Otursdag med tur


Jag har haft en galet jobbig dag...

Dagen började med en 5-timmars tenta på Marina Plaza. Jag kom iväg lite sent och var jättestressad. När jag skulle köra in och parkera på Nic hade jag bara 10 minuter på mig att ta mig till hotellet innan tentan började. Då fick jag syn på ett gäng polisbilar och poliser som gjorde fordonskontroll och alkotester. Jag kände paniken stiga men ingen av dem vinkade in mig så jag slank förbi och kom i tid till tentan. TUR nummer 1! När plågeritentan var över var jag ännu en gång lite tidsoptimist och fick springa till bilen eftersom parkeringstiden gått ut för fem minuter sedan. Påväg upp för trapporna till Nic fick jag syn på en parkeringsvakt och jag fick panik igen. Första gången i hela mitt liv jag ser en parkeringsvakt där. Jag visste att jag var sen och såg att parkeringsvakten bara var några bilar ifrån min bil. Hade hon redan hunnit ge mig parkeringsböter eller hade hon inte kommit så långt än? Det satt ingen lapp på rutan. TUR nummer 2! Hade jag kommit en minut senare hade jag säkerligen åkt på min första böter. Var lite rädd när jag körde hem. Tänkte att det enda som saknades för att göra min dag lite extra dålig var en krock eller skada på bilen, men jag klarade mig. Nu hoppas jag att jag hade tur på tentan också, för det kan behövas.

Nu är iallafall den här dagen över och jag kan pusta ut i några timmar. Nu ikväll blir det clementiner, te och sex and the city.

steph:

Hejsan

Undrar om du möjligtvis säljer din rendress/ paul frank dress den svarta du har haft till din son. Så fina. Maila mig gärna! Bra blogg!



SKRIVET DEN: 2011-10-27 KL: 23:17:49

Kommentera nedan

« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: