturgodis. Fast det kan jag faktiskt unna mig ibland (på helgen) för det är inte samma sak som lösgodis som innehåller diverse konstiga och läskiga ingredienser och färgämnen. 

Idag har jag varit i skolan en snabb runda och sen varit och småhandlat på maxi. Har precis kommit upp från ett härligt bad och snart ska jag klä på mig och sticka iväg igen. Jag ska sola och sen ska jag möta upp Emma för vi har dans ikväll. Wiihooo!



Yoghurt kokostoppar, mina favoriter. MUMS


Träning nästa

Om en timme kommer mamma och hämtar mig för vi ska iväg och träna. Det blir en timmes skivstångspass på friskis och det kan ju behövas. Jag har ingen motivation alls till att träna och jag tycker bara det känns så tråkigt och jobbigt. Jag vet inte varför jag inte tycker det är kul.. Det sägs att det tar ett tag att komma igång men hallå, jag har haft det såhär i flera månader nu. Träna behöver jag iallafall så det är bara att bita ihop.

"Lägg dig på ett kålblad så att latmasken kryper ut."

Nya älsklingar

Skorna från urban original i USA har kommit! Det är bara fem dagar sedan jag skrev att de hade blivit skickade så det måste kommit med express. Antagligen är det därför frakten var så dyr, men det kan det vara värt om man får dem så fort. Jag fick en lapp av brevbäraren i för middags där det stod att ett paket från utlandet väntade på mig på posten. Jag slängde på mig ytterkläderna och halvsprang bort till ICA där skorna låg och väntade på mig.

Tullavgiften gick bara på 260kr, och jag förstår inte hur den kunde bli så liten?
Men jag klagar inte!

Jag är supernöjd och glad nu och jag ska visa mina nya älsklingar senare.

Lila och röd

Många tycker nog att lila och rött ihop skär sig, men jag tycker det kan vara lite coolt. Jag slipper iallafall känna mig grå och tråkig i mitt röda nagellack och min stora mysiga lila halsduk. Nu ska jag iväg!



Ledig

Godmorgon! Jag har nyligen ätit frukost och druckit en kopp sötlakris-te och snart ska jag fixa till mig lite. Idag är jag helt ledig från både skola och jobb. Eller helt ledig blir man aldrig eftersom man alltid har saker att plugga när man läser på universitet.. Idag ska jag iallafall först och främst ut på väla och göra ett ärende, klacka om mina stövlar och kanske fönstershoppa lite. Ikväll ska jag träna på friskis med mamma och så hade jag tänkt hinna med lite tentaplugg där imellan också.

Det har snöat hela natten så nu är det helt vitt ute. Vovven älskar snö och vi har redan varit ute en runda och busat lite. Får se om jag hittar någon avskild plats där jag klan släppa honom lös så han får spinga av sig lite också.


Grammy klänningar

Med miljontals dollar på kontot borde det inte vara några problem att köpa en vacker klänningr och bli snyggast på galan. Endå fanns det mängder av kändisar under Grammy award show som inte riktigt lyckades med sina klädval...

Leona Lewis hade en väldigt osmickrande klänning till sin kropp och Paris Hilton hittade ingen kortare klänning. Och hur täckte igentligen den andra?

       
     


Givetvis fanns det några riktiga guldkorn på röda matttan också. Snyggast var Katy Perry i sina ljusrosa dröm. Unga Miley Cyrus lyckades också göra en stilig entré i en svart lite annorlunda klänning.

       

Ny parfym

Jag har precis klickat hem en ny parfym från Bellme, blondinbellas webbshop. Britney Spears Believe edp 50ml kostade 199kr och jag tycker det var ett riktigt bra pris. Jag älskar Britneys parfymer men har aldrig ägt någon själv så det här erbjudandet var verkligen lockande. Just den här parfymen har jag aldrig luktat på men jag tror inte att jag kommer bli besviken. Den kommer med posten om ett par dagar :)


Tisdag

Godmorgon mina vänner.

Sitter i köket och väntar på att mitt bröd ska tina så jag kan ta mig en macka till frukost. Det är slut på vanligt bröd för min del så jag håller mig till mitt specialbröd som är ungefär som fågelmat i ihoppressad form. Det blir gott med lite ost och paprika på och man håller sig mätt länge. Jag ska ta det lugnt fram till 12 sen ska jag iväg och jobba på mitt underbara jobb. Först frukost!


                    


Lugn kväll

Det har varit en smått stressig dag idag, och nu är jag helt slut. Jag har åkt fram och tillbaka till skolan två gånger, handlat grönsaker och ett nytt block. Med andra ord har den här dagen inte varit så spännande. Idag började jag ju med att förändra mina dåliga matvanor och det har gått bra. Ska börja skriva lite matdagbok här på bloggen så får lite överblick samtidigt som jag kanske inspirerar någon annan att bli lite nyttigare.

Dagens höjdpunk har vairt det sköna bubbelbadet jag tog innan. Hade gjort en god fruktsallad med massa färska jordgubbar som jag avnjöt i ett jordgubbs skumbad. Sen smörjde jag in hela kroppen i oliv body butter och målade naglarna riktigt röda. Så nu känner jag mig fräsch och ska snart hoppa i sängen.

Imorgon står det jobb på schemat och har jag tur slutar jag redan 19.40.


En LV på min önskelista



Jag drömmer om att äga en äkta Louis Vuitton. En speedy 35, för den är snygg, enkel och klassisk och passar till precis allting alltid. Ska man köpa en designerväska tycker jag det är viktigt att den är klassisk så man kan använda den riktigt länge. Jag ska förverkliga min dröm redan i Maj faktiskt, men först måste jag spara pengar.

Sminka



Modellerna i H&Ms nya kampanj är grymt snyggt sminakde. Markerade, mörkt sotade ögon, neutrala läppar och äkta Hollywood svall. Om det är något jag känner att jag är ganska dålig på så är det att sminka mig. Jag kör alltid det vanliga - mineralfonduation, rouge, maskara och läppglans både till vardags och fest. Andra slänger på tre olika nyanser ögonskugga, eyeliner, lösögonfransar, glitter and you name it. Skulle jag göra det skulle jag se ut som en häxa eller ett luder.. Antigen för att jag inte är van vid mycket smink eller för att jag inte vet hur man gör för att få det snyggt.

Dagens ilandsproblem..

Storhandlat

Jag har precis kommit hem efter att ha storhandlat på maxi tillsammans med min sambo. Jag har laddat upp kylen och frysen med bra saker som ska hjälpa mig i mitt nya nyttigare liv som börjar imorgon. Naturell yoghurt, frukt och russin, kycklinfilé, lax,, fullkornspasta, ramlösa och nutrilett måltidsersättning. Det är alltid en bra början. Jag ska göra en liten lista med en plan på hur jag ska gå till väga och vilka mål jag har. Jag ska göra en ny kategori "bättre vanor" så ni kan följa med i mitt lilla äventyr här i bloggen.

Ska äta mina sista chips nu ikväll och sen ska jag kasta den sista biten av ostkakan...
You go girl!

Citat

När jag och lillasyster gick på gågatan i stan efter bion sa hon en jättesöt sak som värmde i mitt hjärta. Hon sa "Jag vill alltid ha det såhär, med dig. Jag tycker det är mysigt". Min fina syster <3

Schlagerkväll

Jag sitter hemma hos familjen och har precis kollat på alla låtarna i första deltävlingen till schlagerfestivalen och proppat i mig mer godis. Det fanns ingen låt som föll mig direkt i smaken men jag måste endå säga att Marie Serneholt var den bästa, och vilken jäkla snygg klänning hon hade.

Oj, läste precis att varken Marie eller Shirley Clamp gick vidare bland de fem bästa. Hur kan det vara möjligt? Det måste vara något fuffens med rösterna. Det har jag alltid trott, att det fuskas med rösterna. Jag menar, hur svårt kan det vara? Det enda tv bryr sig om är väl att skaffa så höga tittarsiffror som möjligt. Jag hatar melodifestivalen...



Tydligen gillade folket inte hennes låt, men visst var klänningen läcker?

Skor från H&M

Jag är sugen på att lägga en liten beställning från H&M på bland annat de här snygga skorna. För mig som gillar att gå i höga klackar skulle de vara perfekta vardagsskor att ha när man vill känna sig lite extra snygg i skolan eller när man tar en fika på stan. De har rejäl klack och ser ut att sitta bra runt foten så de är nog sköna att gå i. Jag har så många svarta skor så de benvita skulle bli jättesnygga till våren.


Magadaskar



Wallanderfilmen var riktigt bra igår och jag hade en trevlig kväll med min älskling. Innan filmen var vi på kinarestaurang och åt en trerätters bestående av vårrulle, fyra små rätter och friterad banan med glass. Det är ett säkert kort men jag blev FÖR mätt och orkade ingan popcorn på bion. Idag ska jag på bio igen redan om två timmar faktiskt. Jag ska se madagaskar med min 5åriga lillasyster (eller magadaskar som hon säger).  Det är första gången hon ser en långfilm på bio så det ska bli roligt. Jag tror nästan att jag kommer skratta mer än barnen. Det återstår att se!

Bio - Wallander

Ikväll ska jag och älsklingen ut och äta en bit mat och sen gå på bio och äta gottis. Vi ska se Wallander hämnden och jag har hört att det ska vara den bästa filmen dem gjort. Jag älskar Wallanderfilmerna och har sett allihop så det ska bli roligt att se en på bio nu. Det kommer nog kännas lite konstigt eftersom varken "Stefan" eller "Linda" är med längre. Två huvudpersoner borta på samma gång, ska bli spännande att se hur de löst det.

Jag fick faktiskt chansen att vara med som statist i filmen när den spelades in i Ystad i somras. Jag hade fått ett mail att jag fick komma ner till ystad och vara med men oturligt nog läste jag mailet dagen efter insplningen hade varit så jag missade det. Synd, för det hade verkligen varit en upplevelse.


Skorna är påväg

Fick ett mail om att skorna jag beställde igår har packats ner och är påväg.
Nu har jag något att längta efter. Titta bara!







Från Urban Orginal.

SATC 2

Gaaaaah!! Jag hörde just en liten fågel viska i mitt öra att SATC-författaren Michael Patrick King har bekräftat att det kommer att göras ytterligare en film. Förstår ni vad jag säger? Det kommer komma en till Sex and the city film! <3


Go shopping

Nu ska jag slänga på mig lite smink och borsta gaddarna sen ska jag ta en sväng ut till Väla. Måste handla en present till min mormor som snart fyller år och så ska jag kolla efter en kjol och en jeansväst som jag spanat in på Ginatricot. Dessvärre verkar den gråa kjolen vara slut överallt men jag kanske har tur. Puss så länge!


Tjockis

Just nu mår jag bara illa och känner mig ganska äklig.. Vet ni vad jag nyss proppat i mig till frukost? OSTKAKA med vispgrädde och sylt! Jag är ju så fräsch och hälsosam så jag borde få en stor guldstjärna. Jag har nämnt att jag borde göra en ny kategori i bloggen som heter "bättre vanor" och det är nog dags nu. Vad sägs om på söndag?

Jag kan skylla på att det är bakismat (fast jag är inte bakis) Jag var ju ute och slirade en sväng igårkväll. Först gick jag och Emma och åt på studentrestaurangen på villan. Tacosen var slut så vi fick vars en hamburgartallrik för 30 kr istället och tog en cider till det. Sen åkte Emma hem och jag mötte upp Sibel och vi drog på en snabb förfest i en källare på ett studenthem. Det fanns inga glas så folk gick runt och drack direkt ur vinflaskorna och blandade sprit och läsk i petflaskor vilket var lite fjortisvarning, haha. Vi avslutade iallafall kvällen på villan där vi skakade rumpa tillsammans med andra trevliga och fulla studenter.

 Ingen bra frukost...

Musikmusik

Bjuder på en bra låt med min favorit Lady Gaga.


Shoeheaven

Jag har hittat min andra shoeheaven men billiga och galet snygga skor från USA. Jag kunde inte hålla mig så nu är tre par nya skor påväg hem till mig, yippie <3 Visar er ikväll!

Jag ska vara duktig och plugga lite nu för sen i eftermiddag ska jag ner till stan och ta en fika med Emma. Ikväll blir det dansträning och i natt blir det ännu mer dans för jag ska ut och festa och det ska bli så kul. Det här kommer bli en toppendag, det känner jag på mig. Puss på mina korvar!




Jag är ju galet snygg också :D


Lagar mat

Idag har jag bara varit på föreläsning i tre timmar och sen gått en liten runda på stan. Ser en massa fina vårkläder som jag vill ha men känns onödigt att lägga ut massa pengar på kläder man inte kommer kunna använda på flera månader. Det känns iallafall så nu, att det aldrig kommer bli vår och varmt. Det snöar ute och vinterjackan får nog vara framme minst en månad till.

Håller på att laga mat nu. Det blir lax med ris, avocadosallad och någon god sås. Mums! Jag är jättehungrig så nu får Stefan ta och komma hem från jobb så jag kan få lite mat i magen. Senare ikväll blir det bara mys framför tvn.

Har även en liten beställning på G så håll utkik i bloggen :D


RSS 2.0