Albin kryper och står


Det har gått en tid sedan jag skrev om Albins utveckling sist och det har hänt så mycket de senaste veckorna. För ett par dagar sedan reste han sig upp själv för första gången och nu reser han sig upp hela tiden mot ALLT. Igår började han även avancera genom att släppa taget med ena handen och endast hålla i sig med en hand. Han har slagit i pannan ett par gånger men han reder oftast ut att sätta sig på rumpan eller gå ner på knä. De senaste veckorna har han öven börjat krypa riktigt på knäna. Det går undan vill jag lova! Han följer efter mig när jag går in i badrummet och när jag är i köket drar han ut lådor och reser sig mot stolarna och ugnen. Busungen min. Idag lyckades han även ta sig upp ett steg i trappan (fråga mig inte hur?) så nu är det dags att få upp grindar. Humör har han också, och en stark egen vilja. Tar man en sak ifrån honom gallskriker han och blir riktigt sur. Han visar redan vem som bestämmer. Nonchalant är han också. När han rör något han inte får röra (förstärkaren älskar han) säger jag AJAJ med "arg" röst, han tittar på mig, säger ajaj tillbaka och fortsätter pilla på de förbjudna sakerna. Mammas lilla ligist.


Jag lever


Flytten har gått bra och vi har nu bott i vårt fina radhus i en vecka. Vi börjar komma i ordning men vi har inte fått igång vårt internett än så det kommer vara lite dött på bloggen i några dagar till. Ska såklart visa bilder på lägenheten så småning om!

Nu ska vi duka fram lite kex och ost, ställa fram godisskålen och öppna en flaska vin. Måste ju mysa till det lite extra på alla hjärtans dag.


ps: Jag har nu gått ner 4,5 kg på 5 veckor och kommer äntligen i ett par av mina gamla jeans! Jag är sjukt stolt men förstår inte riktigt hur det har kunnat gå så bra med tanke på att det blivit mycket fusk under flytten och enormt mycket onyttigheter i helgen. Idag blir det också fusk men imorgon är jag på det igen!

Flytt på gång


Väldigt dålig uppdatering på sistone. Albin blir mer och mer tidskrävande för varje dag som går. Han kryper runt och drar i allt och stoppar allt han hittar i munnen. Jag får ha stenkoll på honom annars hittar han på rackartyg. Vi är dessutom mitt uppe i flyttkaos och har kartonger och saker överallt. Vi flyttar till radhus på husesjö till helgen och det ska bli så mysigt! Innan dess har vi massor att göra. Packa klart, montera ner säng, garderober, hyllor mm, köpa väggfärg, storhandla på IKEA osv. Vi ska måla om och lägga nytt golv i ett sovrum och i vardagsrummet och handla massa garderober och ny säng. Det blir mycket jobb men det kommer bli så bra när det är klart.

RSS 2.0