Det går bra nu


Stefan har börjat jobba igen och jag är ensam hemma med Albin och hunden hela dagarna. Jag kämpar med att vå in lite rutiner så jag hinner med att gå ut med Nalle, städa, laga mat och vila. Det är tidskrävande att ha barn men jag älskar varje minut tillsammans med Albin och att bli mamma är det bästa som hänt mig. Jag har aldrig kännt så mycket kärlek som jag känner till mitt barn, det är en fantastiskt känsla. Han är mitt liv och jag offrar allt för honom.  Underbara lilla mirakel!

Växande bebis


Det har gått över en vecka sedan jag skrev sist. Skandal... Sommaren har varit i Helsingborg och hälsat på så jag har prioriterat bort datorn big time. Varje ledig stund jag haft över har jag suttit i en solstol i trädgården och läst. Har äntligen tagit mig tid att börja läsa första twillight boken och nu är jag helt fast!

Idag regnar det och då passar jag på att diska, städa och blogga medans Albin sover. Han är vaken betydligt mer nu men när han väl somnat sover han länge vilket är jätteskönt. Allt går bra här hemma och Albin växer så det knakar! När vi var på bvc i torsdags vägde han 3500 g och var 50 cm lång. Då kunde han äver fixera blicken på sköterskan och kunde följa en röd boll med blicken. Min duktiga pojke! Nu försöker vi bara locka fram ett leende också men än så länge har han varit lite svårflörtad.


RSS 2.0