Sista dagen 2008

Jaha, då var det den sista dagen för det här året. Ganska skönt kan jag tycka då det här året varit väldigt upp och ner... Första halvan av året kändes det som om jag var ensammast i världen. Stefan var i lumpen, familjen och kompisarna jobbade och själv satt jag i princip ensam hemma och glodde in i väggen. Jag visste till sist inte vart jag skulle ta vägen och det var nog de värsta månaderna i hela mitt liv. Sen blev det sommar och Stefan muckade från lumpen och helt plötsligt kändes allt lite bättre. När hösten närmade sig sa det bara KABOOM! Helt plötsligt hade jag och Stefan en egen lägenhet, jag kom in på universitet och fick dessutom fler dagar på jobb. Från att ha hållit på att bli galen av rastlöshet och uttråkning hade jag nu fullt upp varje dag. Det tog ett tag att få in lite rutin för att hinna med allt om dagarna...

Nu de sista månaderna har jag även köpt träningkort för att komma igång med träningen men det är fortfarande svårt att få in det i schemat. Det är något jag ska jobba på inför nästa år.

Har en del saker jag vill förbättra till 2009 så det kan bli det bästa året någonsin!
Inga dumma nyårslöften, bara massa förbättringar och saker jag ska jobba på.


Julen är över

Hoppas alla haft en mysig jul och god fortsättning på er!

Jag firade jul hemma hos mormor&morfar tillsammans med familjen, Stefan och Nalle. Vi åt massvis med god mat och jag fick jättefina julklappar. Jag och Stefan fick buzz till ps3 och ett stort överkast till sängen sen fick jag ett sidennattlinne och en kimono av mamma&pappa och ett underbart Thomas Sabo halsband av Stefan. Det verkade även som om de andra blev glada över julklapparna de fick av mig och det är det viktigaste.

Nu ska jag fixa till mig och åka ner till stane en runda på mellandagsrean.


Skivstång/kondition

Var och tränade på friskis&svettis nu ikväll och det gick bra. Körde ett pass på 75 minuter som hette skivstång/kondition och ni kan tro det var jobbigt. Efter att ha lyft skivstången upp och ner i över en halvtimme var det dags för att hoppa och studsa resten av tiden. Jag har bara tränat 4 gånger och är fortfarande svag och otränad så det var skönt att få känna musklerna arbeta hårt. De sista fem minuterna hade jag inga krafter kvar och började må illa. Har man tränat tillräckligt hårt då?

Jag har 5-7,5kg på stången men kan snart öka.

Ett skivstångspass är bra om man vill träna ordentlig styrketräning med vikter men inte är så glad för att träna ensam på gymmet. Man slipper komma på övningar själv och man har en ledare som peppar och instuerar. Perfekt för mig!


Ullared

Idag har jag varit med pappa och bror på Gekås i Ullared. Tro det eller ej men jag handlade faktiskt inte så mycket, inte äns över 1000kr. Man får väldigt mycket för pengarna och det är ju därför det är så roligt att handla där.

Här är lite av det jag fick med mig hem.

- jättefin hårfön från Remington
- tavla
- ramar
- pärmar
- ljus som bytar färg (coolt!)
- massa toalettartiklar
- julklapp till mormor&morfar
- underkläder från victoria secret!
- leggings och strumpor
- liten plånbok i skinn
- liten axelväska i skinn
- diverse småsaker som är bra att ha

Jag är nöjd och har haft en trevlig dag. Nu ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, sen om två timmar ska jag ner till stan och träna. Mer om träningen i kommande inlägg. Ciao!

Bloggar igen

Nu är Jenny tillbaka i bloggvärlden igen!

Har tagit bort alla mina gamla inlägg eftersom mitt liv ser helt annorluna ut nu än det gjorde när jag var aktiv i bloggen. Min nya blogg kommer likna den förra och jag kommer skriva om hur mina dagar ser ut och om saker som intresserar mig. En härlig blandning av personlig blogg, mode blogg och inredningsblogg. Enjoy!


RSS 2.0