Ljushårig och lugg?


Nu har jag tagit tag i saken och börjat kämpa med min vikt. Jag ska komma i mina gamla kläder och bli av med de sista graviditetskilona (9 kg). Berättar mer om det sen... När vikten börjar på en 5a igen hade jag tänkt belöna mig själv med en makeover hos frisören. Är trött på mitt långa, tråkiga hår och är sugen på en stor förändring. Har länge varit inne på att göra det riktigt ljust men är lite rädd för att det ska slita för mycket, sen kommer det kosta en förmögenhet. Jag har svårt att släppa tanken på hur jag kommer se ut som "blond" och jag är riktigt sugen på att testa. Sen lugg är jag också lite inne på. Det är kul med en ordentlig förändring och jag har trivts med lugg förr. Mitt hår växer fort så skulle det inte kännas bra växer luggen ut fort. Jag har funderat mycket fram och tillbaka och jag har några veckot till att fundera.



Lite gamla bilder på mig som relativt ljushårig. Fint ellerhur?

Zara baby





Finaste barnkläderna finns utan tvekan på Zara. Kolla på jackan till exempel, hur fin är inte den? Jag är helt kär. Hade jag varit rik hade jag klickat hem alltihop. Varför finns inte Zara i Helsingborg? Visserligen köper jag mest "dagisvänliga" kläder till Albin men det är kul att ha lite finare kläder i garderoben också. Det är så gulligt med små pojkar i skjorta och fina jeans.

Semestern är slut


Kul att se att det är så många som tittar in här varje dag trots att jag inte skrivit på 2 veckor. Vi har varit på semester i Salusand uppe i norrland utan vare sig tv eller dator och det har varit skönt. Vi har badat och lekt på stranden, gått i vandringsleder ute i skogen och i bergen, grillat, myst och umgåts med släkten. Det var riktigt hätligt. Nu är det tillbaka till vardagen igen. Stefan har börjat jobba och på måndag ska Albin skolas in på dagis. Det känns lite läskigt att lämna honom ifrån mig men samtidigt ska det bli skönt att hinna med andra saker och jag ska lägga ner mycket energi på mitt sista år på min utbildning.

Jag har massvis med fina bilder i min kamera men sladden till datorn har kommit bort. Ska leta fram den och uppdatera ordentligt senare.


RSS 2.0