Väla here I come

Nu har jag gjort mig klar för dagen och jag ska snart köra ut en runda på Väla i brist på annat att göra. Jag har lånat mammas bil över helgen så jag får passa på nu när jag slipper ta bussen. Ikväll ska jag hem till familjen och äta gott och umgås med dem lite, det är mysigt.

Så här ser jag ut idag. Har en vanlig vit topp och min nya kjol från Gina, enkelt och snyggt. Visst är mina stumpbyxor snygga? Det är faktiskt första gången jag har dem på mig och jag är positivt överraskad :D




Dröm sött

Jag ska drömma att jag ligger här och plaskar......


Mitt i natten

Det är mitt i natten. Klockan är 02.30 och jag har inte gått och lagt mig än. De senaste timmarna har jag bytat till nytvättade sängkläder, diskat och städat upp i köket, läst mina favoritbloggar och städat garderoben. Louise var här tidigare ikväll och vi var iväg och hyrde film. Lånade tre olika filmer men vi han bara se en av dem, så jag får se de andra en annan dag. Perfekt att det är lånetid på en hel vecka.

Måste berätta en sak som hände innan. När jag och Louise kom hem  efter att ha hyrt filmerna såg vi att det låg godispapper i hela köket. Jag ser att godisskålen bara är halvfull och inser då att det är vovven som är den skyldiga. Han har alltså fått ut köksstolen på någon vänster och tagit sig upp på köksbordet och tömt halva godisskålen. Den lilla skiten kommer nog ha ont i magen inatt.

Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i bingen och vänta på att min älskling kommer hem från jobbet. Godnatt på er mina korvisar!



En liten skit som växt upp och blivit en liten tjuv. Min Nalle <3


chique

Tänkte bara tipsa om en bra webshop som har massvis med söta saker. Jag hittade en helt underbar rosa väska från friis & company som jag måste klicka hem en dag när jag tycker jag förtjänar den. Sidan heter chique och har funnits ganska länge men jag tror inte det är så många som vet om den, tyvärr. Jag har iallafall hittat några favoriter <3




Apsnygga väskor! Den ROSA från friis & company måste bli min.

Faith, cope and love armband.

  Läderarmband alá Nicole Richie.


Paris

Åh vad fin Paris var här! En jättesöt vit klänning med fina silverdetaljer och enkla smycken till. Sen tycker jag hon ser mycket bättre ut nu i sitt korta glansiga hår än de långa tråkiga löshåret hon hade innan. Hon ser sofistikerad och lyxig ut nu.


Sola

Idag har jag varit i skolan 2 timmar och så jag legat och stekt i solariegrillen. Det är evigheter sedan jag solade och jag hade två gånger kvar på mitt solkort så jag tyckte det var dags. Jag vet att det inte är bra att sola men man känner sig ju tusen gånger fräschare när man har lite färg. Har länge velat testa spraytaning men trodde inte det fanns här i närheten men igår såg jag att det finns en skönhetssalong mitt i stan som sprayar hela kroppen för 250kr. Ganska mycket pengar med tanke på att man får göra om det efter ca 1,5 vecka men det kanske är värt det?

Nu ska jag slänga i mig en rostad macka sen ska jag byta om och ta bussen ner till stan för att möta Emma. Vi ska dansa pussycat dolls idag och det ska bli kul :)

Läs

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4263105.ab

Jag spyr!!

Love Ben&Jerrys

Har tittat på top model och ätit Ben&Jerrys Baked Alaska nu ikväll. Glassen som bestod av vaniljglass med marshmallow swirl och isbjörnar i vitshoklad var riktigt mumsig. Den hamnar på topp 3 bland mina Ben&Jerrys favoriter. Har precis ätit upp min andra portion och nu känns det som om jag ska spricka. Varför äter man alltid för mycket av det onyttiga?

Stefan är duktig och är iväg och tränar medan jag tjockar mig i soffan.
Det måste bli en ändrig på det! Får nog göra en ny kategori i bloggen - Bättre vanor


DVD-boxar

För ett par dagar sedan såg jag SATC-filmen hemma hos Louise och den var ju så bra! Jag har faktiskt inte sett så många sex and the city avsnitt och har aldrig följt serien på tv (Galet, jag vet). Efter att ha sett den underbara långfilmen är jag iallafall fast besluten att se hela serien från början. Jag ska köpa den fina skolådan med alla säsonger när jag känner att jag har tid och pengar. Boxen finns på tex cdon.com och kostar nu 599kr vilket inte är så farligt för 18 skivors finfin underhållning. Såg även att det har kommit en OC-box med alla säsonger samlade som jag också vill ha. OC är den bästa serien som någonsin gått på tv och jag kan se den hur många gånger som helst. Perfekt vardagslyx.

Men innan jag köper boxarna ska jag se klart One three hill. Har bara sett första säsongen än så länge.





Vilken serie är din favorit?


Dumma mage

Jag har varit trött och depp de senaste dagarna så det har inte blivit något bloggande. Kom hem från skolan för en stund sedan så nu sitter jag i soffan i mina myskläder och har datorn i knäet. Jag orkar inte göra något vettigt alls.. Har så otroligt ont i magen och jag ser nästan gravid ut , dessutom är värktabletterna slur här hemma. Dumma mage!

Om någon timme ska jag med mamma ut på Väla och IKEA så det kanske får mig på bättre humör.

Bränna pengar

God eftermiddag på er!
Först måste jag berätta om hur besviken jag blev över filmen igår. Jag hade läst så mycket bra om Australia och trodde jag skulle få se en gripande och kanonbra film men NEJ. Den var långtråkig och första halvan av filmen hängde inte alls ihop med andra halvan. Det kändes som om de hade tryckt ihop två filmer till en bara för att få den så lång som möjligt. Visst var det en fin film och duktiga skådespelare men jag höll på att somna flera gånger. Det var bara en besvikelse.

Idag har jag varit med Louise ute på väla och shoppat. Jag brände 1500kr på en kjol, ett par skor och en skinnjacka som jag suktat efter länge. Visar sen! Nu sitter jag i soffan i min rosa morgonrock och ska snart slänga om till kläder och ta bussen hem till Louise som har lite inflyttningsfest i sin nya lägenhet ikväll. Jag kan tyvärr inte stanna så länge eftersom jag börjar jobba 5 imorgonbitti. suck suck suck...

Trevlig helg mina duvor <3


Australia

Ikväll ska jag och min älskling på bio och se Australia. Har bara hört och läst bra saker om filmen så jag har höga förväntningar. Bion börjar 21.15 och eftersom filmen är närmre tre timmar lång kommer den inte sluta förän efter midnatt. Det gäller att ladda upp ordentligt med godis och dricka så man klarar sig hela kvällen. Det ska bli jättemysigt <3


Dagisjobb

Klockan 8 imorse ringde de från dagis och frågade om jag kunde jobba idag. Jag hoppar in där som vikare ibland och idag var det tydligen lite kris så jag fick skutta upp ur sängen och hoppa på första bästa buss dit. Det är roligt att komma dit och jobba ibland och leka med alla barnen och skratta och busa lite. Det bästa är när man ska väcka småttingarna efter de har sovit middag. Sitta i soffan med en yrvacken söt liten unge i knäet och bara mysa. Många tror att man blir avskräckt från att skaffa barn när man jobbar på ett dagis men jag tycker det är tvärt om. Jag tycker det är mysigt! men allt snor och alla nerkissade blöjor klarar jag mig gärna utan.


Små söta bebisar växer snabbt upp och blir krävande små busfrön.

Min cykel har blivit stule

Min fina nya cykle som jag fick i 20årspesent.
Behöver jag säga det?

Det borde vara skottpeng på sånna människor.


Tomcat

Haha, ellerhur är det lite gulligt när kvinnan är längre än mannen?
Katie Holms är säkert 1 decimeter längre än sin man Tom Cruise och går dessutom alltid i högklackat så lille Tom ser pytteliten ut vid hennes sida. Längden är tyvärr något man inte kan göra något åt och och sålänge Tom inte är sugen på att ta på sig ett par skor med hög klack får han leva med att hans fru ser ner på honom. Jag tycker iallafall det är charmigt!

Katie ser riktigt trött och sliten ut och har blivit lite väl mager. Det ser faktiskt ut som om hon har åldrats 10 år det senaste året. Stakars människor, det kan inte vara lätt att vara känd och framgångsrik och ha miljoner på kontot.


Beauty Rush

Igår landade ett litet paket till mig i brevlådan. Det var två efterlängtade beauty rush lip gloss från Victoria Secret. Ett pink berry som luktar fruktigt och gott och ett hot cocoanut som får en att drömma om långa vita stränder med palmer och solbrända kroppar. Yummie! Glossen ger fin glans och sitter länge, dessutom smakar de jättegott. Finns tyvärr bara att köpa på Victoriasecrets i USA men det finns säkert gott om dem på tradera och e-bay också (:


'
Känner mig väldigt ROSA idag.


work to 10

Det är tisdag och det innebär jobb för mig. Blir hämtad vid 12 tiden och jobbar till 10 ikväll så det blir en lååååång dag i grå och bullrig miljö. Jag har världens mest oglamorösa jobb men det ger så bra med pengar så det väger över lite lite lite. Man ska vara glad så länge man har ett jobb nu i dessa svåra tider ;) Visserligen har jag universitetsstudier på heltid också, men tänk vilken erfaren och duktig människa jag kommer bli om några år!

Ha en underbar dag busfrön <3


Godnatt

Avslutar den här dagen men att lägga in en bild som jag är väldigt nöjd med.
Godnatt små fågelungar! <3


Nya t-shirts

Det fick bli två nya tuffa t-shirts från Gina istället för jeansen. Nu ska det bara bli lite varmare väder så man kan dra fram skinnjackan eller ha en cool kavaj och tygskor till. Jag längtar till våren mer och mer för varje dag som går.



99 kr/st på Gina tricot.

Måndag igen

I helgen har det inte hänt så mycket. Har bara tagit det lugnt med familjen i lördags och hemma med sambon igårkväll. Var även en runda ute på Väla och lämnade tillbaka jeansen och köpe samtidigt en tuff t-shirt som jag visar sen.

Nu är det måndag igen och tillbaka till skolan och till en ny kurs. Jag hoppas att den här kursen blir lite mer intressant än förra kursen, hör bara på namnet "servicesektorns framväxt" hur kul låtr det? Ska iallafall bara vara i skolan från 12-15 vilket enligt mig är den bästa tiden (läs sovmorgon). Efter skolan ska jag vidare ut till Påarps idrottshall och träna mina söta gymnaster. Nu måste jag sätta fart och snygga till mig innan jag ska med bussen. Kisses!

Lämnar tillbaka

De slitna jeansen från Ginatricot är jäkligt snygga men ska jag vara helt ärligt är de inte lika snygga på. Inte på mig iallafall... Testade dem ordentligt framför speglen idag och de sitter för löst vid låren där bak och jag får platt och ful rumpa i dem. Dessutom vågar jag nästan garanetar att de kommer töja ut sig när det hårda jenastyget mjuknar lite och då kommer det bli ännu värre. Dem är slut i nästan hela Sverige vilket betyder att varannan tjej man ser på stan kommer ha ett par precis likadana och det är inte så spännande. Vilken diss jag ger jeansen nu, men det tar faktiskt imot lite att lämna tillbaks dem.



Om någon är intresserad av jeansen som är i storlek 27/32 är det bara att höra av sig.

Tentafest

Jag väljer att inte berätta om tentan jag hade igår utan går direkt vidare till att berätta om en lite roligare sak nämligen tentafesten. Kvällen började hemma hos en klasskompis där jag och tre andra tjejer fixade till oss tillsammans. Kvällen tema var "bad taste" men jag hade ingen större lust att åka ner till stan och känna mig ful, så jag körde på helsvarta kläder och lite överdriven sminking med nyinköpt silverglitter runt ögonen. När vi var snygga och klara hoppade vi upp på våra cyklar och cyklade till ett studentboende där vår klass hade förfest. Vi var 33 personer i en liten studentetta med kokvrå! Det var trångt men väldigt roligt. När alla var lite runda under fötterna tog vi oss ner till stan och till ett ställe som heter Bakom där själva tentafesten var. Dansade fram till klockan 1 sen var jag nöjd (och trött) och hämtade min cykel och cyklade hela vägen hem.

Studentlivet innehåller väldigt mycket roliga fester och man lär känna så enormt mycket folk. Jag har varit lite dålig på att hänga med på alla fester men ska ändra på det nu. Det är en otrolig gemenskap och man missar mycket om man bara sitter hemma. På torsdag ska vi ha förfest i fören (tura till Danmark) sen vidare till villan. Det ser jag fram emot!


