Pepp på träning

Wihi, idag ska jag börj träna! Jag har köpt ett årskort på Sats och jag ska träna 3-4 gånger i veckan. Det är jättelänge sedan jag tränade och jag är helt ur form, men det ska bli ändring på det nu. Jag har ju även Linda som kommer bli världens underbaraste träningspartner. Jag är riktigt pepp!


Tidigt i säng

Imorgon har jag min sista dag på jobb, min absolut sista.. Jag har jobbat där i 2 år, 2 månader och 12 dagar och imorgon är det slut. Det känns skönt att slippa jobba och istället lägga ner mer energi på skolan, vänner och träning. Men jag kommer sakna alla arbetskamrater! Jag har lärt känna så många roliga och underbara människor på det där ica lagret. Nu när jag tänker tillbaka insr jag hur mycket jag faktiskt kommer sakna mitt jobb.

05-14 imorgon. Sista dagen somsagt.

Natti

Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp redan klockan 6 imorgonbitti. Jag och Madeleine ska köra till Ullared och handla, handla, handla. Jag tycker det ska bli superkul!

Nytt i garderoben



Söt blus med spetsdetaljer, 249kr
Rosettskärp i läderimitation, 69 kr
Från H&M



Lookatmycrazyshoes



Äntligen är dem mina! Svarta gummistövlar med höga skaft från Hunter. Jag beställde dem från en brittisk sida (lookatmycrazyshoes) och betalade direkt med mitt visakort. Leveranstiden skulle vara ca 5 arbetsdagar men paketet kom inte förän efter 1,5 vecka så jag var lite orolig ett tag. Stövlarna + frakt gick på 660 kr och jag sparade alltså 350 kr jämnfört om jag skulle beställt dem från Sverige. Jag är supernöjd med mitt köp och kommer deffinitivt beställa från lookatmycrazyshoes igen.

Laddar batterierna

Vet ni vad jag gör nu?
Jag hittade min batteriladdare och nu håller jag på att ladda batterierna till min digitalkamera. Äntligen har jag fått tummarna ur ***** och fixat min kamera. Så fort de är färdigladdade ska jag fota och lägga ut bilder på mina senaste köp. Det vill ni inte missa ;)

Hattifnatt



Vilken grym outfit! Det är riktigt snyggt med hatt och det är något jag själv skulle vilja testa. Frågan är bara om jag skulle våga? Det ser sådär coolt och avslappnat ut med oversize skjorta, stora solglasögon och svart hatt.

Äntligen



Jag hämtade ut ett flak öl på posten idag.

Filmkväll

Eftersom jag blivit sjuk blev det ingen träning idag och inget jobb imorgon. Så den här kvällen ska jag tillbringa framför tvn och älskade one three hill. Igårkväll fastnade jag i soffan och kollade på 10 avsnitt i ett sträck, sen när jag kollade på klockan var den 3 på natten! Det är så bra att jag knappt vill gå och lägga mig. Ett avsnitt till, bara ett till och ett till...


Topshoppat



Overknee boots i mocka och en tröja med nitardetaljer på axlarna.
Beställt från Topshop.com

Hämta paket

Ett brev från schenker flög precis in från mitt brevinkast.
Jag undrar vad det kan vara?


Belöning

Snart är du min!
Louis Vuitton speedy


Ljushårig

Det slår aldrig fel! Jag skulle ner till sats idag  och fixa ett träningskort och börja träna den här veckan, men med min vanliga otur blir jag sjuk. Jag har kännt mig konstig i halsen sedan i lördags och inatt bröt det ut och nu känns det som om jag har knivar i halsen. Jag får vila idag och äta mycket frukt och vitaminer och hålla tummarna på att det inte är halsfluss.

Jag har tid hos frisören idag för att slinga håret och dit tänker jag gå. Jag velar lite fortfarande eftersom blekning sliter så mycket på håret. Jag hoppas iallafall att jag blir nöjd. Jag är ute efter ungefär samma resultat som StinaLees hår och då krävs nog ett antal besök hos frisören.



Ljust och fräscht. Bild lånad av StinaLee.

Drömboots



Jag har hittat de perfekta overknee bootsen och är totally in love. Svarta, äkta mocka, en klack på 11 cm och inbyggd platå, det kan inte blir mer perfekt. De kommer från topshop och kostar ca 1300 kr och jag är så sugen på att klicka hem ett par. Overknee boots är en av höstens stora trender och jag tycker det är grymt snyggt till en enkel outfit.

Veckans planer

Måndag
Till veterinären och vaccinera Nalle
Hemmakväll med one three hill

Tisdag
Slinga håret hos frisören
Köpa träningskort på SATS
Ner till stan och shoppa (lön!)

Onsdag
Jobba 05-14
Storhandla

Torsdag
Åka till Ullared med Madde

Fredag
Jobba 05-14
Träna
Utgång?

Lördag
Träna

Söndag
Jobba15-14, SISTA DAGEN!!

Grattis



Min lilla vovve fyller 2 år idag. Min älskade Nalle.
Titta så liten och söt han var när han var bebis.

Party

Jag är hemma hos Cassandra nu. Hon och Lollomannen håller på att kladda på smink och så fort de är klara ska vi hem till min vackra lägenhet och förfesta. Sen blir det nog en liten utgång i stan och det blir säkerligen trevligt!

Håll i hatten!
Köss <3

Snyggare blogg

Jag har hittat en superbra sida där man kan retuschera bilder, lägga till text och göra kollage. Ungefär som photoshop fast mycket enklare. Nu ska jag lägga ner lite mer tid och energi på mina inlägg och bilder så bloggen blir snyggare och proffsigare. Jag är även sugen på en ny lite tuffare bloggdesign och jag hoppas kunna fixa det inom kort.


Soft grey



Jag är sugen på en mjuk och mysig tröja från soft grey. Den här tröjan är gjort av 85% bomull och 15% kasmir och kostar 699 kr hos La redoute. Jag gillar den ljusgrå tröjan med text på ryggen, en perfekt vardagströja.


Emma Watson

Emma Watson som spelar Hermione i Harry Potter har växt upp och blivit en riktig snygging. Hon har stil och kommer enligt mig snart vara en lika stor stilikon som Sienna Miller och Nicole Richie. Det är kul att se hur barnkändisar växer upp och blir till stiliga män och kvinnor. Hoppas bara att hon håller sig borta från ätstörningar, droger och vilda fester som annars verkar vara många hollywoodkändisars vardag..


Söt i klänning.


Vardagschic i jenas, kofta och ballerina.


Festsnygg i tufft halternecklinne i lack.

TGIF?

Fredag idag men fär mig kunde det ha varit vilken dag som helst eftersom jag ska jobba till 23 ikväll. Jag börjar om 3 timmar och innan dess hade jag tänkt hinna med att städa lite här hemma, lämna tillbaka paketet och läsa igenom lite bloggar.

Mina nya naglar är jättefina men gud så ovant det är att skriva med dem. Mina naglar har sett hemska ut hela sommaren men nu har jag lagt på tippar och har långa, fina naglar igen. Längtar tills mina egna naglar har växt ut så jag slipper tipparna, de känns väldigt tjocka och klumpiga i början.



Visst är min lilla hund på tummnaglen söt?

Skickar tillbaka

Västen och legginsen som kom med posten idag var en ren besvikelse och båda plaggen åker tillbaka. Varför? För västen var jättetjock och jag såg ut som en brunbjörn i den och legginsen var jättestora och pösiga. Så tråkigt att behöva skicka tillbaka när man har haft så höga förväntningar. Legginsen ska jag iallafall ha endå för dem är skitsnygga, fast jag ska byta till xs.



Håll med om att paljettleggins är galet snyggt.


Paket

Nu ska jag springa till posten och hämta ett paket!
Det är pälsvästen och paljettlegginsen från H&M.


Planer

Morgondagens planer.

