1,5-års kontroll


Lille spillevinken har åkt på ännu en förkylning och fick vara hemma från dagis idag. Så fort han bli lite förkyld kommer hostan som ett brev på posten och han blir trött och gnällig. Han fick istället spendera eftermiddagen tillsammans med mormor och morfar medan jag jobbade. Sen när vi kom hem nu ikväll ville han bara sitta i soffan och titta film fram till läggdags. Skönt att han vill mysa och tav det lugnt ibland också.

Igår var vi borta på bvc för 1,5 års kontroll och vaccination. Vaccinationen gick över förväntan. Det var bara en spruta den här gången och han blev såklart ledsen men det gick över fort. Han väger nu 12810g och är 85 cm lång. Han ligger strax över medelkurvan i både längd och vikt så han har blivit en stor kille. Det är inte så konsigt att han är lång eftersom pappa också är det.



Min stiliga kille. Han är så fin i sin stickade kofta! På den högra bilden kan jag faktiskt se vissa likheter med mig själv. Det är inte ofta jag får höra att han är lik mig men här kan jag se vissa drag <3

Favoriten i garderoben




Min underbara lovely knit från Odd Molly tillsammans med enkla svarta byxor och en vit topp är favoritoutfiten just nu. Jag som är extremt frusen av mig tycker inte att koftan är ett dugg för varm trots att den innehåller 80% lammull. Varm, mysig och snygg! Jag är så glad att jag äntligen slog till på min drömkofta och jag längtar redan efter vårens koftor i härliga färger. För dem som är intresserade av en lovely knit kan jag lova att den är värd varenda krona.

(Det här är det första inlägget i kategorin "dagens klädval" sedan jag var gravid för två år sedan...)

RSS 2.0