Dagarna springer iväg


Jisses vad dagarna springer iväg nu. Imorgon är det torsdag och då börjar Helsingborgsfestivalen. Då ska jag träffa en gammal vän på kvällen och ta ett par cider i något roligt partytält, se rix fm festivalen, äta langos och vara glad. Det är så maxat med festival och det är människor precis överallt, men det brukar vara kul. På fredag och lördag blir det jobb och sen på kvällen bär det av mot festivalen igen tillsammans med mina hot mamas! Det är inte ofta jag är ute och roar mig så jag är riktigt taggad.

På söndagmorgon bär det av på semester upp till Salusand (ca 8 mil från Umeå). Det ska bli så mycigt att åka iväg tillsammans med alla nära&kära. Bo i stuga, sola, bada, grilla och ha hela släkten samlad. Det blir första gången Albin flyger så det kommer bli spännande för oss alla. Somsagt är det fullt upp fram tills dess så det är dags att börja packa så det också hinns med. 

Höstnytt från H&M


H&M har fått in massa höstnytt på hemsidan och jag kunde inte låta bli att klicka hem lite kläder till Albin. Tycker det är så fint med röda byxor på pojkar men det är inte så lätt att hitta, så jag blev glad när jag hittade de här twillbyxorna. Skjortan kommer passa perfekt till och lillkillen kommer bli så stilig. Han har växt jättemycket på längden och hans gamla kläderna börjar bli för små så påfyllning i garderoben behövs. Sen börjar han snart på dagis så mjuka och lekvänliga kläder ska även inhandlas.  



Ps: Det finns en del rabattkoder ute nu. Jag fick både 25% rabatt på dyraste varan samt 50:- rabatt på gela beställningen. Koderna hittar ni genom att tex googla.

Det är dags för fredagsmys


Äntligen fredag! Inte för att det har så stor betydelse när det är sommar och de flesta är lediga men fredag innebär endå lite extra mys. Idag har jag först jobbat i butiken och sen har jag varit med Albin på barnkalas hela eftermiddagen. Fullt ös med många barn, fina nya leksaker, tårta och kakor. Albin trivdes och hade kul och jag fick träffa alla underbara mammor. Har lärt känna ett helt underbart gäng med mammor som jag trivs jättebra med och våra barn är nästan jämngamla. Så vi hade en supertrevlig eftermiddag och nu är både jag och Albin helt slut.

Just nu sitter lillkillen och tittar på film och snart blir det läggdags för honom. När han somnat ska mannen min köra och köpa lite hämtmat till oss. Jag är sjukt sugen på kinamat! Jag har ätit bra och varit ute och joggat två gånger den här veckan så det är jag värd. Sen får det nog bli lite godis också, är det fredagsmys så är det. Imorgon blir det jobb igen annars har vi inte mycket mer planerat den här helgen.


Frukostmys

100media_imag052 (MMS)

Korvbröd med smör och ost är Albins nya favorit. För mig blir det knäckebröd och lättyoghurt. När vi.ätit ska vi klä oss och ge oss ut på lite ärenden tillsammans med Cassandra.


Han springer snart fram




Albin är snart 15 månader och han är så duktig. Han tog sina första tre steg några dagar innan sin 1års dag och nu 2,5 månad senare springer han nästan fram. Det går riktigt fort och ibland hinner mamma och pappa knappt med hans tempo. Han går bra på alla underlag nu och har slutat krypa. Han är en riktig busunge och det säger även många som träffar honom, man ser det i hand blick. Min lilla filur <3

2 månader sedan...


Ojdå, det var visst 2 månader sedan jag skrev sist... Endå ser jag att det är en del som tittar in här varje dag. Stackare som måste bli så besvikna när jag aldrig skriver. Jag har ingen bra förklaring på varför bloggen hamnat åt sidan, tiden har helt enkelt bara sprungit iväg. Nu ska jag iallafall ta tag i bloggandet igen och inläggen kommer inte bara handla om barn och familjeliv längre. Nu känner jag att jag börjar hitta tillbaka till mig själv och mina gamla intressen igen!

Jag har många inlägg på gång och mycket jag vill visa er här i bloggen. Jag ska såklart visa och berätta om vår nya vagn (vet att många är intresserade av det), sen har jag mycket att berätta om Albin eftersom han lärt sig så mycket de senaste 2 månaderna. Mitt modeintresse har blomstrat igen och jag har äntligen införskaffat mig lite nya kläder i min nuvarande storkek som måste visas. Nu är det även dags att bli av med de sista graviditetskilona plus några till. 8 kg ska bort och det kommer jag såklart dela med mig av här i bloggen. Sen ska jag även visa vårt fina radhus nu när vi äntligen börjar komma i ordning. Mycket att visa och mycket att se fram imot.

RSS 2.0