- Ta en powerwalk på morgonen
- Hämta ut ett paket på posten
- Ringa veterinären
- Sälja min gamla fysikbok
- Lämna cv i en butik i stan
- Fixa mina naglar hos nagelterapeut
- Hämta vovven i Påarp


La redoute

Jag fick hem ett jättebra erbjudande från la redoute igår. Jag har aldrig beställt därifrån förut men jag tänkte att det kunde vara värt att testa så jag klickade precis hem en mysig lång kofta. Erbjudandet innebar att jag fick fri expeditionsavgift samt en ögonskugga, ett läppglans och en tygpåse från make up store. Sminket är osorterat så jag får hålla tummarna på att jag får någon kul färg. Gratis smink är perfekt!





Lång kofta i 95% bomull och 5% kasmir, 399kr hos La redoute.

Busfabriken

Idag har jag haft en fullspäckad och fartfylld dag tillsammans med min lillasyster. Dagen började vi med att åka ut till familia där jag handlade en kofta på Ginatricot och lite prydnadsaker till köket. Sen åkte vi vidare till Busfabriken där vi spenderade tre timmar bland klätterställningar, hoppeborgar och rutschkanor. Johanna ville dra med mig överallt så jag fick ordentligt med motion efter allt klätrande och hoppande. Vi avslutade dagen hemma hos mig där vi gjorde fint i köket innan mamma kom och hämtade henne. Nu är jag helt slut och jag ska snart se en film och ha myskväll med min fina sambo.

Nu har ni fått en liten uppdatering om min dag.
Hoppas alla andra också har haft en bra dag!

Godkväll

Jag åkte ut en sväng till väla i eftermiddags för att komma bort en stund från städningen. Köpte ett par strumbyxor och ett par leggins till min höstgarderob. Ska ladda batterierna i kameran och visa imorgon. Jag ska upp tidigt imorgon och passa min lillasyster så jag sa nog gå och lägga mig snart. Natti!



Nu ska jag mysa med min Nalle <3

Städa och tvätta

Idag har jag en riktig fixardag. Jag håller på att tvätta och ska snart ta och rensa och städa garderoben och tömma den på sommarkläder. Känns lite sorgligt att packa ner sommarkläderna redan man jag tror faktiskt inte det blir fler varma dagar det här året. Vi får hoppas på att jag har fel!

Sen ska hela lägenheten städas och dammsugas och sängen ska bäddas rent. Städa är inte direkt det bästa jag vet men det finns däremot inget bättre än att lägga sig i en nybäddad säng i ett vädrat och svalt sovrum.



Ge mig en stooooor walk-in-closet!!


Mer päls

En grovstickad väst med pälsdetaljer och en mössa med pälskant.
Två mysiga favoriter ur H&Ms höstkollektion som jag klickat hem.


Sommar med Göran

Igårkväll var jag på bio tillsammans med min älskling, Madeleine och hennes pojkvän. Vi tittade på "Sommar med Göran" och den bjöd på många skratt. En lättsam och rolig film som passade perfekt att se en blåsig och grå söndagkväll. Jag kan varmt rekommendera den!


Belöning

Som ni säkert vet har jag jobbat heltid hela sommaren och det har varit riktigt tungt vissa veckor. Nu är har jag bara sex dagar kvar på jobb, tre dagar nästa vecka och tre dagar nästa vecka igen. Jag är enormt stolt över att jag har klarat av att jobba så mycket under sommaren och jag har därför tänkt ge mig själv en stor belöning.

En ledtråd.
Louis Vuitton!


Ljushårig

Jag har velat fram och tillbaka de senaste veckorna om vad jag ska göra med mitt hår. På hösten brukar jag alltid färga håret mörkare brunt men nu har jag istället funderat på att göra det ljusare. Både Kenza och Stinalee har slängt i en massa ljusa slingor  i håret och det ser riktigt fräscht ut.

Efter att ha sett den här nytagna bilden på Miranda Kerr är jag helt övertygad om att jag ska slinga, slinga, slinga håret ljust. Jag ska boka tid hos frisören imorgon!



Hon är så snygg i sitt betydligt ljusare hår.

