Albin vid 6 månader ålder


- Han kan vända sig både från rygg till mage och från mage till rygg, men har inte börjat rulla än. Nu älskar han att ligga på mage och titta och vänder sig så fort man lägger ner honom på rygg. Han har blivit stark i armarna och håller upp överkroppen med raka armar.

- Han har förflyttat sig ett par centimeter på mage genom att lyfta upp rumpan och åla sig som en larv. Det ser roligt ut och kommer han ingenstans blir han väldigt frustrerad. Vi tror han kommer börja krypa snart för viljan finns där, han ska bara få in tekniken.

- Han har upptäkt sina fötter och ligger och drar av sig strumporna och stoppar fötterna i munnen. Han gör det ofta när man håller på att byta blöja på honom och då blir det svårare för oss men roligare för honom.

- Han leker fint med sina leksaker och allt ska in i munnen. När han sitter i matstolen och leker är det jättekul att slänga ner alla saker på golvet så mamma och pappa får plocka upp dem.

- Han tycker om riktig mat. Han äter nästan en hel burk barnmat (6 månader) till lunch och äter en hel portion gröt till mellanmål. Han är jätteduktig på att äta och vill gärna kladda och leka med haklappen. Välling älskar han också och han får 150 ml varje kväll innan läggdax.

- Vi har fått in bra läggnings- och sovrutiner. Han somna själv i sin egen säng klockan 7 på kvällen och vaknar nästan alltid 7 på morgonen. Ibland sover han 10 timmar i sträck och ibland vaknar han flera gånger per natt, antagligen för att han drömmer. Oftast hjälper det att bara stoppa in nappen men jag ammar honom fortfarande 1-2 gånger per natt.

- Han är inte främmad än och tycker bara det är roligt att träffa många människor. Han skrattar, ler och charmar alla han träffar. Han är inte speciellt mammig eller pappig än, det går lika bra med båda två. Han tycker det är bäst när han ser både mamma och pappa på samma gång. Sen är det roligt att titta på mormor, farmor och andra bebisar också.


Ligga och hålla i fötterna på morgonen är roligt.


En trött liten Albin som gärna vill hålla i vällingflaskan själv.


Kommentera nedan

« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: