Lillsemester

I eftermiddag ska jag och min älskling åka på en lillsemester. Vi ska köra upp till Halmstad och gå på restaurang och sen övernattar vi i pappas lägenhet där uppe. Imorgon åker vi vidare till Göteborg för att gå på Liseberg och det ska bli så kul! Jag älskar att åka karuseller och det var över ett år sedan jag var på en nöjespark sist. Två heldagar tillsammans, det ska bli underbart.


Cardigans

Igår köpte jag världens skönaste cardigan från Ginatricot. Den är ledig och skön och är gjord i ett tunnt och jättemjukt material och jag bara älskar den. Perfekt att ha till jeansleggins och ett enkelt linne, så kan man piffa upp outfiten med massa guldkedjor och ett skärp i midjan. Jag ska nog köpa en ljusrosa också.


Foto

Igårkväll satt jag uppe och skickade in massvis med bilder till fujidirekt för framkallning. Jag ska äntligen komma igång med mitt inspirationsalbum med bilder på stilikoner, alla mina favoritmodeller och andra vackra bilder som på något vis inspirerar eller tilltalar mig. Jag älskar att pyssla så det ska bli ett roltigt litet projekt. Gå in på http://www.fujidirekt.se/sol och framkalla 100 bilder gratis!


Nicole Richie är en av mina stora favoriter.



Miranda Kerr, Alessandra Ambrossio och Adriana Lima från
Victorias secret är värlrdens tre vackraste brunetter.

One three hill

Min kära sambo har åkt till jobb och vovven är inte heller hemma. Med andra ord har jag lägenheten för mig själv nu och jag ska snart mysa ner mig i soffan och titta på one three hill. Har lånat alla säsonger av en kompis och jag är helt beroende. Jag har precis börjat se säsong 3 och med tanke på att det är säsong 6 som går på tv nu har jag närmre 70 avsnitt till att se. Jippi!

Ps: Jag är nog lite kär i "Lucas"...


Auktioner

Mina auktioner på tradera går riktigt bra nu. Har fått sålt två par skor och imorgon avslutas de andra auktionerna så jag får lite extra pengar samtidigt som jag blir av med lite kläder som inte längre passar. Jag har även fått sålt min gamla fysikbok som jag la ut på blocket, perfekt!

Nu ska jag städa lite och sen laga middag..



Spana in http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1698442

Partyhelg

Ojoj, vilken partyhelg jag och Louise har haft. Vi har varit ute på festivalen på kvällarna och minglat runt och ätit langos och nätterna har vi tillbringat inne på tempels dansgolv.

Tack för en superhelg babe!


Pardey

Nu ska jag och Louise ut och göra Helsingborg osäkert.
Ses i dimman!
Tooodeeels <3




Festivalfredag

Det är lönedag, det är fredag, det är Helsingborgsfestival OCH det regnar och åskar ute... Jag har fixat till mig och ska snart gå ut i ösregnet för att ta bussen ner till stan. Klackar och regn, är det en bra kombination?

 
 
 
Jag och Heidi Klum mot världen!

Sömntuta

Min älskade lilla vovve är en riktig sömntuta. Ni ligger han här i soffan brevid mig och nannar så gott. Ingen av oss har lust att gå ut och gå i regnet så vi stannar inne och myser istället.


Tradera

Nu har jag varit otroligt duktig. Jag har lagt ut en annons på blocket där jag ska sälja lite student litteratur som jag inte har användning för längre. Jag har även lagt ut lite kläder och två par helt nya skor på tradera så kika gärna på mina auktioner!

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1698442



Den här eftertraktade och fina klänningen ligger ute på tradera
för bara 50 kr bland mina auktioner. Lägg ett bud vettja!


Hunter gummistövlar

Den här sommaren har de senaste veckorna bjudit på mycket regn och rusk och jag har kommit fram till att jag borde investera i ett par ordentliga gummistövlar. Jag har snöat in mig helt på ett par rosa gummistövlar från hunter men de är slut i min storlek i alla webshoppar. Jag vet en affär i stan som har dem så jag ska skutta dit på fredag direkt när lönen kommit in på kontot.




Hunter stövlarna finns i många fina färger.

Tjuvjävel

Jag har lärt mig att man aldrig kan lita på någon. En person som jag trodde var min vän gick bakom min rygg, ljög mig rakt upp i ansiktet och stal 1000 kr i kontanter ur mitt skåp på mitt jobb. Vilken hemsk och sorlig människa, jag tycker nog mest synd om henne. Mytoman och klemptoman, sök hjälp!

Nu har hon iallafall blivit avslöjad en gång för alla. Hon har nästan inga vänner kvar och hon har precis blivit kickad från jobb. Var det värt det för 1000 kronor?

Jävla idiot!


Elise Ryan

Jag har beställt två nya Elise Ryan klänningar. Den korallfärgade har jag redan fått och den sitter som ett smeck. Den leopardmönstrade kommer på måndag och jag har redan beslutsångest om vilken jag ska ta med till Stockholm.




Hotell Hellsten

Konsertbiljetterna är hämtade, flyget är bokat och nu är även hotellet bokat. Allt är klart inför min lilla Stockholmsresa på tisdag. Det ska bli så otroligt roligt!

Det var inte det lättaste att hitta ett centralt hotell för ett rimligt pris. Nästan alla hotell låg mer än 3 km från centrum och det ville jag inte ha. Tillsist hittade jag ett mysigt 4-stjärningt hotell på norrmalm, ca 1 km från centrum. Det fannas bara ett rum kvar så jag bokade direkt. Nu kan jag pusta ut, allt är fixat och klart.


Ett annorlunda men supermysigt hotell.



Inte död

Tänkte bara säga att jag lever. Jag har jobbat tre veckor i sträck och har endast haft några få dagar ledigt då jag har passat på att festa med mina vänner. Det är ju sommar!  Nu har jag snart ledigt i två veckor och min bloggpaus är med andra ord över. Hoppas ni inte varit allt för ledsna över att jag inte skrivit på länge.

Pussar&kramar!

RSS 2.0