Lördagsmys

Lördagsförmiddag och regn, det är en bra kombination om det står cupcakesbakning på schemat. Jag ska hem till familjen och baka cupcakes med lillsyster och sen ska vi ha caférep med massa fina färglada koppkakor. Just nu sitter jag och googlar och letar lite inspiration. Vissa kakor ser inte ut att vara gjora för att ätas upp.

Vad sägs om en Hello Kitty cupcake?
 


Eller en sån här söt?

Päls och paljetter

Den fina pälsvästen och paljettlegginsen som jag beställde från H&M har blivit skickade och kommer i början av nästa vecka. Pälsvästen är perfekt att ha över en mysig stickad tröja eller över skinnjackan när det börjar bli riktigt kallt ute. Paljettlegginsen har jag redan sett i butik och de är grymt snygga. Jag trodde de skulle vara stela och svåra att få på sig eftersom de är täckta med paljetter men de var riktigt töjbara och mjuka. Nu kan det lika gärna bli höst, men regnet hoppar jag gärna över.

 


Fredagkväll

Det är fredagkväll och jag håller på att laga middag. Det blir klyftpotatis, ugnsgrönsaker och kotletter och jag börjar bli rikigt hungrig så min kära make får ta och skynda sig hem från jobb. Jag tänker tillbringa den här fredagskvällen hemma framför tvn med en stor skål godis. Jag har inte mått riktigt bra den här veckan så jag tänker bara ta det lugnt och ta hand om mig själv hela helgen.


Mys i soffan var det ja..


Sammetsklänning

Ett av plaggen jag beställde från H&M var klänningen i grå krossad sammet. Enda sedan jag såg Elin Kling i en svart sammetsklännig har jag varit helt såld på just detta plagg. Jag fick hem klänningen igår och den var jättefin och satt perfekt.

199 kr på H&M

 

Britney i Sthlm

Nu kommer äntligen bilderna från min och Louise lilla Stockholmstripp och Britney Speras konserten i globen. Våra två dagar i Stockholm var intensiva och vi han med en shoppingrunda genom hela innerstan, Britneys konsert i globen, en drink på utecompaniet, en galen natt på berns och en rejäl bakisfrukost på vårt mysiga hotell.


Världens bästa Louise på flygplatsen.


Vilar upp oss i hotellsängarna efter en heldag på stan.


Förfest på hotellrummet med vin och chokladtryffel, fint ska det va!



Väntar på tunnelbanan till globen.


Väntar på att konserten ska börja.


Där har vi henne, Britney Spears her self.


Finalen! Glitter och lite mer glitter.


Hejdå globen.

Nyheter från HM

H&M blir bättre och bättre för varje år som går och nu imponerar dem verkligen. Idag har de fått in riktigt snygga nyheter i sin webshop och jag har klickat hem några godbitar. Sammetsfodral, skinn, paljetter, fuskpäls, höga klackar, hålstickade tröjor är höstens stora trender och allt går att hitta på H&M.

Här är mina favoriter.
Hade jag haft obegränsat med pengar skulle jag klicka hem allt!



                                                                        




Kan ni gissa vilka 4 jag har klickat hem?

Hunter

Igår klickade jag hem ett par svarta hunter gummistövlar från brandos! Igentligen var jag ute efter ett par rosa men de är slut i min storlek på alla hemsidor och även i affären i stan. Så igår såg jag att de hade ett par svarta kvar i storlek 38 hos brandos, KLICK KLICK, och nu är de påväg hem till mig. Praktiskt och snyggt med svart nu på hösten. Om jag älskar dem blir det kanske ett par rosa till våren ;)


Lämnar er aldrig

Nejnej, jag har inte gett upp bloggen!
Förra veckan jobbade jag 05-14, sex dagar i rad.
Den här veckan jobbar jag 14-23, sex dagar i rad.

Jag känner mig som en robot och gör inte mycket mer än att sova, äta och jobba. Det här är dock min sista vecka som heltidsanställt så nästa vecka kan jag bli mig själv igen. Jag har ju så mycket jag vill visa här i bloggen. Bilder från Britney Spears och Stockholm, bilder från Lisebergstrippen med min älskling och bilder på snyggaste skorna jag köpte igår. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge, eller?


RSS 2.0