Albin 8 månader


Den 29 December blev min lilla ögonsten 8 månader! Tiden går så fort och han växer och utvecklas för varje dag som går. Ibland vill jag bara stanna upp tiden så han kan förbli min lilla bebis för alltid men å andra sidan är det spännande att se hur han utvecklas och hur utseendet förändras. Min älskade fina bebis.





När vi bar på BVC den 22/12 vägde han 8640 g och var 71 cm lång. Han har alltså gått upp nästan 1,2 kilo och växt 5 cm sedan senaste BVC besöket då han var 6 månader.

Han har fått 4 tänder! Det började med en i underkäken och en vecka efter det upptäckte vi en i överkäken och sen helt plötsligt hade han 4 tänder. Alla ploppade upp under ett par veckor och nu syns alla 4 ordentligt när han skrattar. Små, små tänder som vi nu ska börja borsta.

Han tar sig framåt genom att hasa sig och har även varit uppe på knä en gång. Det tar nog inte många veckor innan han kryper på riktigt.

Han KAN sitta själv men har inte riktigt förstått att man måste sitta stilla. Han är stabil men kastar sig gärna framåt eller åt sidan så man får sitta beredd sidan om honom. Vi ska träna ordentligt på sittandet nu så han kan sitta själv och leka sen.

Han härmar ljud och har lärt sig många ljud som han ligger och tränar på, helst på morgonen. Han gör pruttljud med munnen så det stänker dreggel överallt och det tycker han är jättekul. Han har även sagt "pappa" men oftast blir det "appa".

Han har storlek 74 i nästan alla kläder.


stefan:

Underbart! Så kul med ett litet barn! :)

All lycka till er. :)



//Stefan, NV3b



SKRIVET DEN: 2011-01-05 KL: 08:31:29 URL: http://www.chaos-wow.se

Kommentera nedan

« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: