Lilla bloggisen

Kära bloggisläsare jag förstår att ni saknar mig men jag har enorm bloggtorka. Jag förstår inte var all tid och ork tar vägen?  Jag har bilder på kameran som jag måste föra över till datorn innan jag kan visa dem, och jag har lite nyshoppade saker som jag ska fota och lägga upp. Men jag skjuter bara upp det hela tiden.

Jaja. Ikväll blir det god middag på rostbiff, potatisgratäng och svampsås och sen är det idol klockan 20.00. Det ser jag verkligen framimot!



Min lilla mysiga vovve.

Lördag

Började den här dagen med att ta med vovven till skogen och ta en lång promenad för de var precis vad vi behövde efter elva timmars sömn . Nu sitter jag i soffan ocn samlar nya krafter genom att trycker i mig ostbågar från igårkväll. Är det bara jag som tycker ostbågar är godast dagen efter? Då de är sådär sega och goda?

Lite senare idag ska jag ner en runda till stan och titta lite i affärer och äta lunch tillsammans med familjen. Sen ikväll blir det nog bio eller annat mys tillsammans med en kompis. Det kommer bli en bra dag idag!


Visst ser det gott ut? 

I'm back

Hej bloggen! Jag har varit frånvarande hela veckan eftersom jag har haft lite andra saker att tänka på och ta itu med. Nu är jag tillbaka och under helgen ska jag berätta lite om min födelsedag och visa mina fina presenter här i bloggen.

Det blir en lugn och mysig helg och det är precis vad jag behöver. Den här kvällen börjar med god middag som ska bestå av ugnspotatis, en saftig bit oxkött och pepparsås. Mums!

21 september

Förlåt för dålig uppdatering i bloggen. Jag har haft en jobbig dag och känner inte för någonting, jag vill bara gräva ner mig i sängen och sova, sova, sova. Jag hade iallafall en superbra födelsedag igår och fick jättefina presenter som jag ska visa när jag mår bättre. Upp som en sol, ner som en pannkaka.


Det är min dag idag

Jag fyller 21 år idag!
Vaknade upp med en underbar pojkvän på ena sidan om mig och en mysig vovve på andra sidan. Fick en present av Stefan som jag öppnade i sängen och det var en jättefin berlock till min Thomas Sabo samling. Mitt första gratulations-sms fick jag 00.16 inatt av Louise. Hon kommer hit om en stund så ska vi äta frukost sen ska hon hjälpa mig baka cupcakes, hämta smärgåstårta och förbereda inför kalaset i eftermiddag. Jag är säker på att det här kommer bli en toppendag!


Lördag

Godmorning, what a beautiful day! Det är blå himmel, vindstilla och solen skiner för fullt. Jag ska snart gå och handla något gott till frukost sen ska jag ta med vovven till skogen och busa lite. En perfekt dag för en långrunda i skogen, härligt! Annars står det bara storstädning av lägenheten på schemat idag och jag har en känsla av att det kommer ta flera timmar.


Leopardpäls

Jag har precis kommit hem från stan. Mötte upp två klasskompisar på Hampan vid tio tiden och tog en cider på deras uteserveringen. Jag invigde min fina leopardpäls som jag köpte i Malmö och den var varm och gosig och jag fick även många fina kommentarer om den. Kul med plagg som sticker ut lite, det piggar upp!



Leopardpäls New Yorker  Clutch Elle
Halsband H&M  Armband Gina tricot

Kebabing

Nu ska jag köra och hämta kebabtallrik. Tjockis! :O

Dagens klädval

Det är svårt att välja kläder på morgonen för det är så konstigt väder nu. På morgonen är det iskallt ute och på eftermiddagen när solen stått på ett tag blir det varmt. Jag har kännt mig lite frusen sedan igår så jag gick all-in imorse och tog både halsduk och jacka på mig. Skinnjackan är fortfarande en av mina största favoriter, den passar till allt och den kommer hänga med länge.



Randig tröja  MQ  Jeansleggings Vila  Mc-boots Monki
Kort skinnjacka H&M  Tubhalsduk Gina Tricot

Välaalalaa

Det blev ingen runda på stan efter skolan idag. Jag var helt slut efter föreläsningen så jag körde hem direkt istället. Nu ligger jag nerbäddad i sängen med laptopen i knäet och bara tar det lugnt. Det finns inget bättre än att dyka ner under täcket en stund och samla lite nya krafter. Jag ska snart ta en sväng ut till väla och göra mina små ärenden där istället.



