En höstmorgon

Godmorgon! Äntligen är det fredag och vi har nu avslutat höstterminens första kurs i skolan. Det betyder att jag har en helt ledig helg utan några måsten. Det är en riktig höstdag idag, det är isande kallt och löven faller från träden likt regn faller från himlen. Vad poetsik jag låter nu, haha. Idag ska jag iallafall ner till stan och äta lunch med Madde och sen ska jag jobba klockan 13-18 på Hallbergsguld. Det gå bättre och bättre för varje gång jag jobbar och jag tycker det är riktigt kul nu. Efter jobb blir det nog hemmakväll med godis och mys framför idol.


Lilla vovven spatserar ute bland löven i trädgården.


Ny vecka

Hej bloggen! Då är det ny vecka och nya tag som gäller. Min klocka ringde halv sju i morse men det kändes faktiskt helt okej att stiga upp då. Kan bero på att jag sovit, vilat och myst hela helgen, så jag känner mig helt enkelt utvilad nu. Den här veckan består av tre dagar skola och tre dagar jobb så jag kommer ha fullt upp, men jag ska endå hinna med att blogga ordentligt. Låter det bra?

Nu ska jag gå och koka ett ägg och koka te så jag får i mig lite frukost. Sen bär det av till skolan där en heldag med projektarbete väntar.


Mysig helg

Åh, jag har haft världens mysigaste helg tillsammans med sambon. Igår åt vi god middag, handlade massvis med godis, tittade på skräckfilm och badade bubbelbad. En helkväll med mys och sen gick vi och la oss i en nybäddad säng och sov enda till klockan 12 idag. Kom på att jag glömt ställa om klockan så hejhopp fick man en timme extra. Nu håller vi på att städa lägenheten lite och ikväll ska vi till landskronabadet och bada bubbelpool och åka vattenrutschkana. Kan helgen bli mycket bättre? :)

Todelu

Många har frågat mig om jag gått och grävt ner mig någonstans men nejnej! Jag har haft en intensiv vecka med tentaplugg och nu två eveckor med projektarbete och inspirationen har varit som bortblåst.  Efter helgen ska jag ta tag i bloggen igen och den ska bli bättre än någonsin. Har ju ny digitalkamera och allt så jag ska lära mig ta med den överallt och fylla bloggen men bilder.

Väntar på Louise nu. Vi ska åka ner till stan och träffa Madde och Robban och äta en god fredagslunch. Jag är så sugen på en god sallad eller något annat nyttigt. Är så trött på mackor, pizza, thaimat och alla andra onyttigheter (förutom godis) Hoho. Sen blir det en sväng ut på Väla och leta efter lite mjuka och sköna höstkläder och ett par platta och bekväma höstskor. Vi hörs efter helgen små duvor!



Min lilla Nalle hälsar!

Bullbak

Kul att se att statistiken håller sig stabil trots att jag varit frånvarande ett par veckor nu. Än har ni inte tröttnat på mig och det gör mig så glad! Jag leker hemmafru nu ikväll och är i full gång med att baka kanelbullar (Kanelbullens dag igår om jag inte mins fel). Bullarna håller på att jäsa nu och ska in i ugnen om en halvtimme. All denna väntan på att degen ska jäsa, det tar ju en hel timme extra...

Vad hittar ni på ikväll?

RSS 2.0