Hawaiian tropic

Jag har precis klickat hem cocosolja och morotsolja från Hawaiian tropic som jag ska smörja in hela kroppen med när solen tittar fram. Jag har planer på att bli en pepparkaka!


Hawaiian Tropic - Coconut Oil

"Med den unika doften av Hawaii's tropiska och exotiska flora, frukter och naturliga ingredienser: mango, papaya, kukui och passionsfrukt. Den ger dig naturens rikaste återfuktande blandning för dig med en bra grund-solbränna."


Carrot Oil Enchanter and Conditioner

"Carrot Oil Enchanter and Conditioner är för dig med en bra grund-solbränna. Denna återfuktande olja, boostad med betakaroten, morotsextrakt och naturliga aminosyror framhäver din solbränna. Använd även efter solning som vårdande och näringsgivande olja, då hjälper du din solbränna att hålla längre."

Går att beställa här.


Kvällsro

Godkväll. Sitter hemma i soffan och njuter av tystnaden och lugnet. Har jobbat hela eftermiddagen och kvällen så jag behöver sitta och varva ner lite innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag upp i tid för jag ska till skolan och skriva klart ett arbete, sen ska jag hem och lägga mig i trädgården och plugga hela dagen. Hörde att det ska bli 26 grader imorgon så jag ska vara ute i solen så mycket jag bara kan. 1 juni imorgon vilket betyder att det är sommar på riktigt och jag ska ta mig i kragen och bli hälsosam! (Hört det förr?)

More shoes

2 par snygga skor för under 450 kr, det är inte fy skam.
Behövde skor med lite lägre klack och de här är perfekta!


    

Sommar

Vädret idag ändrades, från en grå morgon till sol och årets varmaste dag. Jag köpte en tidning och en burk med tärnad vattenmelon och la mig i en solstol ute i trädgården. Efter bara en timme hade jag fått märken från bikinin så solen tar ordentligt nu, får akta mig så jag inte bränner min bleka kropp. Det har iallafall varit en riktigt härlig dag och nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska gå upp hyfsat tidigt imorgon så jag får något gjort innan jag börjar jobba klockan 2. Sov gott sötnötter!


Skvallertidning, vattenmelon och apelsindricka - perfekt i solen.


Lördag

God morgon! Vilket tråkigt och grått väder vi har här i Helsingborg idag.. Jag steg ur sängen för en stund sedan och nu sitter jag här i pyjamas och läser lite bloggar. Jag ska snart gå ut med hunden och sen ska jag nog köra en runda. Tråkigt att vara hemma ensam när sambon jobbar och att gå hemma och städa är inte heller så spännande. Jag får helt enkelt se vad det blir av den här lördagen.

fashiontoast

Jag älskar den ameriakanska bloggaren fashiontoasts stil. Hon är alltid så snygg och blandra olika trender till sin egen stil. Hon vågar ta ut svängarna ordentligt och kan verkligen få allt att se bra ut. Jag låter hennes fantastiska bilder tala för sig. 








I love shoes

Sommaren har inte äns börjat men jag kan endå inte låta bli att längta lite till hösten. H&M kommer nämligen få in massvis med underbara skor i augusti/september. Höga klackar, remmar och nitar, me like!



Nötter

Det blir en lugn fredagkväll för min del. Sambon jobbar och just nu sitter jag hemma i soffan och äter nötter. Det går inget bra på tv så jag sitter här framför datorn och nätshoppar lite. Perfekt tidsfördriv men det blir kanske lite dyrt i längden, haha. Annars har jag nog inget roligt att berätta... Jag hoppas på att sommaren kommer snart, mitt ansikte behöver sol.


Mumsiga nötter.

TGIF

Godmorgon när klockan är strax efter 12! Jag har blivit en riktig sömntuta och idag hasade jag mig ur sängen vid 11 tiden, inte bra.. Ett träningskort hade inte suttit helt fel nu, tror jag ska åka och fixa ett på aktiverum på måndag. Idag är jag ledig från skolan så jag ska passa på att städa lägenheten, träffa familjen och fixa lite skolrelaterade till exempel skriva ut massa sammanfattningar. Men först ska jag ta en tur till väla och fixa en morsdagpresent och titta i lite affärer. Med andra ord kommer den här fredagen bestå av roliga saker och mindre roliga saker. Ha en fin dag små plommontomater!