Det blir absolut en sväng inom Gina. Ska spana in den leoparrdmönstrade chiffontunikan och den fantastiska qiltade lackväskan. Hoppas de finns i butik.

Torsdagkväll

Stefan håller på att laga middag (det blir sen middag idag) så vi ska snart äta och titta på lyxfällan på tv. Sen ska jag lägga mig för jag ska upp tidigt i skolan imorgon. Har bara föreläsning i två timmar så efter skolan ska jag ta en runda på stan. Sen imorgonkväll ska jag ut på stan och ta en drink med några klasskompisar så jag har något att se framimot. Sov gott små grisar!


Lite nytt

Igår hämtade jag ut ett paket från H&M på posten. Paketet innehöll två fina baströjor med puffärm, ett par rosetthandskar i äkta mocka och en enorm stickad mössa med pälskant. Mössan är jättetjock och mysig och den får mig nästan att längta till vintern. Rosetthandskarna kommer bli favoriter i höst och passar lika bra till en kappa som till pälsjacka eller kavaj. Eftersom de är i äkta mocka och endast kostar 249 kr är de ett riktigt bra köp. Jag är nöjd!




Lite inspiration tack

Jag har slut på inspiration och den här dagen har inte varit så spännande. Jag börjar få ont i magen, är trött och är hungrig hela tiden. Ingen bra dag med andra ord. Jag ska iallafall ta ett varmt och härligt bubbelbad nu och sen ska jag fota lite saker som jag fick i ett paket från H&M igår. Jag samlar lite krafter och återkommer senare ikväll.



Ge mig massa god mat!

Snyggast på VMA

Beyonce är alltid lika vacker. Hon valde en klänning i färg och stack ut från mängden på röda mattan. Little red dress är ett säkert kort och jag gillar modellen på klänningen också.


Katy Perry valde en smått galen kreation som vanligt men lyckades endå se riktigt glammig ut. Henne silvriga klänning var jättefin men hon måste sticka sig på taggarna på sidorna?


Leighton Mester hade bytat ut sin preppy gossipgirlstil till en rockigare och tuffare look, det gillas. Skorna och sminkningen är ett sort plus och hon får till en helhet som är helt perfekt.


Taylor Swift bar en glamorös långklänning i gudinnemodell och tillsammans med de röda läpparna lyckas hon se ut som en riktig stjärna. Taylor vann även pris för "bästa kvinnliga musikvideo".

090916

Idag har det varit soligt och fint väder så jag passade på att vara "barbent". Solglasögonen åkte även på och det känns som om det är sista rycket nu. Snart blir det tjocka halsdukar, stickade tröjor och tjocka strumbyxor istället. När den här veckan är slut välkomnar jag hösten med öppna armar.



Klänning Gina Tricot  Solglasögon Ray Ban wayfarers
Leopardsjal, ring & avklipptat strumpbyxor H&M

Iväg

Nu ska jag köra ner till skolan och träffa min projektgrupp sen när vi är klara ska jag ta en runda på stan. Måste bla köpa en ny maskara och så ska jag kika efter en mysig halsduk på Gina Tricot. En dagens outfit kommer upp när jag kommit hem. Puss&Kram

Vattenmeluun

Någon mer än jag som älskar vattenmelon?
Några skivor vattenmelon fick bli min frukost idag för det var det enda jag var sugen på. Det är så saftigt, sött och gott och perfekt när man är sugen på något smarrigt. Kanske skulle byta ut godiset mot bitar av vattenmelon?



Jag fick till en riktigt fin bild också. Do you like?

Romantisk middag för två

Middagen som Louise lagade igår blev helt fantastico! Hon hade köpt en stor påse med gula, fina och helt enormt stora kantareller som hon stekte i massvis med smööööör. Middagen bestod av crisscuts, kycklingfilé i kantarell och konjaksås och smörstekta kantareller. Fint ska det va! Tack vännen för den goda maten, du är en riktigt mästerkock.



Världens största kantarell?


Polisen och Godnatt

När jag körde hem från Louise nu ikväll blev jag stoppad av farbror polisen. Han gick ut mitt i vägen med en röd lampa och vinkade in mig till kanten och jag blev minst sagt nervös! Jag trodde att jag kört för fort och skulle få böter men det var bara en vanlig nykterhetskontroll. Jag fick blåsa och jag var nykter så jag fick köra vidare igen. En ovanlig upplevelse sådär en vanlig tisdgaskväll.
 
Nu är jag iallafall hemma och ligger i sängen och gosar med Nalle. Fick precis en puss av honom rakt på näsan och jag lyckades även fånga det på bild. Min lilla älskling <3 Sov gott med er!


Dinner @ Lollos

Nu ska jag hem till Louise. Vi ska laga middag tillsammans och ha lite tisdagsmys i hennes lägenhet. Det är aldrig fel.

Converse nästa?

Jag har en tendens att falla för skor med väldigt hög klack. Jag har inga problem med att gå i högklackade skor men ibland är det skönt för fötterna att vila lite. Jag har insett att jag behöver ett par sköna och platta vardagsskor och har därför lagt till ett par converse på min inköpslista. Jag har inte bestämt mig för vilka jag vill ha, det finns ju en del att välja mellan. Höga eller låga? Ljusa eller mörka?


De beiga i låg modell är fina.


       

De silverglittriga är riktigt grymma.
Någon som vet vart man kan få tag på dem?

Dagens klädval

En perfekt skoloutfit idag med jeans och kavaj, det är bekvämt och snyggt. Jag älskar volangtoppen men den har tyvärr inte kommit till användning tillräckligt mycket. Jag matchar den helst med svarta enkla plagg eller jenas eftersom den lätt ser för söt ut annars. Okej, jag älskar rosa och söta saker men även jag har en gräns ;)



Volangtopp H&M  Jeansleggings Vila  Kavaj Zara
Ballerinaskor Vagabond  Halsband Thomas Sabo


Tisdag

Godmorgon bloggen! Jag fick gå upp med tuppen idag eftersom jag börjar skolan redan klockan 10. När jag gick i gymnasiet tyckte jag att börja vid 10 var rena lyxen men nu när jag är van vid helt andra tider tycker jag det är jobbigt att börja så "tidigt". Man blir väl lite bortskämd med tiderna när man läser på universitet. Efter skolan ska jag hem till m&m och fika och hämta vovven. Är tillbaka om några timmar!

Ha en fin dag!

En shopaholics bekännelser

Nu ikväll ska jag och min kära man titta på film och ha lite hemmamys. Jag ska "plåga" honom med en shopaholics bekännelser som jag faktikt inte har sett än. Har hört att den ska vara bra och det betvivlar jag inte med tanke på att den handlar om shopping ;) Någon som sett den och tyckte den var bra?


Film direkt från dansgolvet.

Såhär roligt hade vi på Tempel i lördagas!
We are so hot!

Try JibJab Sendables® eCards today!

Jag skrattar så jag får ont i magen!!

Nya älsklingar

De här underbara skapelserna från Scorett är nya tillskott i min lilla skosamling. Dem är så perfekta och trots att dem har en klack på 13 cm (!) är de sköna och stabila att gå i. Ni hittar stövlarna i utvalda scorettbutiker och dem kostar 899 kr. Visst är dem snygga?


Dagens höstoutfit






Jeansleggins Vila  Mc-boots Monki  Blus Ellos
Kofta och Armband Gina Tricot


Lördagen i bilder

I lördags hade jag en helkväll med massa underbara tjejer. Vi började med förfest och det blev mycket dricka och många skratt och crazy bilder. Efter det åkte vi ner till stan och tog en liten barrunda och sen skakade vi rumpa inne på tempel resten av natten. Jag och Louise avslutade natten med en kebab och sen gick vi hem (jag barfota) i totalt ösregn. Jag var inte hemma förän 5 på morgonen och då var jag halvt ihjälfrusen och trött som ett get, så jag stupade i säng direkt. Nu kommer bilderna, enjoy!

Fina tjejer


Jag och Cassandra rockar


En sourz-shot tack


Fler snyggingar


Gruppbild!


Fina Linda och Jag på tempel





Girls night out



Tack för en rolig kväll tjejer!

 


Nattblogg

Klocka är 04.00 på natten och jag sitter hemma hos Lollo. Det har varit en galet rolig kväll och jag har skakat rumpan som bara den! Stefan kommer snart och hämtar mig och när jag kommit hem ska jag ta en dusch och sen gå och lägga mig. Jag längtar efter min säng. Imorgon ska jag lägga upp massa bilder från kvällen, missa inte det.

Nu vill jag ha min säng... Godnatt <3


Nyshoppat

Jag var i stan en runda med Cassandra för att köpa lite dricka och något att ha på mig ikväll. Hittade en svart genomskinlig topp på H&M och en snygg BH att ha under. Sen hittade jag även ett perfekt och maffigt halsband att ha till så nu har jag kirrat kvällens partyoutfit och den kommer bli grym!

 

Topp, BH och halsband från H&M

Dagens klädval

Äntligen, en dagens outfit! Det är sensommarväder idag så jag passar på att ha klänning och ballerinaskor när jag ska gå i stan. Kameran fungerar bra men jag måste komma på ett bra sätt att fotografera mig själv. Fram tills dess får det duga med spegelbilder.



Klänning  Gina Tricot  Rosettskärp H&M  Ballerinaskor Vagabond
Väska Gina tricot  Armband Gina Tricot


Lördag

Godmorning bloggen! Jag var uppe med tuppen idag eftersom jag är en så underbar flickvän. Min kära sambo ska iväg och jobba så jag gick upp och stekte ägg och gjorde frukost till honom. Jag vet, jag är fantastiskt snäll.

Idag ska jag ner till stan och göra ett litet ärende, gå till systemet och kika lite i affärer. Sen ikväll blir det party och utgång med mina fina tjejer, wiho! Vi hörs senare och gör er beredda på bildexplosion.

Många besökare

Hjälp vad många besökare jag haft idag och jag undrar såklart varför? Hur har alla hittat hit? Strunt samma, det är skitkul och jag hoppas att alla stannar kvar för snart kommer min blogg bli den bästa. För jag har hämtat ut min nya digitalkamera idag :D

Jag har bara testat den litegrann men imorgon ska jag fota, fota, fota. Kameran är superliten och fin och den verkar ta riktigt fina bilder också, vilket såklart är det viktigaste. Finns en massa inställningar och andra tekniska saker man kan fixa med den så jag får helt enkelt utforska lite imorgon.


En testbild - Min fina NalleVovve.

Fika i stan

Jag ska snart hämta lillasyster i förskolan. Eller när jag var liten hette det förskolan men enligt Johanna så är det den "riktiga" skolan och de går i nollan (mycket viktigt). När jag hämtat henne ska vi köra in till stan och möta upp mamma och ta en fika. Jag är så sugen på morotskaka eller blåbärspaj på Ebbas fik, mums!


11 september 2001



Den 11 September 2001 är en dag som jag aldrig kommer glömma. Jag och min Mamma var ute på Väla och vi höre hur folk började prata om något fruktansvärt som hänt i USA. Vi åkte hem och satt igång tvn och fick med egna ögon se hur de kapade flygplanen körde rakt in i worlstradecenter. Jag tappade andan.

Den 11 September 2001 - dagen då hela världen tappade andan. Dagen då drygt 3000 människor miste sina liv och tusentals människor miste någon de älskar. En dag som vi alltid kommer minnas och som förändrade världen. Idag är det 8 år sedan terrorattacken och jag skänker en tanke till de som gick bort och till deras anhöriga. Gör det du också.

Ledig fredag

Jag sitter i mitt rosa kök och avnjuter min berömda hallon&mango-shoothie. Idag är jag helt ledig och har ingenting planerat vilket känns jätteskönt.  Posten var här precis men jag fick inget avi, med andra ord har jag inte fått min kamera än. Jag har för mig att posten kommer två gånger om dagen så jag får hålla tummarna på att den kommer i eftermiddag. Jag har ju fått till en riktigt grym outfit idag som känns lagom ledig och bekväm och den vill ni ju inte missa ;) Ge mig kameran innan helgen!