33 härliga studenter i en liten studentlägenhet. Tema "bad taste"

BettyBoop

Var en sväng inom H&M efter dansen nu ikväll och vad hittade jag då? Jo, världens finaste och mysigaste mysställ, ROSA med BettyBoop på. Påminner lite om juicy coutures ställ fast betydligt billigare och roligare. Jag kommer bo i det varje morgon och varje kväll här hemma. Ännu mer rosa och min fina pojkvän kommer bli överlycklig, haha.


egopics

Jag och Nalle har poserat lite framför webbkameran. Visst är vi söta? ;)
Nu ska vi gå ut och gå en långrunda i solen. Puss på er!

'


Pussycatdolls

Godmorgon! Sitter i vardagsrummet och solen lyser rakt i mitt ansikte. Det ser ut att bli härligt väder idag! Jag ska bara vara hemma och ta det lugnt och plugga lite nu sen i eftermiddag ska jag ner en runda till stan. Jag ska hämta mina jeans och kanske handla ett par nya stövlar, sen ska jag möta upp Emma utanför dansstudion Impulse. Vi ska nämligen börja dansa "pussycatdoll" idag. Namnet kanske låter lite töntigt men det är iallafall en danskurs som är en blandning av showjazz, hiphop, burlesque & lap dance (Ja, ni läste rätt). Jag har dansat showjazz och balett innan och tävlingsdansat i disco men slutade för drygt ett år sedan. Det ska bli sjukt kul att börja dansa igen, men bara för skoj skull den här gången. Gå dit och bara släppa loss, dansa och ha kul. Nu ska jag bli lika het som Nicole Scherzinger! ;)


Inspiration

Den där fashiontoast! Det finns ingen som ger en så mycket inspiration som hon gör. Underbara outfits och underbara bilder. Behöver jag säga mer? Kolla bara...




H&M vårfavoriter




Ljusröd topp - 98kr
Ballerinaskor - 129kr
Rosa linne - 149kr
Halsband - 59kr
Blommig topp - 149kr
Kuvertväska - 149kr
Skor med skilklack - 298kr


Slitna jeans

Slitna jeans är riktigt grymt och är en av vårens hetaste trender. Man kan antingen ta ett par gamla jeans och göra egna slitningar på vilket jag tycker är jättesvårt, eller köpa ett par färdigslitna. Jag har hittat ett par apsnygga och blilliga ljusa jenas med perfekta slitningar på Ginatricot. De är redan slut på hemsidan och går åt fort i affärerna också, men jag hade tur och hittade ett par i rätt storlek nere i stan idag. Jag hade inga pengar med mig så jag la undan dem till imorgon. När temperauturen stigit några grader ska jag ha dem tillsammans med en tuff t-shirt, skinnjacka och svarta klackar.

Visst är dem riktigt snygga?
399:- på Ginatricot

Tråkig dag

Sitter hemma hos mamma&pappa nu och håller på att skriva ut lite papper till skolan. När jag och Stefan fått ordning i garderoben måste vi också handla en skrivare. Nog om det. De två sista timmarna på jobb igår var en plåga. Jag blir trött i hela kroppen av att stå upp i 8 timmar och lyfta saker. Det kanske är ordentlig träning för kroppen men i längden är det nog inte jättebra för lederna - Hej förslitningsskador!

Idag blir det ingen rolig dag för mig inte. Jag vet att man inte ska ha den inställningen men att behöva plugga hela dagen låter faktiskt inte så spännande. Ska jag vara helt ärlig tror jag att tentan på fredag kommer gå åt skogen. Jag menar, hur ska det vara möjligt att trycka in allt viktigt från långt över tusen sidor i olika böcker på en vecka? Jag är inte ensam om detta problem iallafall, det är jag hundra på. En sak som är bra med universiteten är omtentorna!

NU TOG DET SLUT PÅ PAPPER I SKRIVAREN....

Nu måste jag sätta fart!


chai te

Sitter med laptopen på köksbordet och äter frukost samtidigt. Ska iväg till jobb om 30 minuter så jag vill hinna med så mycket som möjligt innan dess utan att stressa. Dricker twinings chai te som jag köpte på maxi igår. Jag är en riktigt te-människa och tycker det är mysigt att börja dagen med en stor kopp te eller sitta framför tvn på kvällen med en varm kopp i handen. Chai teet var faktiskt riktigt gott och smakar lite svagt av kanel och kardemumma. Det går inte alls att jämföra med chailatten på espressohouse men fungerar bra såhär på morgonkvisten. Dessutom innehåller det här teet ju inte kilovis med socker som chailatten gör.