Ska träffa sötsyster idag :)

Kinamat

Har haft en mysig kväll tillsammans med Louise. Vi köpte hem supergod kinamat och åt, sen handlade vi godis och tittade på filmen bröllopsduellen. Vi hade en riktig lördagkväll, fast på en torsdag. Nu är jag hemma igen och funderar på att gå in och borsta tänderna sen gå och lägga mig. Vovven ligger på sängen och myser så jag ska gå och pussa lite på honom, fast jag tror han är mer intresserad av sin älskade hamster..



Vilken närbild! Min lilla Nalle ligger och pussar på sin hamster.

Volanger

Har jag sagt att jag älskar volanger?
Här är iallafall två tillskott i garderoben. Det är två klänningar från H&M, en vardagsklänning i bomull och en festklänning med överdel i trikå och massvis med finfina volanger. De kostade 249:-  respektive 349:- och jag älskar dem båda två.


4 år och kärlek

Igår firade jag och min älskling 4 år tillsammans. Vi åkte ner till stan och åt middag på en Italiensk restaurang och sen hyrde vi film och hanlade godis och bäddade ner oss hemma i soffan. Det var en jättemysig kväll. Jag fick även en superfin present av honom som jag blev jätteglad över, nämligen en del till mitt Thomas Sabo halsband. Min fina pojkvän som jag älskar så otroligt mycket!



Han är så fin!

Britney i globen!

JAAAA, nu har jag bokat biljetter till Britney Spears konsert i globen den 14 Juli! Köpte biljetterna några minuter efter de släppts så vi fick riktigt bra platser mitt framför scenen. Jag längtar redan som en tok!



                                                                                 Våra platser i globen

moneymoney

Jag var uppe med tummen idag. Sitter här framför datorn nu med en vitamin well dricka i högsta hugg och jag har precis skrivit klart min del på projektarbetet. Det ska lämnas in på torsdag så idag ska jag och min projektgrupp sitta i skolan hela dagen och skriva klart det. Jag ska träffa dem klockan 10 så jag måste snart börja fixa till mig.

Idag är det den 25 vilket innebör att jag äntligen är rik igen. Halva lönen kommer gå till mina tusen räkningar och andra halvan åker in på sparkontot så jag får hålla igen på shoppingen den här månaden. Ska iallafall klicka hem en supercool tröja i eftermiddag, wiho :) Sötnosar, vi hörs när jag kommer hem!


Vitamin well, mina nya drog.

Pringles

ush, jag känner mig lite småäcklig nu. Har precis tryckt i mig en hel burk pringles rice infusion med cheese & onion smak. Har bestämt mig för att göra en veckas detox med start imorgon, så chips och godis ska bytas ut mot färskpressad juice, frukt och grönsaker. Jag har testat detrox i ett par dagar förut och resultate blev en piggare och lite lättare Jenny på bara några dagar. Den här gången ska jag klara av en hel vecka!

Jag börjar redan bli trött på allt snack om beach 2009. det känns ganska avlägset för min del då bikinitrosorna knappt passar längre.. 4 veckor med nyttig mat och träning så får jag se vart det leder.


Hejdå fett- och kolhydratbomb!

Jobbsöndag

Söndagar innebär alltid jobb för min del. Det är lite tråkigt då söndagar annars brukar vara en riktigt slappedag med film och mys hemmas i soffan. Det är iallafall bra med pengar och det behöver jag verkligen nu. Anna jobbar också idag så vi ska prata och planera lite inför vår tripp till Stockholm  och Britney i Juli. Biljetterna släpps imorgon och då ska jag minsann få tag i två riktigt bra platser i globen. Wiho! Någon som vill följa med?

Nu ska jag laga lite pasta och bacon till lunch, snabbt och lätt innan jag ska iväg och jobba. Det regnar och är tråkigt väder så någon större förlust blir det inte.

Nu ska det fungera

Jag har fått höra av ett par bloggläsare att det inte går att kommentera i min blogg. Jag kollade upp det och det stämmer, det blir bara en tom ruta när man trycker på "kommentera här". Nu har jag ändrat en liten inställning så nu ska det fungera att kommentera. Testa gärna så jag är säker på att det fungerar för alla!

