Gott nytt år!




Såhär ser jag ut ikväll: svart fodral, paljettkofta och stora smycken. Nu är jag redo för party! Hoppas alla får en trevlig kväll. Gott nytt år med er mina små korvar!

12 timmar kvar på det här året


Jag har precis bestämt mig för vad jag ska ha på mig ikväll och nu hänger både kläder och smycken på en galge och väntar. Jag ska snart köra en runda till maxi och till systembolaget för att inhandla lite drinkvirke. Det blir såklart en alkoholfri kväll för mig men jag vill endå ha smarriga och färgglada drinkar. Vi är bortbjudna till klockan 7 ikväll så jag får nog börja fixa till mig redan vid 4 tiden om jag ska hinna bli klar. Hade tänkt locka hela håret med locktång och det kan ta sin lilla tid. Sen har jag även tänkt att ge mig på lite sotade ögon och lösögonfransar som inte riktigt är min starka sida. Vi får helt enkelt se vart det här slutar.



Glammigt, rockigt och sotat, Leighton Mester inspirerar!


Victoria secret fashion show 2009


Jag kommer sitta bänkad framför tvn ikväll klockan 20.00. Jag hade ju fel angående datumet och såg till min förvåning och glädje att Victoria secret fashion show 2009 inte alls visaded den 26e utan ikväll! Drygt en timme kvar och jag längtar! Jag tror att showen kommer vara glammigare och bättre än någonsin. Någon mer som ska titta?

God fortsättning på julen


Jag har haft en jättebra och mysig jul tillsammans med familjen, mormor&morfar och Stefan. Julafton bestod av gott julbord, tomte med massa julklappar och mys i soffan framför tvn. På juldagen skulle vi egentligen ta en skogspromenad på förmiddagen men det blev ju ett himla blött väder så det slutade med att vi satt inne hela dagen och spelade spel istället. En lugn jul med nära & kära, det är det bästa.

I julklapp fick jag precis vad jag önskat mig och lite till. Vi fick tekken 6 till ps3, nya fina bestick, en stekpanna (såklart), pengar och presentkort på Ikea. Sen fick jag en parfym, bodybutter och showergel från bodyshop och en superfin berlock med ett guldhjärta till mitt pandoraarmband. Tack alla fina!



En annan av julens stora höjdpukter är victorias secrets årliga fashionshow som går på tv den 26e varje år. Tyvärr glömde jag bort det helt och hållet men till min lycka såg jag att programmet går i repris på lördag 2/1 kl 15.35 på 3an. Nu har jag satt påminnelse på mobilen så jag inte missar det igen.

Lussebak med lillasyster

Hejhej! Eftersom jag har fullt upp med jobb i butiken och julstädning av lägenheten har jag inte allt för mycket tid över till att komma in i julstämning. Därför tänkte jag uppdatera med några mysiga bilder från när jag, mamma och Johanna bakade lussekatter för ett par veckor sedan. Trots att jag har frysen full av dessa underbara saffransbullar har jag faktiskt inte ätit så många än. Ändring på det!

Här har vi den stora mästerbagaren.


Fina lussekatter i alla dess formen.


Äntligen klara! Vi gjorde över 100 lussekatter.


Den bästa delen av bakningen är såklart provsmakning.

Hoppas vi får en vit jul


Godmorgon! Det har inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna och min lilla julkalender har fått stanna på nummer 10. Jag har haft fullt upp med skola och jobb och de två senaste dagarna har jag legat hemma med magsjuka. Kroppen sa ifrån när det blev lite för mycket och jag missade en tenta och två viktiga dagar på jobb. Nu är jag iallafall frisk igen och samlar krafter inför några intensiva timmar i butiken i eftermiddag. Efter jobb ska jag hem och mysa med Stefan , klä granen och försöka få lite julstämning. Uppdaterar med lite bilder ikväll!

Det blir en tuff vecka


Det är sista veckan i skolan och samtidigt den mest intensiva veckan på året på jobb. Jag får knappt ihop tiden och det finns ingen tid över för annat. Den här veckan skulle jag vilja ägna åt att julpyssla, göra julgodis, handla julklappar, pynta julgranen, fika med glögg och pepparkakor och ha myskvällar med tända ljus. Tyvärr får det vänta till helgen och jag får se hur mycket jag hinner med då. Det blir med andra ord en tuff vecka. Tur är det iallafall att jag har ett roligt jobb och träffar massa glada julklappshandlande människor :)

Idag har jag bara varit i skolan och sen passat på att städa lite här hemma. Mamma kommer och hämtar mig lite senare så ska vi gå på stan och sen kolla när lillebror har uppspel på skolan. Trevligt, trevligt!

Min julkalender - lucka 10




Någon som kan gissa vad de här söta figurerna är för något? Det är världens sötaste äggkoppar, en kul detalj vid frukostbordet. Man lyfter av kepsen (som i övrigt är ett saltkar) och sätter sitt ägg i huvudet på gubben. Äggkopp, salt och sked i ett, kan det bli smartare? Gubbarna finns att köpa på bla bluebox och cervera och kostar ca 110 kr/st. En bra julklapp för den som har allt.

Naughty or nice?




Nu är jag redo för en god middag på oasen tillsammans med mina underbara kollegor.

Min julkalender - lucka 9




Barbapapa är min favoritfigur och de här söta minikrukorna skulle jag kunna pynta hela lägenheten med. Krukorna "Barbagarden" finns i två olika modeller, de kommer från bluebox och kostar från 115 kr/styck. I krukorna finns det placerat speciella pärlor som absorberar vatten och ett paket gräsfrö, så det är bara att vattna. Sen kan man klippa och styla "håret" som man vill. Jag vill ha en hel barbagarden här hemma! 

Thanks God it´s friday


Godmorgon fredag. Gissa om jag fick tag i alla julklappar igår? Nej, givetvis inte. Jag handlade bara en julklapp och det var ett nytt halsband till hunden, haha. Så nu har jag suttit hela morgonen och letat efter julklappar på lite olika webshoppar och jag har faktiskt klickat hem en sak redan. Jag har dessutom fått massvis med inspiration till min julkalender så det ska nog gå vägen endå. Idag blir det ingen skola utan jag ska sitta hemma och plugga hela dagen, sen ikväll ska jag ut och äta med jobb. Härligt med fredag och helg, fast jag har redan hela helgen uppbokad med jobb, plugg, kalas och lussevaka. Nu ska jag iallafall ta mig ett varmt bad, tvätta håret och måla naglarna sen ska jag sätta mig och plugga. Börjar det inte regna blir det även en skogspromenad med hunden idag. Ha en härlig dag!


Nu ska jag shoppa julklappar

Mamma kommer snart och hämtar mig så ska vi åka ut till Väla och handla lite julklappar. Jag är halvvägs med julklappshandlandet och nu har jag bara de svåraste kvar, till min sambo tillexempel. Hur svårt kan det vara att önska sig något? Fast har man mig till flickvän så har man ju allt ;) haha. Två veckor kvar till julafton och det känns galet, jag har ingen julkänsla alls. Jag vet att jag har två tuffa veckor framför mig med tenta och jättemycket jobb så det är svårt att slappna av. Jaja, nu ska jag klä på mig och göra mig redo att knuffas med alla människor i affärerna.



Den här lilla rackaren är inte lätt att handla julklappar till.


Min julkalender - lucka 8




Hudprodukter som doftar ljuvligt kan man inte ha för mycket av i badrumsskåpet. Bodyshops bodybutter är en stor favorit och finns i mängder med fruktiga och blommiga dofter. Wild Cherry är nog min personliga favoritdoft just nu och ett helt sett med body butter, body scrub och body lotion står högt upp på min önskelista. Bodyshop har fina presentförpackningar med produkter i olika prisklasser och det är en perfekt julklapp till sin mamma.  För att se fler av bodyshops produkter och prisuppgifter kolla på deras hemsida.

Myser med min vetekudde

Godkväll. Har precis kommit hem efter en fullspäckad dag med skola, jobb och middag hos svärmor. Sånna här dagar hinner jag inte med någonting annat och det är ganska frustrerande när man knappt får tiden att räcka till. Imorgon är det iallafall lite lugnare och då ska jag passa på att åka till Väla med mamma och handla de sista julklapparna, så slipper man den stressen nästa vecka. Har lite bilder i kameran som jag ska lägga upp, blandannat på mitt hår som blev så fint efter att jag färgade det i lördags. Men det får bli imorgon för nu ska jag titta på tv och mysa med mina varma vetekudde på magen. Mys!

Min julkalender - lucka 7




Tänk vad glad man skulle bli varje morgon av att vakna upp med huvudet på den här söta örngotten. De finns att beställa från mihi och kostar 299 kr paret. Örgotten finns med massa olika motiv men alla har samma budskap - att sprida kärlek. En kudde till mig och en kudde till sambon i lucka 7 tack!

Min julkalender - lucka 6




Jag har suktat efter en klocka från Triwa i över ett år men har fortfarande inte köpt en. Antagligen beror det på att jag inte kan bestämma mig för vilken färg jag vill ha. I lucka nummer 6 i min julkalender vill jag därför ha en klocka från Triwas nya kollektion. Den cerisefärgade med silverram är så snygg och piffar upp vilken outfit som helst. Klockorna kostar 995 kr och finns på Triwas hemsida och hos Nelly. Vilken färg skulle ni valt?

Min julkalender - lucka 5



Min favoritserie är utan tvekan one three hill. Jag har sett alla säsonger på dvd och nu har äntligen säsong 6 kommit ut på dvd-box. Får jag inte den i julklapp så kommer jag beställa hem den själv för jag har längtat efter boxen i flera månader. Har ni inte sett serien så måste ni göra det! Dvd-boxarna finns att beställa på bland annat cdon.com och säsong 6 kostar 449 kr, de föregående säsongerna är betydligt billigare.

Nu ska jag handla hårfärg

Hejhopp bloggen! Jag kom hem från jobb för en stund sedan. Var så hungrig efter jobb så jag körde inom McDonalds drive in och köpte med mig en chicken tastymeny, oooops. Har haft ett enormt sug efter hamburgare den senaste tiden, jag tror inte att det är så bra. Nu är jag iallafall mätt så jag håller på att spricka så jag lär inte behöva mer mat idag. Ikväll blir det inlyttningsfest hos Cassandra och innan dess hade jag tänkt färga håret så jag blir lite snyggare. Ska köra bort till maxi och handla en brun toning och slänga i håret så det blir lite mörkare och fräschare. Jag visar resultatet när jag är klar!


Min julkalender - lucka 4


I dagens lucka vill jag ha presentboxar med världens bästa trosor i, hanky pankys! Jag äger redan 7 par i olika färger men man kan aldrig få för många. De kostar ca 199kr/st men jag tycker de är värda sitt pris då de har fin passform och är av superbra kvalitét. Presentboxarna som innehåller 3 par hanky pankys (onesize) finns i två varianter och finns just nu att beställa hos nelly för 549 kr styck.


Min julkalender - lucka 3




I lucka nummer 3 i min önske-adventskalender vill jag ha mumsiga smycken från Mi lajki! Fina silversmycken med smarriga jordgubbstårtor och fluffiga cupcakes. Så söta att jag vill äta upp dem allihop, eller åtminstone ha dem i mitt smyckeskrin. Örhängena och halsbandet går på vardera 599 kr, ringen kostar 299 kr och armbandet kostar från 399 kr. Mi Lajki finns att beställa hos bland annat Nelly, KyssJohanna och Accessora. Ett perfekt julklappstips för någon som letar efter något fint till sin syster, bästa kompis eller flickvän. *Blinkar* ;)

Det tar sig allt


Efter ett par dagar med ordentlig uppdatering på bloggen börjar äntligen statistiken ta sig igen. Nu ska jag minsann hålla det här tempot uppe, det är ju kul att blogga! Idag har jag både skola och jobb på schemat och jag är bara hemma och vänder nu. Måste ju äta lunch, gå ut med vovven och varva ner lite innan jag ska köra iväg igen. Jag har redan fixat klart lucka 3 i min önske-adventskalender som jag ska presentera ikväll, missa inte det ;) Det märks att jag jobbar som försäljare va? Jobb ja, det är snart dags. Hej på er!

Min julkalender - lucka 2




Vad piffar upp en outfit bättre än en stor färgglad rosett i håret? Rosetter finns att hitta på lite olika sidor på nätet i massvis med färger och finns både som klämmor, diadem och hårsnoddar. Satinrosetterna och diademen kommer från l8nyberg och kostar 35kr/st respektive 69kr/st och paljettsnoddarna kommer från melba och kostar 99 kr/st. Jag är sugen på att klicka hem ett par rosetter från l8nyberg, en röd till julen hade varit fint. Frakten går bara på 19 kr och paketet kommer direkt hem i brevlådan vilket är ett stort plus. Jag tror bestämt det blir en liten beställning, men vilka färger ska jag välja?

En dålig start på dagen


Jag hasade mig ur sängen tidigt imorse för att köra till skolan. Jag visste att det skulle vara frost ute så jag gick ut till bilen extra tidigt. Som jag misstänkte var hela bilen (inte bara rutorna) täckt med frost och jag plockade fram min lilla fönsterskrapa. Jag skrapade rutorna för kung och fosterland tills jag hade mjölksyra i armarna. När jag hoppade in i bilen upptäckte jag att det även fanns frost på insidan av framrutan.. Insidan, whaaat? Så jag började skrapa insidan av rutan så jag fick "snö" i hela bilen, men det var lönlöst. Efter 25 minuters slit fanns det fortfarande massa frost och imma överallt och då gav jag upp.

Snart kommer morfar hit och hjälper mig, min räddare i nöden. Jag misstänker att det är något fel på bilen som gör att fläkten inte vill bli varm. Han ska iallafall ta en titt på min dumma bil och se om det går och lösa så jag kommer iväg till jobb i eftermiddag iallafall.



När jag har en jobbig start på dagen eller möter en motgång vill jag bara gosa ner mig i soffan med datorn och en stor påse godis och titta på fina kläder hela dagen. Jag har insett att jag alltid nätshoppar antingen när jag är otroligt uttråkad eller när jag är lite ledsen. Men shopping och lite godis gör en flicka glad, så är det bara.

Min julkalender - lucka 1




Det har varit jättekallt idag och det är lätt att frysa om fossingarna. Därför har jag valt att ha ett par hunter fleece socks i lucka 1 i min önske-adventskalender. Jag älskar mina svarta hunter stövlar och de skulle bli varma och sköna med ett par fleecestrumpor i. De leopardmönstrade hittar ni hos Nelly.se för 499 kr och de helfärgade finns att köpa på bla den engelska sidan lookatmycrazyshoes för ca 180 kr.

Jobba och sälja julklappar


Nu ska jag iväg och jobba ett par timmar. Julruschen har börjar och det är mycket folk som ska handla fina julklappar så det behöves lite extra hjälp i butiken idag. Jag ställer jag såklart upp, snäll som jag är! Glöm inte kika in på bloggen ikväll. Det är första december och jag ska göra en liten "önske-adventskalender" med nya saker att önska sig varje dag fram till julafton. Ikväll öppnar jag första luckan, missa inte det ;)



I julens anda har jag på mig en rödrutig blus från Rules by Mary.

Aldrig ska jag sluta älska dig


Idag har jag och min fina Stefan varit förlovade i 2 år
Du gör mig så lycklig och jag älskar dig för all framtid


Lucia move night


yes, det här året blir det minsann lussevaka på sf bio. Jag tackar Madde som var så snäll och reserverade biljetter till mig och Stefan. Nu ska de bara betalas och hämtas ut också. Vi ska vaka in Lucia mellan den 12-13 december från 12 på natten till 6 på morgonen i en mysig biosalong. Tre olika förhandsvisningar, massa popcorn och mys. Det ska bli kul!



Passa på, det finns biljetter kvar!

RSS 2.0