Jag

Börjar den här dagen
med en EGO-bild


Godmorgon

Jag sitter inne i vardagsrummet och avnjuter två mackor och ett glas mjölk samtidigt som jag läser mina favoritbloggar. Har redan varit ute en runda med hunden och det är jättevarmt och soligt redan. Hade tänkt ha mina nya jeans-leggings, ett långt linne och kort skinnjacka idag, men jackan lär knappast behövas. Well, jag klagar inte!

När jag fixat till mig ska jag åka ut en sväng till Väla och titta, i brist på annat att göra. Sen i eftermiddag ska jag hem till familjen och fika och njuta av solen. Ha en bra dag med er!



13

Nedräkningen har börjat
13 dagar kvar till Beyonce i Göteborg




Shoppat

Idag har jag varit en runda i stan och shoppat lite. Det blev ett par jeans-leggings från Vila och ett långt linne och en blus från H&M. Har även fått lite saker som jag beställt från H&M och Nelly så jag har mycket att visa. Ska se om jag kan ladda kameran och fota allt till imorgon, det vore lite kul.

Jag ska snart fixa till mig för om en timme kommer mamma och hämtar mig för vi ska se när brorsan har uppspel i skolan. Har inte hört han spela så mycket elgitarr innan så det ska bli kul att se på.

Vad har ni för er idag?

Wayfarer

Idag kom det en liten rabatkod på 30% hos Halens så jag passade på att beställa hem ett par svarta Ray Ban wayfarers. Jag har suktat efter ett par coola wayfarers länge och nu hoppas jag att det inte tar allt för många dagar innan dem kommer. Solen skiner och det är vår ute och jag kommer bli tuffaste katten i stan!

Nicole Richie är snygg i sina wayfarers!

På bättringsvägen

Jag har varit världens sämsta bloggare på senaste tiden. Den här veckan har jag sovit, kollat på film, sovit, tittat i tidningar, sovit, sovit, sovit och försökt få i mig lite mat. Jag har knappt sett solen, inte fått mycket frisk luft och inte heller orkat svara när min mobil ringt (Förlåt mina älsklingar). Så illa har det varit, men nu är jag på bättringsvägen!

Matlusten börjar komma tillbaka och när min älskling kommer hem ska jag fråga om vi ska ha lite söndagsmys. Beställa pizza och titta på tv hela kvällen, det hade varit underbart.

Walk in fridge

Bästa reklamen ever!


Ont

Ush, jag har ont nu. Knapprar piller och försöker ta det lugnt här hemma men det är jobbigt för ryggen att sitta och ligga ner hela tiden. Ett par dagar till sen minskar nog smärtan, bara till att hålla ut.

Om jag mår bra sen ska jag lägga ner lite mer tid på bloggen. Göra ett fint klädkollage och kanske komma med lite tips på fina saker. Vad säger ni om det?


Lycklig

Jag är hemma igen och mår förvånandsvärt bra, känns dock som om jag blivit misshanlad. Jag har iallafall överlevt och nu ska jag bara vara hemma och vila hela veckan, det ska bli skönt.

7 timmar kvar

Jag kan knappt tro att det är sant
Imorgon är det dags
Jag är galet nervös nu

Önska mig lycka till!

Pepe

Gissa om jag är mätt? Har tryckt i mig en stor glasstrut ute på altanen och det var så gott. Jag var och handlade massor med glassar från GB innan, de sålde dem för 7 kr styck på ÖB så jag passade på att fylla frysen.



Mums, en god Pepe lakrisstrut. Ni kan även se mitt nya fina rosa armband som jag fick hem idag från Nelly. I paketet fanns även min efterlängtade fuck you tröja med Heidi Klum. Visar den sen!

Vårmys

Sitter ute i vårt inglasade uterum med laptopen framför mig och en filt runt axlarna. Det har varit en fin dag men nu mot kvällen börjar solen gå i moln och då blir det snabbt kyligt igen. Min familj har varit här en runda i eftermiddags och fikat och invigt vår nya inreding i uterummet. Jag blir på så gott humör när det är fint väder och blommorna slår ut överallt. Sommaren närmar sig med stormsteg.

Jag ska snart börja laga lite mat sen blir det en mysig hemmakväll för min del.

Flitig

Jag har gjort lite ärenden nu i förmiddags bland annat postat två brev, hämtat ut ett paket och varit och handlat lite. Om en timme ska jag iväg och jobba så jag är flitig som en liten arbetsmyra idag. Jag är inte alls sugen på att jobba idag och hade jag fått välja hade jag legat på uteplatsen och solat och gått en lång promenad i skogen idag.

Hoppas ni andra får en mysig dag idag!


Förlåt

Guuuuud, vad dålig jag har varit på att uppdatera de senaste dagrna. Förlåt!

Jag har jobbat hela påskhelgen och imorgon ska jag jobba min sista dag på den här femdagars perioden. Imorgon börjar även skolan igen efter några dagars ledighet så jag har med andra ord full upp. Bortsett från allt jobb har jag haft en bra påsk tillsammans med min fina sambo och min familj. Vi har ätit massa påskmat och påskgodis och varit ute mycket i solen. Hoppas allt är bra med er också sötnosar! 


Ted Baker

Det här underbara marinblåa linnet från Ted Baker står högt upp på min önskelista. Det är helt perfekt och finns på Nelly.com och kostar ca 1000kr, men det är tyvärr slut i min storlek. Hoppas de får in fler snart!


