Albin 1,5 år!


Idag blir min underbara lille pojke 1,5 år. Tiden går så otroligt fort och han blivit en stor liten kille med mycket personlighet och spring i benen. Han har en stark egen vilja och han klättrar och rör precis allt han får tag på. Ett riktigt busfrö med andra ord.

Morgonen började med lite mys framför bollibompa med välling och filt. Sen spatserade Albin iväg och började rota bland alla sina leksaker och satte sig på golvet och lekte fint. När han lekt färdigt tog vi oss ett morgonbad och när vi var rena och fina blev det lite frukost. Albin fick sin favoritfrukost bestående av stekt ägg, knäckebröd och mjölk. Efter frukosten var jag tvungen att göra lite hushållssysslor och jag fick "hjälp" att tömma tvättmaskinen. Sen blev det påklädning och Albin fick vara lite extra fin idag med skjorta och röda brallor.




Förmiddagen i bilder :))

Otursdag med tur


Jag har haft en galet jobbig dag...

Dagen började med en 5-timmars tenta på Marina Plaza. Jag kom iväg lite sent och var jättestressad. När jag skulle köra in och parkera på Nic hade jag bara 10 minuter på mig att ta mig till hotellet innan tentan började. Då fick jag syn på ett gäng polisbilar och poliser som gjorde fordonskontroll och alkotester. Jag kände paniken stiga men ingen av dem vinkade in mig så jag slank förbi och kom i tid till tentan. TUR nummer 1! När plågeritentan var över var jag ännu en gång lite tidsoptimist och fick springa till bilen eftersom parkeringstiden gått ut för fem minuter sedan. Påväg upp för trapporna till Nic fick jag syn på en parkeringsvakt och jag fick panik igen. Första gången i hela mitt liv jag ser en parkeringsvakt där. Jag visste att jag var sen och såg att parkeringsvakten bara var några bilar ifrån min bil. Hade hon redan hunnit ge mig parkeringsböter eller hade hon inte kommit så långt än? Det satt ingen lapp på rutan. TUR nummer 2! Hade jag kommit en minut senare hade jag säkerligen åkt på min första böter. Var lite rädd när jag körde hem. Tänkte att det enda som saknades för att göra min dag lite extra dålig var en krock eller skada på bilen, men jag klarade mig. Nu hoppas jag att jag hade tur på tentan också, för det kan behövas.

Nu är iallafall den här dagen över och jag kan pusta ut i några timmar. Nu ikväll blir det clementiner, te och sex and the city.

En femma på vågen

Den här veckan började mycket bra. Imorse visades nämligen en mycket efterlängtad femma på vågen! Det känns riktigt bra så nu är det bara att köra på så det ryker. Jag kommer vara snyggaste donnan i staden när mannen kommer hem ;) Okej, jag behöver kanske inte överdriva men jag är pepp, pepp, pepp!


Nypiercad


Efter mycket snack och lite verkstad var det dags att ta tag i saken. I över ett år har jag sagt att jag vill göra en tragus piercing (knoppen precis vid hörselgången) så idag när jag var på Väla gick jag in på India för att boka en tid. Det visade sig att de hade dropin just idag så helt plötsligt låg jag där på britsen med en nål genom öronknoppen utan någon att hålla i handen. Det gick bra men det kändes rejält och det var jag inte riktigt beredd på. Nu är det iallafall gjort och det blev finfint!

En regning men bra dag


Den har dagen började redan klockan 5 imorse då Albin vaknade och ville upp. Det kändes faktiskt helt okej eftersom jag gick och la mig redan klockan 21 igårkväll. Så vi hoppade ur sängen och mös istället ner oss i soffan och tittade på bollibompa. Efter frukost, påklädning och lek bar det av till dagis. Albin gick in själv idag och det kändes bra att han var glad trots en tidig morgon. När jag kom hem satt jag mig famför datorn direkt för att påbörja skolarbetet. Igårkväll kände jag sån ångest över allt jag hade att göra, men nu har jag suttit och arbetat flitigt i två timmar och är redan klar! Känns jättekonstigt. Nu har jag inga fler videoföreläsningar (läser på distans) att se och jag har endast en inlämningsuppgift kvar. Så idag lägger jag allt arbete och all stress åt sidan och njuter av lite ledighet.

En annan sak som gjorde min tidiga morgon extra bra var beslutet jag fick av csn imorse. Det har varit lite strul med min ansökan om studiemedel så jag fick ringa och "skälla" lite på dem igår. Så den här månaden får jag studiemedel dubbelt upp vilket bidrar till mååånga tusenlappar extra.

Efterlängtade pengar + inlämnade skoluppgifter = en bra start på dagen!

Motvind


Jag har tusen saker jag borde göra men jag känner mig så sjukt trött och omotiverad... Nu ikväll när Albin lagt sig hade jag tänkt ta itu med lite skolarbete men nej så blev det inte. Så fort jag ska ta itu med något "tråkigt" blir det helt suddigt i huvudet, jag blir trött och kan inte koncentrera mig. Sen blir jag stressad för att tiden rinner iväg utan att jag får något gjort och då mår jag ännu sämre. Det är som att segla i motvind. 

Igår glömde jag bort ett kalas vi skulle gå på och jag har glömt bort att ringa vänner som jag lovat ringa tillbaka. Allt är en enda röra i mitt huvud.

Nu lägger jag en dålig vecka bakom mig och imorgon får jag rycka upp mig ordentligt.

Mina första Odd Mollysar




Det var de här två godbitarna som låg i paketet jag hämtade ut förra veckan. En Odd Molly haystack tunic och en Odd Molly lovely knit. Jag har drömt om lovely knit alldeles för länge så när jag såg att Country Dreams hade 20% rabatt på nästan allt i shoppen slog jag till. Den underbara klänningen kunde jag inte heller motstå så den slank också med. Jag har redan invigt båda två och jag verkligen älskar dem. Ångrar mig inte en minut trots att de kostade en halv förmögenhet. Jag har redan planer på att handla en till lovely knit till våren fast i bomull iställe för ull. Jag är rädd för att jag redan fastnat i Odd Molly träsket.

Ett litet paket




Hämtade ut ett litet paket igår. Gissa vad....
Jag är fattig, men överlycklig!

RSS 2.0