Ush, jag känner verkligen inte för att jobba till tio ikväll. Det är bara att bita ihop och tänka på pengarna jag tjänar och hoppas på att vi kanske blir klara tidigare så jag kan gå lite tidigare.

Ha en bra dag!

 Underbara te!

Förälskad

Jag har blivit förälskad i en klänning från gojane. Det är utan tvekan den snyggaste klänningen jag sett och den är helt perfekt! Perfekt form och längd, fint veckad, underbart tyg i den bästa färgen av alla. Hade det nu inte varit så att den bara finns kvar i storleken L hade jag beställt den direkt. Klänningen tillsammans med svarta tuffa heels och en kuvertväska hade varit to die for. Hoppas, hoppas, hoppas dem får in fler!


HUR LÄCKER?

tentaplugg

Idag ska jag sitta hemma och plugga till tentan som jag har på fredag.. Jag har verkligen jättesvårt att bara sitta stilla och hålla på med tråkiga saker här hemma. Det är ju så mycket annat som lockar som att sitta vid datorn, åka ner till stan och shoppa eller fika med någon kompis. Nej, nu måste jag skärpa mig! Jag ska skriva ner allt viktigt från alla föreläsningar sen när jag är klar med det kanske jag kan ge mig själv en belöning :D

Läggdax

Jag har varit hos mormor och morfar och ätit och tittat på tv ikväll och det var mysigt. Jag börjar jobba 5 imorgonbitti så jag ska lägga mig nu. 6 timmars sömn, det är verkligen på gränsen för mig. Men jag behöver jobba på helgerna så jag kan shoppa och leva gott ;) Vill ju inte vara en fattig student nu i mina bästa år, haha. Påtal om shopping hittade jag jättebilligt tåg och hotell till Stockholm så jag ska övertala Stefan att vi ska åka på en mysig weekend dit. Vi ska prata om det imorgon.

Nu ska jag inte fastna framför datorn. Godnatt! <3

Hankypanky

Jag kunde bara inte hålla mig. Nelly har rea på lyxiga hankypanky  trosor så jag beställde hem två presentboxar med tre par i vardera. Färgerna vit, svart, ljusrosa, cerise, orange och ljusgrön. Totalt sex par för nästan halva priset jämfört med vad de skulle kosta till ordinarie pris i stan, det kallar jag kap. Jag älskar hankypanky, dem är mjuka, snygga och jättebekväma. Att dem dessutom kommer i en söt liten ask är ett stort plus. Jag längtar, graaau! ;)



Hos Emma

Jag hamnade hemma hos Emma ikväll. Hon har hela huset för sig själv så vi ska ha tv-mys hela kvällen sen ska jag sova här. Vi har precis ätit en god soppa som Emma lagat och nu ska efterrätten in i ugnen. Det blir gino, alltså blandad frukt med riven choklad som värms sen serveras tillsammans med glass. MUMMA!

Ser ni på let's dance?
Jag tycker det är många intressanta människor i programmet det här året och jag kommer nog sitta klistrad framför tvn varje fredagkväll framöver. Blondinbella och Magnus Samuelsson är redan mina största favoriter.

Nu ska jag tjocka mig.
Ha en mysig kväll mina vänner!

Myskväll ikväll

Idag har jag varit i skolan och lämnat in seminarieuppgiften som jag höll på med hela kvällen igår och imorse. Så skönt att det äntligen är över. Nu börjar istället pluggandet inför tentan om en vecka, men det får vänta tills imorgon. Ikväll ska jag vara ledig och bara ta det lugnt. Ska verkligen gå in för det där med vardagslyx det här året och verkligen unna mig saker och ha tid att bara ta det lugnt och njuta av tillvaron. Innan jag hoppade på bussen för att ta mig hem hanlade jag en stor nybakad kanelbulle på pressbyrån för jag var yr i huvudet och hungrig. Satt sen på bussen och avnjöt min bulle och njöt av att inte göra någonting, bara sitta och andas och ta det lugnt. Man bara sitter där och kan inte göra något annat än att bara sitta, ingen stress, ingenting. Det är precis sånt jag ska lära mig uppskatta och ta vara på.