Värme

Idag upptäckte jag att jag bara har 10 minuters gångavstånd till hundslingan i Bruces skog. Fanns en liten genväg på en cykelbana som gick dit så jag slapp gå på den stora vägen.  Jag och vovven tog en 2,5 km lång skogspromenad i solen och det var så härligt.

Nu håller jag på att fixa fint i uterummet så man kan sitta där och läsa och fika om dagarna, nu när våren är här. Uterummet ligger i söderläge vilket betyder att solen står på hela dagen och det blir som en bastu där inne. har 4 stolar och 4 fina dynor till men inget bord så det ska jag iväg och handla nu i eftermiddag. Sen ska få upp gardiner och köpa en duk så småning om. Blir mysigt!


Färgat håret

Jag färgade håret för en stund sedan och har precis fönat det torrt för att se resultatet. Det blev mjukt, glansigt och fint men en aning för mörkt. Av någon anledning blir alla hårfärger mycket mörkare på mig än på paketen, men det ljusar nog om ett par dagar eftersom det bara är toning.

Vilken färg tror ni jag har nu?

Fullt upp

Otroligt dålig uppdatering de senaste dagrna, jag vet...
Har haft fullt upp med skolan och jobb. Gick upp 6 imorse för att skriva klart ett litet arbete som skulle in idag och nu har jag precis ätit lite middag hemma för att snart bege mig igen. Ska till jobb och kommer inte vara hemma förän tidigast halv 11 ikväll, suck. Hoppas ni har en mysig dag i solen!


Ankamys

Efter 9 timmar på jobb, bus i skogen med vovven, en lång promenad och korvgrillning hos familjen är jag helt slut. Jag ska snart ta ett bad sen ska jag mysa ner mig i soffan tillsammans med min jätteanka som jag fick av min fina älskling igår. Har köpt lite godis och cosmopolitan också så min kväll är räddad.

Puss på min ankis <3


Glass

Glassing glassing på väggen där
säg vem som glassigast i glasslandet är


Jag är sugen på glass!
Såhär såg glasstavlan ut när jag föddes.



Tänk om glassarna hade varit lika billiga nu. Jag är så sugen!

Lördag

Oj, igår hade jag många besökare och det gör mig så glad!

Jag ska snart ta en morgonpromenad ute i solen  för att sedan gå in och äta en god frukost. I eftermiddag ska vi på kalas och äta smörgåstårta och vanlig tårta och bli riktigt tjocka och feta. Skämt å sido, det är gott att bli bortbjuden och äta god mat. Vad ska ni hitta på idag sockertoppar?

tgif

Jag har haft en toppenstart på den här dagen. Gick upp halv 8, hoppade i joggingbyxorna och gick en långrunda/powerwalk med vovven i sisådär en halvtimme. När jag kom in mixade jag ihop en smoothie med vaniljyoghurt, banan och hallon och satte mig i uterymmet och smakskade i mig den. Nu är redo för allt den här dagen kan komma att bjuda på. Ska gå i skolan i ett par timmar annars har jag inget planerat.

Ha en mysig dag!

Fish and chips

Idag har jag varit på synundersökning eftersom jag måste skaffa mig ett par glasögon. Jag har haft linser i ett par år men använder dem nästan aldrig eftersom jag inte trivs i dem. Jag hade spanat in ett par glasögon jag gillade och idag efter synundersökningen skulle jag beställa dem. Ni tror inte dem var slut? Personalen i affären ska ringa runt till de andra butikerna i Sverige och se om de finns där så jag får svar imorgon. Otrur som vanligt...

Jag och min älskling ska snart ta en promenad och gå bort till ett litet gatukök och äta middag. Det blir fish and chips och det ska bli otroligt gott!



Solbrillor på

Nu ska jag snart bege mig ner i stan och det blir vårfina kläder med skinnjacka och solglasögon. Skulle visa dagens outfit men min kamera fungerar fortfarande inte så jag posade lite framför webcamen istället. Hot mama med stora solglasögon och kokosdoftande läppglans från Victoria Secret.




Powerwalk?

Jag hade tänkt börja den här dagen med en powerwalk med vovven ute i vårsolen. Nu är jag lite tveksam till det eftersom Nalle ligger helt utslagen här i soffan brevid mig. Han somnade vid 9 igårkväll och gick inte ur sängen förän vid 11 idag och nu ligger han och latar sig i soffan (hunden alltså).  Lilla fluffhunden, man ser knappt vad som är upp och ner på honom.


Myskväll med B&J

Vilket underbart väder det har varit idag! Jag har hälsat på och fikat hos mormor och morfar och varit en runda på familia med familjen idag, så jag har haft en bra dag. Nu sitter jag hemma och ska ha myskväll tillsammans med pojkvännen och vovven. Vi ska titta på film och äta Ben&Jerry´s half baked, mums! En härlig blandning av choklad- och vaniljglass fylld med browniebitar och kakdeg med chokladbitar i. Blir ni sugna?


Godmorning

Jag har precis ätit frukost och hoppat i joggingstället. Nu ska jag gå bort till posten och hämta ut mitt paket från ellos, spännande! Jag har ingenting annat på schemat idag så jag får helt enkelt se vad som händer.


RSS 2.0