Kläder som intresse

Hoppas, hoppas, hoppas att min digitalkamera kommer imorgon! Då ska jag fotografera till linsen glöder och minneskortet är fullt. Har massvis med nytt i garderoben som jag är så lycklig över och vill visa. Ibland tycker jag det låter lite töntigt att fotografera sina kläder och lägga ut på bloggen men mode är något jag verkligen brinner för, och jag hoppas på att jag kan inspirera några tjejer därute med mina köp och outfits precis som jag inspireras av andra bloggare. Kläder är mitt största intresse och precis som andra vill visa upp sina senaste scrapbook-kollage eller bakverk, vill jag visa upp mina kläder. konstigare än så är det inte :)


Dagens önskeoutfit


Jag drömmer mig bort lite

Jeans
Notify  Topp Balmain  Kofta Ralph Lauren  
Overkneeboots Topshop  Väska Chanel  Örhängen Chanel


Malmö

Nu ska jag till Malmöööö.
Hörs ikväll bloggisen :)

090909

Jag insåg precis att det är 090909 idag, iallafall en halvtimme till. Jag har varit hos Louise ikväll och tittat på tv och ätit godis (oooopps), och det var lite mysigt. Nu ligger jag i min gosiga säng och ska snart sova. Har skola från 10-15 imorgon så det gäller att vara pigg och utvilad. Sweet dreams <3



Dags för min skönhetssömn.

Canon påväg

Nu är en ny digitalkamera påväg hem til mig! Den kommer antingen imorgon eller på fredag så efter det kommer jag bombadera bloggen med massa bilder. Wiho, hoppas nu bara att den tar riktigt fina bilder.




Det fick bli en svart liten goding från Canon.

Work it baby

Jag sitter här och trycker i mig en skål med havregrynsgröt. Eller inte skålen utan havregrynsgröten, ja ni fattar! Om en timme ska jag iväg och träna ett pilatespass och det är lite nervöst. Jag har aldrig varit på det innan och jag har blivit så stel sedan jag slutade med gymnastiken. Äsh, det kommer gå bra! Efter träningen ska jag sola och sen ska jag ner till stan och fixa mina gelénaglar hos en nagelterapeut. Jag kommer bli så snygg ;)


It's smoothietime baby!

Nu är jag på G igen! Har ringt lite ärenden nu på morgonen, blandannat har jag bokat en tid imorgon för att göra om mina gelénaglar. Nu sitter jag och dricker min underbara morgonsmoothie och snart ska jag byta om och gå till posten. Mitt makeupkitt från ID bare minerales har kommit och jag är så färväntansfull.

Jag älskar att ta hand om mig själv!


Shoes are a girls best friend

3 par nya skor på en vecka, det är inte illa!
I think I'm a shoeaholic...


Bastoppar med puffärm





Jag gillar verkligen de söta bastopparna med lång puffärm från H&M. De funkar till allt och är perfekta att ha till jeans och kofta nu i höst. En svart och en vit är två måsten i garderoben.

Digitalkamera

Jag är inne på att handla en ny och bra digitalkamera och just nu lutar det åt en Canon IXUS100IS. Canon har bra kameror över lag och jag har läst bra recensioner om just den här kameran. Den är väldigt tunn och smidig har 12,1 megapixel och 3x optisk zoom. Jag är ingen kameraexpert så jag ska leta lite mer information och kolla upp den lite närmre. Får se om det blir ett köp.


Sweet dreams

Sötsyster sussar redan och snart ska även jag gå och lägga mig. Det blir ingen lång lördagskväll för mig inte, men det är skönt att bara ta det lugnt ibland. Godnatt <3


Myskväll med Systeryster

Johanna är här och hon ska sova hos sin kära storasyster. Vi har precis varit och hyrt filmen Bolt och köpt godis inför vår myskväll. Hämtmat blir det också, nämligen kinamat som vi ska beställa om sisådär en timme. Ha en trevlig lördagkväll ni med!



Här var hon liten och snäll, min lilla Fnohanna.


ID bare minerals

Ett Get started Kit från ID är påväg hem till mig och jag har väldigt höga förväntningar. Kittet innehåller 2 foundation, en mineral veil, ett solpuder, en primer, en flawles face borste, en kabukkuborste och en concealer borste. Sminket och borstarna har ett värde av 2200 kr men kostar endast 949 kr hos makeupdesignbysara.

Information om ID bare minerals från hemsidan.

bareMinerals Foundations SPF 15 är 100 % naturliga och baseras på rena mineraler från naturen. De är vårdande och fungerar som en förlängning till din hudvård.