Nu sitter jag hemma i soffan med mina "barbie-skor" på fötterna. De är en aning trånga framme vid tårna så jag måste gå in dem så de töjer sig och blir lite mjukare. Det är ju några månader kvar innan de kan invigas där ute så jag har god tid på mig att vänja fötterna vid dem. De är så fina!

Ikväll blir det en riktig myskväll. Sitta framför tvn och kanske äta lite godis och se Isabella Löwengrip på let's dance. Stefan jobbar hela natten så jag ska se om jag får tag på någon kompis som vill joina min myskväll.


vardagslyx

Jag har pluggat "hela" eftermiddagen så nu unnar jag mig lite varadagslyx. Böjade med ett varmt bubbelbad, sen tog jag på mig min rosa morgonrock och gick in till köket och kokade vatten. Nu sitter jag i soffan med min rosa laptop och dricker te och läser bloggar. Det är verkligen lyx för mig!

Stefan kommer hem om en timme. Då ska vi beställa hem pizza och mysa framför tvn. Jag vet att jag borde plugga lite till men det finns ju så mycket annat som lockar. Jag får helt enkelt sitta uppe hela natten eller gå upp tidigt imorgon för att bli klar, men det är det nog värt.

(ps: Jag har inte börjat med mina förändringar inför 2009 än.)

Skor från GoJane

För några veckor sedan beställde jag hem 4 par skor från GoJane i USA. Det var lätt att beställa och betala med Visakortet. Exakt två veckor senare fick jag en lapp i brevlådan där det stod att ett paket väntade på mig på posten. Tullavgiften blev inte så hög som jag trodde den skulle bli och eftersom jag beställde tillsammans med en vän blev frakten inte heller så saftig. Skorna var helt underbara! Dem var mycket finare i verkligheten och dem passade bra. Det var tur att jag tog en halv storlek större än jag brukar för annars hade de blivit för små. Nu måste jag bara gå in dem och vänja mig vid de skyhöga klackarna. MUMS!


Svarta heels alá Carrie i Sex and the city.



Tanfärgade heels



Ljusrosa Barbieskor


Visst är dem loooooovley? <3


Victorias secret

I söndags satt jag klistrad framför tvn när Victorias Secret fashionshow gick i repris på tv 3. Jag älskar alla modeller och avundas deras kroppar och de underbart fina underkläderna de bär. En hel timmes skönhet och glamour, melike! Mina favoriter är utan tvekan Alessandra Ambrosio och Miranda Kerr som måste vara de vackraste människorna på jorden. Alessandra fick barn i augusti men det kunde man inte se några spår av när hon visade upp sin trimmade kropp på catwalken. Vissa föds helt enkelt perfekta.


Miranda Kerr med en helt underbar outfit <3

Min nyårsnatt

Tänkte berätta lite om min nyårsafton som faktiskt blev ganska lyckad det här året. Brukar inte ha så höga förväntningar inför "den stora kvällen" eftersom det aldrig blir som man tänkt sig, men den här nyårskvällen var jag riktigt peppad. Kvällen började i Åstorp där jag och Sibel var bjudna på middag hem till Cassandra och hennes sambo. Vi åt goda kycklingspett och pastasallad till huvudrätt och glass och frukt med smält choklad till efterrätt. Sen delade sällskapet in sig i två lag och vi lekte lite olika lekar där det i princip gick ut på att dricka och shoota så mycket och fort man kunde. Det blev många skratt och god stämning. När klockan närmade sig 23.30 tog jag och Sibel tåget in till Helsingborg för att titta på fyrverkerierna utanför hamnpaviljongen och skåla in det nya året. Där tömde vi det sista ur champangeflaskan och vi begav oss sedan bort till Temel. Trots att vi var tre år för unga (åldersgräns 23) blev vi insläppta eftersom vi var så SNYGGA och vi dansade och hade kul långt in på natten. Sen kom min snälla pojkvän och hämtade mig och körde mig hem. Då var jag lagom trött och mina fötter var stendöda eftersom jag dansat runt i 12 cm klackar en hel kväll. Tro mig när jag säger att jag somnade gott i min stora varma säng...


RSS 2.0