Saturdaynight

Hej på er, hoppas alla har en bra lördagskväll! Jag och min fina sambo har precis ätit grillad flintastek med pommes och grönpepparsås och det satt fint. Jag ska snart åka ut till min familj och lämna vovven sen ska jag till en kompis som har lite grillfest. Det kan nog bli trevligt! Försökte få till en bild med webcamen men det blev inte så bra som jag tänkt mig, haha.


Cantina

Åh, vilken bra dag det har varit. Pappa fyller år idag så dagen började med en tur ut till väla för att köpa present sen åkte jag och älskling vidare ut till familjen på tårtkalas. När kvällen kom tog alla tåget in till stan för att äta middag på cantina där vi beställt bord för 9 personer. Jag åt oxfilé med pepparsås, grillad tomat och sparris och pommes och det var underbart gott. Efter det trevliga restaurangbesöket tog jag, Stefan och lillasyster bussen hem till oss. Nu ligger sötsyster och sover i vår säng och jag ska snart gå och lägga mig hos henne.


Syskonkärlek

Sova snart

Jag har precis kommit hem. Jag och älskling har varit ute hos mina föräldrar och hälsat på och visat vår nya fina bil. Ni kanske förstår att jag är ganska långt ner på min sambos prioriteringslista nu när han har en ny älskling. Mindre kul tycker jag... Imorgon har jag iallafall en rolig dag att se fram i mot så nu ska jag gå och lägga mig så jag är pigg tills imorgon. Godnatt på er!


När jag är rik och berömd ska jag också skaffa mig en ny älskling.


Vårnytt

Damn, vilka läckerbitar! Svårt att tro att de faktiskt kommer från H&M. Den rosa drömmen passar fint till studenten eller midsommar och den grå volangklänningen ser otroligt lyxig ut. Jag skulle mer än gärna klicka hem båda två.


498 kr                                                                                                         598 kr


349 kr                                                                                                           398 kr

Britney cirkus

Britney Spears är ute på sin cirkusturné och ska ha två konserter i globen i juli.
Och jag ska dit!



muimui

För ett par dagar sedan gjorde jag ett riktigt kap inne på Gina tricot. Jag köpte den här fina klänningen för bara 179 kr (halva priset) och den kommer bli så fin till sommaren. Visst är den väldigt lik drömklänningen från muimui!




Kirsten Dunst med drömklänning från muimui.

Jobba

Jag är hemma i 20 minuter och pustar ut lite och ska snart till jobb och jobba till 9 ikväll. Det känns riktigt, riktigt tungt idag...  Helst av allt skulle jag bara vilja ligga hemma och gosa i min säng idag, men det går ju inte.

Gbg shopping

Här kommer den sista godbiten från Götebogstrippen förra veckan. Det blev inte mycket shopping för min del men jag hittade det jag var ute efter, nämligen en snygg lite längre kavaj med upprullade armar. Jag hittade den inne på Zara och blev kär direkt så den fick följa med mig hem till kära Helsingborg. Fick även med mig sötaste hjärtformade väskan i krokodilskinnsimitation från H&M. Kommer användas flitigt i sommar!


Kavaj från Zara 549:-


Hjärtformad väska från H&M 129:-

Nu fick ni även en liten inblick i min ena garderob :)

Måndag

Ush, måndag igen och de kommande dagarna har jag jobb och projketarbete att se fram i mot. Fast det blir en kort skolvecka eftersom det är kristiflygare på torsdag och klämdag på fredag. Idag har det inte hänt så mycket. Jag har varit en liten tur i skolan och sen gjort ett bankärende och ätit lunch nere i stan med min älskling. Snart ska vi iväg till Landskrona och göra ett till ärende och ta en promenad med vovven vid havet.


Min fina vovve ligger sked med sin älskade mus.

Bilder från Göteborg

Här kommer lite bilder på mig och mina fina vänner från vår lilla tripp i Göteborg den 11 maj. Jag tackar Tiffany, Anna, Magnus och Mira för en fantastiskt rolig och minnesvärd dag!


