Julpysslar inför advent


Godkväll i stugan. Jag sitter i köket och julpysslar lite, det är ju första advent redan på söndag. Har gjort i ordning min nya (och första) adventsljusstake med mossa och små dekorationer. Visst blev den fin? Men jag lär få flytta de små tygtomtarna allt eftersom ljusen brinner ner, annars slutar det olyckligt. Ska städa upp i köket och förbereda lite inför imorgon då julstjärnor, adventsljusstakar och små tomtar åker upp ur sina lådor i förrådet. Annars händer inte så mycket mer ikväll. Jag har inget planerat iallafall.


Bredare blogg


Har ni märkt att min blogg har blivit bredare? Nu känns det betydligt roligare att lägga in bilder eftersom jag kan få dem betydligt större och det tackar jag underbara tescho för.
Hon är jätteduktig och blev min räddare i nöden, tack!

Jag missade skolan idag. Var helt säker på att jag gick 10-12 men när jag kollade min kalender innan jag skulle sticka såg jag att jag visst gick 8-10 och då var det ju redan försent, typiskt. Jag ska nog fixa till mig och köra ut en sväng till väla istället och hitta mig ett par nya leggings och några tunikor. Sen ska jag ut till Påarp och hämta vovven som nog saknar ihjäl sig efter mig, hihi. Man måste ju fördriva dagen på något sätt och vad är bättre än shopping eller umgås med dem man tycker om?



En inspirerande outfit från stockholmstreetstyle. Leggings med sygga detaljer, enkel vit topp, skinnjacka, coola boots och döskallesjalen - Precis i min smak.

Sova snart

Godkväll. Jag sitter och degar i soffan och ska snart borsta gaddarna och gå och lägga mig. Eller vänta, jag måste ju gå ut med vovven först. Hoppas det inte regnar... Jag älskar min vovve och har inga problem att gå ut med honom på morgonen men på kvällen när man sitter i myskläder är det tungt att gå ut i mörkret. Men vad gör man inte för dem man tycker om? Nu är jag ledig i tre dagar och det ska bli fantastiskt skönt. Jag ska passa på att göra fint hemma i lägenheten och mysa med min fina sambo. Nu ska jag gå ut sen kallar sängen. Sov gott med er!



Min lilla ögonsten <3

H&M nyheter

Min absoluta favoritbutik är H&M och jag har nu slängt iväg ännu en beställning från hemsidan. Jag beställde två par bomulls/jeansleggings för det är det skönaste plagg man kan ha på sig. Ett par svarta och ett par denimblå är perfekta i basgarderoben. Det finns många godbitar på hemsidan nu, speciellt partykläder som jag dock inte är i behov av. Men lite sköna nya basplagg är aldrig fel.



Leggings - 149 kr/st
Långt linne - 99 kr
Paljettopp - 49 kr

Skön söndag

Många tycker att söndag är den tråkigaste dagen på veckan, men det håller inte jag med om. Det är så skönt att gå upp på morgonen i lugn och ro. Ta en promenad med hunden, äta en stor frukost, ta ett varmt bad och sen fixa till sig utan att stressa. Man har inga planer för dagen så man kan göra precis vad man vill eller bara vara hemma och mysa med tända ljus och ta det lugnt. Jag har precis fixat till mig och ska nog köra ut en runda på väla (för tredje dagen i rad) och leta lite julklappar. Jag tycker det är kul att köpa fina saker till mina nära&kära och pyssla och packa in sakerna i fina paket. Jag längtar så mycket efter julen!




Tycker bilden passar in på daens väder. Regn&rusk.

Friday

Det är en fin dag idag och jag är på toppenhumör! Har precis ätit en god (sen) frukost som bestod av två rullemackor med baconost och gurka och ett glas godmorgon-juice. Tunnbröd med mjukost är ju det bästa som finns på morgonen, eller rostade mackor med ost och marmelad. Nu ska jag inte bara prata mat här..  Jag ska nog snart fixa till mig lite och köra ut en runda till väla. Jag ska leta efter ett par mjuka leggings och så ska jag handla lite julklappar. Det är lika bra att vara ute i god tid, men det säger man väl varje år sen springer man endå runt på väla på lillejulafton och panikshoppar... Annars vet jag inte vad mer den här dagen har att bjuda på, jag går helt enkelt vänta och se.

Det blir iallafall mer bloggande från min sida idag. Nu börjar jag ju få klagomål från mina vänner som inte länger har koll på vad jag gör om dagarna, haha. Jag ska ladda min kamera nu så kan jag uppdatera er med lite bilder sen. :)

Att skjuta upp saker

Det är jag expert på! Iallafall när det gäller tråkiga saker som jag måste göra men inte känner mig motiverad till. Idag skulle jag plugga hela dagen inför en tenta och nu är klockan helt plötsligt sex på kvällen och jag har fortfarande inte börjat.. Istället har jag strykt massa kläder, rensat min garderob, packat ner alla sommarkläder och för små jeans i lådor och slängt det jag inte använder. Sen har mamma och syster varit här på fika och jag har handlat nya blommor till köket. Med andra ord har jag gjort allt annat än pluggat idag och det kommer jag få sota för. Någon mer än jag som alltid skjuter upp saker?

Nu ska jag laga lite middag och när jag är mätt och belåten ska jag minsann plocka fram böckerna, en stund iallafall.

Datorn fungerar!

Äntligen säger jag bara! Jag har haft problem med min dator i två veckor men nu har det helt plötsligt fixat sig själv. Den var svår och seg att starta, muspekaren ville inte som jag ville och vissa tangenter ville inte fungera. Då förstår ni kanske min frånvaro från bloggen. Inte speciellt givande att skriva ett blogginlägg om bara hälften av bokstäverna kommer med. Somsagt har det löst sig av sig själv nu och jag får nog tacka min sambo för det. Han välte nämligen ner datorn från soffan när han städade så den slog i golvet och batteriet flög ut. Han satt tillbaka batteriet och  låtsades som ingenting hänt. Men efter det fungerade datorn perfekt och glad är jag för det!

Influensavaccinering

Jag har precis varit iväg och vaccinerat mig mot svininfluensan. Kändes som om det var lika bra eftersom det är många som blir sjuka nu och det skrivs ju dessutom om nya dödsfall varje vecka nu. Får man chansen att vaccinera sig gratis tycker jag man ska ta den chansen och på så sätt hindra att smitta ner folk i sin omgivning. Jag är lite spruträdd men jag bet ihop och det gick jättebra. Stack till pyttelite sen kändes det knappt så det är verligen ingenting att vara rädd för. Visst är det lite obehagligt men vad är det värsta som kan hända? Nu är det iallafall gjort och jag får hoppas att jag inte vaknar upp imorgon och bara kan gå baklänges.. Skämt å sido. Har/Ska ni andra vaccinera er?


RSS 2.0