• Inga konserveringsämnen
• Naturligt UV-skydd SPF 15
• Inget talk, olja eller vax
• Ingen parfym eller tillsatser
• Lugnande & anti-inflammatorisk
• Ej djurtestad

 


Hurtigbulle

Fy fasiken vad duktig jag varit den här veckan! Jag har ätit nyttigt och ordentligt och har bara smaskat på lite, lite godis och nötter. Enorma framsteg för att vara mig. Vet ni vad jag gjorde direkt efter jag gått ur sängen i morse? Jo, jag drack en smoothie och sen körde jag till gymmet och tränade kondition. Imorgonbitti står det träning på schemat igen - bodypump 09.00. Go, go,go!


Mc-boots to die for




Jag såg de här mc-bootsen i en blogg i onsdags kväll och blev helt såld. Jag bestämde mig, DEM SKA JAG HA! Så igår morse ringde jag till Monki i Malmö och frågade om de hade några kvar och jag hade tur. De hade precis fått in fler i lager som de inte hade packat upp än så de la undan ett par till mig eftersom jag bad så snällt. Så jag tog mitt pick och pack och åkte ner till Malmö för att hämta mina nya älsklingar.

Jag invigde dem idag och de är helt perfekta!


Shoppingdag i Malmö

Igår var jag och Lollo i Malmö för en shoppingrunda och ojoj vilken heldag det blev. Vi var iväg i 8 timmar och kom hem med många fullproppade påsar. Då är jag som lyckligast! ;)

Ilandsproblem

Jag har brutit en nagel! Det är jättejobbigt för det ser jättedumt ut med en kort och ful nagel på långfingret. Så nu måste jag ringa och boka en tid på salongen för att fixa en enda nagel.. Visst är det onödigt. Det finns fördelar och nackdelar med allt. Vilket ilandsproblem ^^

Alexander Wang VS Lindex

Idag köpte jag en Alexander Wang lookalike på Lindex. Den är otroligt lik originalet och kostade 299 kr. Man kan tycka och tänka lite vad man vill om att budgetkedjorna kopierar de stora modehusen. Kan kännas lite tråkigt när kedjorna kopierar nästan rakt av, men samtidigt är det bra för dem som drömmer om designerkreationer men inte vill lägga ut tusentals kronor. Väskan är iallafall skitsnygg och jag är supernöjd!




Smoothiemorgon

Godmorgon bloggen! Sitter i mitt kök och avnjuter en underbar hallonsmoothie. Jag håller på att skaffa lite bra vanor nu när jag börjat träna och trots att det bara har gått tre dagar känns allt superbra. Från och med i måndags är jag numera den hälsosamma typen ;)

Så fort jag druckit upp min smoothie och fixat till mig ska jag köra ut en sväng till väla. Behöver några mysiga stickade koftor och en tubhalsduk, det är ju höst nu.



Recept till världens godaste frukostsmoothie

2 dl apelsinjuice
1 banan
1,5 dl frysta hallon
1 msk linfrön

Mixa i tex en blender och taaadaaaaaaa!



Nytt jobb

Anledningen till att jag är så glad idag är att jag fått ett nytt jobb. I slutet av september börjar jag jobba på Hallbergs guld på kullagatan och det ska bli fantastiskt kul! Jag har velat ha ett butiksjobb länge och äntligen är jag inne på rätt bana. Hejja mig!

Att matcha lackleggins

Lackleggins är riktigt snyggt men det kan vara lite knepigt att veta vad som passar till. Jag har gjort två bildkollage på hur jag skulle matcha lacklegginsen till vardags och till fest.


Vardags

Till vardags är det snyggt att matcha med en enkel lite längre bastopp i tunnt tyg och en kort jeansjacka över. För lite kallare dagar passar det bra med en lång stickad tröja, gärna hålstickad i en jordnära ton. För att inte se för överklädd ut passar det bäst med ett par platta skor tex ett par mc-boots eller ett par converce. Det går bra med någon enkel accessoar men det går precis lika bra utan.




Till fest
Jag tycker att det är snyggast att hålla sig till enkla tunna basplagg även till en festoutfit. En cropped (kort) t-shirt ser coolt ut över ett långt linne och en svart kavaj gör outfitten lite mer dressad. På med höga heels och massa glittriga smycken och långa halsband and you are ready to partey! 




Happy

Jag är så jäkla glad!
Berättar ikväll!

RSS 2.0