Tiffany är en äkta turist och lägger pengar till statymänniskan.


Anna och Tiffany inne på Mc Donalds där vi avnjöt en god "lunch".


Jag och Mange under shoppingrundan.


Vi hittade coola skor inne på topshop. Vi borde kanske slått till?


Träffade Kitty på Beyond retro (Inga kommentarer om min fina min tack)


Vilka snyggingar! Tiff och Mange ute på Miras ballkong.


Färigfixade och redo för Beyonces konsert.


Kvällens outfit bestod av zebraklänning, skinnjacka och high heels.


Busfabriken

Idag har jag varit på busfabriken med min lillasyster som skulle på kalas där. Jag fick också vara med och busa och fick följa med upp och klättra och åka stora rutschkanor, och det tyckte jag var kul. Sen åt jag pannkakor med sylt och grädde så jag har fått vara barn på nytt idag.


Beyonce

Beyonces konsert på Scandinavium i Göteborg i måndags var helt perfekt! Hon sjöng jättebra live och bjöd på en stor show med många klädombyten och duktiga dansare. Jag skrek mig hes tillsammans med de andra knappt 9000 i publiken och det var en sån otrolig känsla. Hon är så vacker, har en fantastisk kropp och utstrålade en sån energi!  Jag hade tyvärr ingen kamera med mig men har lånat bilder av Mirre.

Betyg 5/5




Torsdag

Godmorgon, fast klockan redan är tolv. Jag gick upp för knappt en timme sedan och har med andra ord sovit över 12 timmar och det behövde jag verkligen. Har precis ätit en skål filmjölk med kanel och druckit ett stort glas av min älskade tropicana juice. Så nu är jag redo för dagens alla utmaningar.

Jag och min porojektgrupp bestämde igår att vi skulle skriva lite hemma idag och ses imorgon istället, så jag ska ta tag i det lite senare idag. Annars står bara storstädning av lägenheten på schemat idag. Kanske ska passa på att åka och hälsa på min familj lite också?


Skor till salu

Jag har två par helt oanvända skor från Gojane i USA som jag ska sälja. Det ena paret är ett par jättesöta rosa pumps och det andra paret ett par tuffa gladiatorheels med nitar. Båda skorna är i storlek 38,5, har en klackhöjd på ca 10-11 cm och finns inte att få tag på i Sverige. Finns det någon som är intresserad så skriv en kommentar eller maila mig på [email protected].

250 kr                           350 kr



Skorna kommer i tillhörande skokartong och köparen betalar ev frakt.


Tjejerna

Här kommer en otroligt snygg bild på mig och tjejerna i Göteborg. På bilden har vi precis fixat till oss och ska åka vidare till scandinavium för att se Beyonces konsert.


Anna, Tiffany och Jag

Skola

Nu bär det av till skolan. Jag och min projektgrupp ska sätta igång med vårt projektarbete så det blir nog några intensiva timmar i skolan idag. Ha en bra dag!

Grilla

Nu är det dags för myskväll med min fina sambo. Vi har precis varit och handlat en god köttbit och ska strax tända på grillen och slänga in potatisarna i ugnen. Det blir en god bit mat i uterummet sen blir det en film, lite chips och massvis med mys i soffan. Trevlig kväll på er!

KittyKitty

Nu måste jag passa på att skryta lite. Jag var nyss inne på Kitty Jutbring blogg och såg en otroligt snygg bild på hon och Anna inne på Beyond Retro i Göteborg. Då måste jag ju passa på att nämna att det är jag som har tagit den bilden med Kittys kamera, så lite stolt är jag.



En liten inblick i vår Göteborgstripp. Har jättemycket att berätta och visa och jag lovar er att det kommer fler Kittybilder! Kan ju även passa på att nämna att hon är lika tuff i verkligheten som på tv. Riktigt härlig människa.

Natti

Nu ska jag lägga fram lite saker jag inte ska glömma att ta med mig imorgon, sen ska jag lägga mig och nanna. Ska upp 7 imorgonbitti och jag måste få minst 8 timmars sömn annars fungerar jag inte. Sov gott med er!


Topshop & Zara

Imorgon bär det som sagt av till Götet och det ska bli fantastiskt kul. Det ser dessutom ut att bli en solig dag imorgon och det gör det hela ännu bättre. Jag hoppas givetvis på lite bra shopping och det är främst Topshop och Zara som lockar. Jag är ute efter en snygg svart oversizekavaj och ett par svarta ballerinaskor i skinn.




Här är några godingar från Topshop

1 dag kvar

Wiiihoo, imorgon bär det av till Göteborg med underbara människor.
Det blir shopping hela dagen, sen en god middag och sist men inte
minst bär det av till dagens största höjdpunkt - Beyonces konsert!

Lyssna och njut.
Jag kan knappt fatta att jag ska se henne live imorgon.


Balmainskor

De snyggaste skorna som finns på den här planeten är lätt de hypade skorna med nitar och strass från Balmain. Jag får nästan tårar i ögonen av att bara se på dem. De går loss på över 15.000kr så jag kan fortsätta drömma om dem på nätterna. Däremot har Chicy fått in ett par nästan exakta kopior som kostar 849kr. Jag kan tänka mig att de säljer slut lika fort som kopiorna på Zara gjorde.


Dyrgriparna från Balmain



   Kopior från Chicy


Lördagkväll

Fasiken vad glad jag blir när jag ser att fler har börjat följa min blogg! Mitt liv kanske inte är det mest intressanta i världen just nu men det är roligt att skriva och veta att folk är intresserade och läser. Fast lite fler bilder och bättre uppdatering hade inte varit helt fel. Det är något jag ska jobba på.

Idag har jag och min kära sambo varit en runda på familia och på väla och gjort ett ärende och druckit milkshake på Donken (jag börjar bli beroende). Sen till middag tog vi en liten kebabtallrik och det var underbart gott. Som ni ser har min plan på att få bättre kostvanor inte riktigt börjat än, men så fort helgen är över blir det andra bullar. (Eller inga bullar alls). Den här lördagskvällen ska jag iallafall tillbringa framför datorn och sen ska jag gå och lägga mig i tid. En kompis frågade om jag ville hänga med ut och svira i stan men jag känner mig trött och tråkig idag, så det blir ingenting med det...


Hoppas alla får en mysig kväll!



Kling

Hur snygg är Elin Kling på den här bilden?
Helt galet snygg!


Bild lånad från Elin Klings blogg.

Fin svart sammetsklänning med puffärmar,
perfekt stram hästsvans och naturlig sminking.
Så sockersött och snyggt det bara kan bli.

Grått

Idag är det grått och blött ute och jag har en sån där trött-ful-dag.. Orkar inte sminka mig och har bara slängt på mig ett par gamla lite för stora jeans och en tröja. Får hoppas på att solen tittar fram lite senare så jag kan bli på lite bättre humör. Jag ska snart köra ut till familjen så ska vi på öppethus på sötsysters dagis. Blir mysigt!

Igår då. Jag mötte upp Louise nere i stan på kvällen och vårt första stopp blev på Max där hon skulle äta sin middag och jag tog mig en liten milkshake. Sen gick vi vidare till hamnkrogen och satt ute vid värmelamporna och tog ett glas vin. Vi träffade två bekanta och vi drog senare vidare till O´Larys  och tog en cider där. Det blev ingen sen kväll för min del så jag var hemma i sängen redan klockan 12, genomvåt eftersom himlen öppnade sig när jag gick till bussen. Hade en trevlig kväll men världens underbaraste vän.

Studentklänning

Varför tar jag inte studenten i år? Det var en av de bästa dagarna i mitt liv och jag hade gärna gjort om det. Dessutom har jag hittat den perfekta studentklänningen som jag är totalt förälskad i. En vit klänning med vippig kjol, spets och bar rygg. Love, love, love <3 Den är helt underbar.




TGIF

Snart ska jag och älskling ha fredagkväll, det innebär att vi ska laga och äta tacos, mysa och titta på film. Sen ska han iväg och jobba så jag vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen. Anyone?

Det blev inget solande idag istället körde jag och handlade lite på maxi och sen körde jag till blomsteraffären och handlade blommor till uterummet och vardagsrummet. Igår planterade jag även en tomatplanta och en paprikaplanta i stora krukor i uterummet så jag börjar få lite gröna fingrar nu. (vuxenpoäng till mig)

Nej nu får han ta och komma hem, jag är hungrig!


Jag och min älskling sommaren 2006.

Wayfarers

Jippi, det var mina Ray Ban wayfarers som kommit!
Hoppas på att kunna inviga dem i Göteborg på måndag.



Ska visa hur dem ser ut på mig sen.

Sovmorgon

Jag gick inte upp förän 10.30 idag och det var så härligt att få sova ut ordentligt. Ska slänga på mig myskläder, äta frukost och gå ut med vovven sen ska jag gå bort till ica och hämta ett litet paket. Kan ni gissa vad det är? :D Annars har jag inga andra planer idag. Ska kanske åka ner en runda till stan och sola och till maxi och handla tacostuffs så jag kan laga tacos ikväll.

TGIF!

Fields och Chic

Jag är helt slut. Har varit på Fields, nordens största köpcentrum i Köpenhamn med klassen hela dagen. Vi åkte redan 9 imorse, lyssnade på centrumchefen och gick runt och tittade i affärer i fem timmar och var inte hemma förän efter klockan 6 på kvällen. Av någon anledning ligger Danmark före Sverige modemässigt och jag hittade jättemycket fint på bla H&M, Zara och Topshop men eftersom den danska kronan är så förbannat dyr blev det inga köp. Timmarna gick jättesegt och fötterna värkte och hemresan på 1,5 timme kändes som en evighet, men lite kul var det endå..

Gissa om jag blev glad när jag kom hem och hittade tidningen Chic i brevlådan! Ska gå och lägga mig i sängen och mysa och läsa tidningen nu. Imorgon är jag helt ledig så jag ska sova så länge jag bara kan. Härligt :)

Godnatt på er!



Nya bikinis

Hihi, det kliade i fingrarna så jag klickade hem lite nytt från Nelly och H&M, bland annat två färgglada bikinis. Det blev en lila bandeau bikini från wonderland (som äntligen kommit in på nelly.se igen), och en söt turkos bikini från H&M med massa små volanger. Jag kommer vara så fin på stranden i sommar!


Bikini från Wonderland, 288kr


Bikini från H&M, underdel 98kr och överdel 129kr


Nattuggla

Jag sitter fortfarande uppe.. Tänkte gå och lägga mig för en stund sedan men tänkte att jag kunde sitta uppe en timme till och se nyheterna på H&Ms hemsida som antagligen läggs upp klockan 12. Börjar nog bli lite väl beroende av alla fina kläder på alla hemsidor, haha. Det här kommer jag få ångra när jag ska upp klockan 7 imorgonbitti. Ska vara utanför skolan klockan 9 för vi ska åka på studiebesök på fields (köpcentrum) i Köpenhamn. Där blir det ingen shopping utan vi ska träffa chefen där och kolla in de olika butikernas utformning osv inför ett kommande projektarbete vi ska skriva. Det kommer ta hela dagen men jag antar att det är roligare än att sitta på föreläsning.

Nu är det bara 5 minuter kvar. Ska borsta tänderna sålänge.
Godnatt sötnosar!

Underbar klänning

Nelly har fått in en helt underbar klänning med rynkad överdel, sidenband och volanger. Den kommer från Ichi och finns i persikofärgad och vit och den går loss på 499kr. Jag är så sugen på att klicka hem en men kan inte bestämma mig för vilken färg jag vill ha. Den skulle passa fint på en studentfest eller på midsommar med fina klackar och en blomma i håret. Visst är den helt underbar?




Pizza & housewives

Godkväll mina vänner. Nu mår jag bra igen och har återgått till vardagen. Började dagen med skola sen tog jag en liten runda på stan. La undan ett par bruna gladiatorsandaler på H&M som jag ska köpa imorgon. Nu ikväll har jag varit med Louise och vi har ätit på pizzerian, haft tjejsnack och tittat på desperate housewives. Det var kort och gott om min tisdag.


Gladiatorsandaler 199kr från H&M


Nu ska jag dricka ett stort glas mjölk sen ska jag borsta tänderna och lägga mig. Min mysiga säng kallar på mig och det ska bli så skönt att krypa ner sidan om vovven och mysa. Godnatt på er!


RSS 2.0